Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@STORMER

bilsem geçen hafta çamura batanları yıkamazdım, komple siyaha çevirirdik...
:( :( :(
c.tesi kurtarır gibi, ama pazar umut yok gözüküyor. ama son tahlilde pazar sabah camdan bakmak lazım, ağaçtaki serçelerin keyfi yerindeyse yola, sesleri çıkmıyorsa yat aşağı. benim hava tahmincilerim onlar...

Scudo
@hornet
Sağol Yasin'im umarım iyi gelir tabi sende beni rahatsızken yakalamak istemiyorsun iyileşiyim diye yardım ediyorsun merak etme antremana bomba gibi gelirim:) tekrar sağol kardeş görüşürüz,

• Beğen
Tepkiler: yasin cb
Biraz önce Harun la konuştum. Sabah hava iyi olursa Bostancı dan gruba katılacaz. Yağmur varsa , mtb leri alıp Ümraniye -> Şile -> Riva -> Ümraniye yapacağız. Kulağa hoş geliyor. Yağmurun yağması için dua mı etsem ne? :p

• Beğen
Tepkiler: guneyharun
selam arkadaşlar

yarın işlerim var,yokum

halillede konuştum,oda yokmuş beklemeyin

size iyi antrenmanlar

adaşş sel götürmezse gideriz olmadı il sınırları içerisinde kalırız :)

(link)

bu arada güncellemeyle birlikte havada biraz daha yumuşama var gibi, pazar günü öğlen %50 yağış ihtimali gösterirken %20lere düşmüş durumda :) dualara devamm :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve Okan71
Merhaba arkadaşlar bugün güzel bir antreman yaptık Şevket yeni bir arkadaş getirdi gruba, kendisi Alman ismi Andre iyice uluslararası olduk bir ingiliz bir alman birde fransız bulursak bir tane Temel'e ihtiyacımız kalıyor:) Formula yapıp döndük ama Bülent Abiye dikkat etmenizi öneriyorum tutabilene aşkolsun en son Sabiha dönüşü yokuşu tımanırken baktım artık atacak vitesi kalmamış ama hale yüksek kadans çalışır gibi çeviriyordu Dikkaaaat edin. ve birde resim ekliyorum yarın görüşmek üzere,
http://img16.imageshack.us/img16/3342/11072009077.jpg

Güzel tur olmuş gibi yarın bende gelicem bi aksilik olmazsa

@Alp Aslan

süpersiniz vallah
işler vardı gelemedim:(

yeni gelen arkadaşada hoşgeldin diyorum,ama alman çukulatası isteriz ona göre,:D :D
yarın görüşürüz
buda benden hakan kovboy zanım benime:D :D

(link)

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
@Alp Aslan

Evet arkadaşlar Alp'in dediği gibi yeni bir arkadaşımız var Almanya'dan Andre.
Bundan böyle bazen cumartesileri bazen pazarları katılacak,bilginize..
Bu arada H.M.YALI'ya teşekkür edelim çünkü EUROSPORT'TA bizim grubun güzel reklamını yaptı pazar günü,kendi reklamını yapmayı da ihmal etmedi tabii:)

@ŞEVKET TUNALI
Vayyyy Mehmet abim helal sana hangi takımla katıldın Tdf'e hiç de haberimiz olmadı ama sen reklamımızıda yapmışsın bende diyorum bir süredir sesi çıkmıyo demek antremandaydın:)

öyle demeyin,

hasanım mehmetim yalım,

yazı işler müdürü olarak,çalışıyor :D :D

zanımsın yaaaa:D :D

ama hakkatan,çok güzel reklam oldu

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
herkese günaydın
yukarıdaki resime baktım ve gördüğüm tdf de yarışmış eski bisikletçiler tekrar toplanmış gibi bi hava var:D tabi kendilerini prof olarak gören birkaç arkadaşımız yok onlar artık google ın yokuş saydığı yerlerde:D antrenman yapıyorlar, onlara bir çift sözüm var, rakiplerinize saygılı olun, bakın contador un haline kendinizden utanın, alemin contadorları sizi:D uzanamadığın ciğer senin değildir mutlu, hayırlı , bol kazançlı bir hafta dilerim, pazar beraberiz inşallah

Herkese hayırlı haftalar

Sevket hocam bır TDF duