Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Perşembe
Fırtına Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 28 °C . Rüzgar KKB 14 KM/S . Chance of precipitation 50% (water equivalent of 6.73 mm). Sıcaklık endeksi: 27 °C .

Perşembe Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 23 °C . Rüzgar KKB 18 KM/S . Chance of precipitation 20% (trace amounts).

Cuma
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 30 °C . Rüzgar KKB 14 KM/S . Chance of precipitation 20% (trace amounts). Sıcaklık endeksi: 32 °C .

Cuma Gecesi
Parçalı Bulutlu. Düşük: 23 °C . Rüzgar KKB 14 KM/S . Sıcaklık endeksi: 28 °C .

Cumartesi
Açık. Yüksek: 32 °C . Rüzgar Kuzey 14 KM/S . Sıcaklık endeksi: 30 °C .

Cumartesi Gecesi
Az Bulutlu. Düşük: 21 °C . Rüzgar KKD 14 KM/S . Sıcaklık endeksi: 27 °C .

Pazar
Açık. Yüksek: 33 °C . Rüzgar light. Sıcaklık endeksi: 32 °C .

Scudo
Dün 14/07 Saat 18:50 civarı, Kartal sahil yolunda kaçak kesim tespit edilmiştir. :)

Fail kuvvetle muhtemel Rower Mert olabilir.
Zira karşı şeritten viraj dönüyordum dikkatli bakamadım :)

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
bir tarafda rower bir tarafda samurai ohh ne güzel kesin bakalım etleri, bu kaçak kesimler başınıza iş açıcak söylemedi demeyin ondan sonra yok kolesterolüm yükseldi yok tansiyonum çıktı :)

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@hornetBabacım desene sanal kaderıyle basbasa kaldı :D :D :D Neyse bız bılıyoruz ya yeter nıhahahaaaaaa:D :D :D

Rower a dıkkat et bak kacakdaymıs:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: ErdoganKesgin
tmm sevgili federasyonumuz çok yoğunmuş yarış da ertelenmiş hafta sonu mangalı nerde yakıyoz onu söleyin bakem!!!!

@cannonfire

yuh , yuuuuuhhh...

onadan sonra ucı soyle dedi, ucı bunu yapmadı , yapmaz tabi adam gibi yarışı organize edemiyorsun be adam!!!!:boese157: :boese157:

ana işin yarışı organize etmek , sen kalkıp da çok yoğunum yarışı erteliyorum diyemezsin yok böyle bir lüksün arkadaş!!!:boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

Türkiyeden neden pro takım çıkmıyor , neden pro lisansı alabilecek bir sponsor bulamıyoruz, neden yurtdışı yarışlara katılamıyoruz, alın size nedeni arkadaşlar, siz büyük bir firma sahibi olsanız, danışmanlarınız size bunları açıklasa ve çekincelerini dile getirse yatırır mısınız milyon dolarlarınızı, HAYIR!!!

alçak sürünmeye devam , biz bisikleti bırakıp sahil de kaykay kullanalım daha iyi , hiç olmazsa onun federasyonu yok rezil olmayız.

Yarın herhangıbır aksılık olmassa sabah erkenden yusa ya gıdıyorum.Pazar gunu turdayım:D

Hocam ben solıyımde sonra bak yıne kacak yapıyo deme sakın:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@STORMER
Abicim haberiniz olsun demekle olmuyor, hassas dengeleri bozuyorsun senin iznin pazar günleri, bak herkes uğraşıyor dengeyi sağlamak için sen hala extra antremanlarla arayı açıyorsun, lütfen sonra gördüğümüzde et kesiminde zarar vermek zorunda kalacağız:cool:

@Alp AslanYok be abıcım benım derdım Ahmet abıyı yaklamak butun cabam ona endekslı:D Zaten bu hafta kısa kalıcam aranızda ufak bır ısım var tuzladan olmadı sabıhadan donucemolmadı pasakoyden olmadı polonezden

@STORMER
valla Hakan ım beni yakalaman imkansız , biliyosun benim göbek adım 3 ciğerli bisikletçi:D :D öncelikle 3.ciğere sahip olman lazım ki pek mümkün değil:D :D Alp im haklı sen hornetime falan takıl:D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@ahmet69Abı cozdum ısı cın malı cıger buldum hem ucuz hemde garantı verıyorlar.Onuda takarsam sana yaklasmaya baslıcam:D :D :D

• Beğen
hakan abi öne mi arkaya mı taktırcaksın?

Bir de selçukluların atlar daha iyi nefes alsın diye burun deliklerini kestiklerini okumuştum biryerde acaba işe yarar mı? :D

• Beğen
@Alp Aslan

valla tebrikler Alp im ben o süratlerde ancak peşinizden asfaltı tırmalardım diye düşünüyorum:D ayrıca hornetim kalbimi kırdın öne mi arkaya mı sağa mı sola mı diye kinayeli konuşman üzdü beni gidip bi kaç karton epo aliyimde geçiyim seni :D :D Hakan ım sen benim için kategori dışı bi bisikletçisin seni geçmem imkazsız geçemediğim bisikletçiyi öperim abi

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
Geri