Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@ahmet69Abıcım cıger demısken aklıma geldı :D< Su anda satıstayım:D :D :D > sende kı 3.cıgerden hıc bahsetmıyorsun o cıger e uzanamıyorum sende sır gıbı saklıyosun :D bır veteran olarak senı protesto edıyorum:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@STORMER

valla açık söyliyim yakında Lance den daha azimli dönmek niyetindeyim, öyle yuşa tepeleri falanda kesmez kendinize daha dik yokuşlar bulun, kaçak kesim yapın , doping yapın kurtarın kendinizi, 3 ciğerim ve ben çok azimliyiz şuan, siz beni 1 yıl sonra görün:D :D :D tek rakibim Serkan ım öyle görüyorum:D

@ahmet69O zaman bende sımdıden hazırlanmaya baslıyım yasınımıde haberdar edıyım askerde kosuları cogaltsın gercı astegmen olursam korkun benden antremana devam dıyo benden solemesı hocam:D :D :D

Ama ınan bı ara senı kacırıcam hocam yusa ya hatta oradanda anadolu kavagı ustu rıva ya kacırıcam :D :D :D

Serkanı fazla uzak ara yapma yakında hava yolu sırketı kuracakmıs:D :D :D

@ŞEVKET TUNALI

sevgili arkadaşlar,ne zamandır yapmamız gereken bir hareketti aslında,

öylesine güzel bir ortamda,yüzbinlerin canlı olarak izlediği bir programda grubun

tanıtımı çok hoş oldu sanırım.aslında biraz daha uzun bahsetmek isterdim ama

uzun olanları okumuyorlar diye kısa bir özet yaptım kendimce,hafta içi işte

olduğumdan,pazar günkü yayına yazdım,caner eren de güzelce cevapladı.

ayrıca aydan çelik ile de özel den yazışmaya devam

ediyorum.

yakında eurosport dan çekim yapmak için gelirlerse şaşmayın:D :D

bir de bakıyordum ki bir çok site ismi sayılırken,dünyanın en büyük türkçe

bisiklet forumu olan bisikletforumdan bahsedilmiyordu,bisikletforum bünyesinde olduğumuzdan da

bahsettim,artık forumumuzda yayınlarda anlatılır sanırım.

aydan çelik, özellikle yorumcu olarak katıldığı diğer canlı yayınlarda bizlerden

tekrar bahsedeceğini söyledi.

@syt093

--------------------------------------------------------------------------------
From: yali_mehmet@hotmail.com
To: yorum@eurosport.gen.tr
Subject: İSTANBUL YOL BİSİKLET GRUBU
Date: Sun, 12 Jul 2009 15:00:54 +0300

CANER BEY MERHABA,

BEN HASAN MEHMET YALI

İYİ YAYINLAR,

BİZ "İSTANBUL YOL BİSİKLET GRUBU" OLARAK CİDDİ PERFORMANS GRUBUYUZ.ANCAK HİÇ

KENDİMİZDEN BAHSETTİREMEDİK.AYDAN BEY İLE DE GÖRÜŞTÜM.YAYIN SAATLERİNDE

MAİL ATABİLİRSİN DEDİ

AYRICA BİZ BİSİKLETFORUM GRUBUNDAYIZ, SİTELER İÇİNDE BİSİKLETFORUM HİÇ SAYILMADI,

GRUBUMUZDA ÇOK İYİ PERFORMANSTA BİSİKLETÇİ ARKADAŞLAR VAR.

HER CUMARTESİ - PAZAR SABAH SAAT 8.00 DE GRUBUMUZ ANTRENMANINI YAPAR.

YAKLAŞIK 35-40 KİŞİYİZ. YAKLAŞIK 80 - 120 KM ANTRENMANIMIZ OLUR .

TUZLA - SABİHA GÖKÇEN - FORMULA F-1 - PAŞAKÖY - POLONEZKÖY GÜZERGAHLARINDA KULLANIRIZ .

GRUBUMUZDA ÜST GRUP YOL BİSİKLETLERİ KULLANAN ARKADAŞLAR VAR,

BEN DE EDDY MERCKX MARKA YOL BİSİKLETİ KULLANIYORUM.

YAYINLARINIZDA BİZLERDEN DE BAHSEDERSENİZ SEVİNİRİZ.

KOLAY GELSİN , İYİ YAYINLAR

HASAN MEHMET YALI

aslında daha çok şey anlatılabirdi ama acemilik ve anlık düşüncenin yansıması diyelim.

sizler de yazarsanız ilgi daha da artacaktır.

Arkadaslar sımdıden soyluyorum kımse sulanmasın:D
Seneye team colombıa sponsorlugu cekıyor ve yerıne HTC fırması gelıyor.Kendı ısmımle butunlesen formayı ben alıcam lutfen yanasmayın:D :D :D

• Beğen
Herkese iyi günler
arkadaşlar diyorum ki haftada 1 gün pazar turumuzu yarış nitelikli yapsak, etabı belirlesek, isteyen durup gıda su alır istemeyen almaz, keyifli olmaz mı acaba, ayrıca yaşım 40 olduğu için masterlerde yarışmam lazım , çok üzüntülüyüm yasinleri geçemeyeceğim için:D :D amatör yarış ruhunu başlatsak diyorum

@ahmet69
Tamam Ahmet abiyi alabilirsiniz çocuklar, Yasinlerim, Mert'im Ahmet abi bizim gibi yaşlı ağır bir grup için tehlike arz etmeye başladı lütfen kendisi ile ilgilenin sonra onun peşinde kalp den gitmek istemiyorum.
Ahmet abi hoşgeldinde bu durumda seni durdurmak için ne yapsak yahu çalışmaklada olacak şey değilki bu neyse ben yarın çıkmayacaktım ama sabah erken antremanlara başlasam iyi olacak herhalde kendine iyi bak abim görüşürüz:)

• Beğen
haha olur walla benimde aklıma gelmişti anadolu avrupa yakasındaki bütün yolcular toplansa mesela :) arabaya eskort yapan olsa ;)

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@ahmet69

abi çocuklara acı. bak biri askere gidecek, delikanlılığına laf ettirmemek için olur olur diyor ama, ürperdiğini hissediyorum; gider ayak ezmeyelim yazıktır... öbürü yarışlara ısınıyor, özgüvenini yok etmeyelim durup dururken...
zaten geçecen de ne olacak, ayarın değilller, çoluk çocuk işte...
sevenlerine bağışla abi...

:D Fikir süper hakkaten ödül olarakta bi colnago verseniz tadından yenmez

1. 2. 3. ler sonuncu ve onu takip eden 2 kişinin bisikletini sırasıyla alır anahtarını nasıl ödül :D :D :D

Vay vay vayyyyyyyyyy:D :D :D

Pekı olayı dahada heyecanlandırsakda herkesın de gelısmesı ıcın ıkı gruba ayrılsak da yarıssak ve gerıde kalan grup<grup olarak gerıde kalan arkada ıkı kısıyı bırakmak gıbı bır esneklıkde olucak sekılde> <grup olarak bıreysel dııl> yemeklerı ısmarlasa nasıl olur nıhahaaaaaaaaa:D :D :D

Antremanın kralı olur ıstersenız daha fıkır var

Yok yok olayı Tdf tadında yapalım katılımın en fazla olacağı günü bulup hemen orda sabah küçük kağıtlara isimleri yazıp tesadüfi 3er kişilik takımlar çıkaralım mesela 15 kişiden bile oluşturabiliriz 5 takım eder yani sadece 1 kişinin önde gitmesi değilde takım olarak süre çıkartılabilir böylece olaya renk zevk ve tutku gelir sonra ilk 2 yada 3 takıma paşaköyde yemek ısmarlanır ohhhhh sevdim bu işi:)

• Beğen
Tepkiler: syt093
Geri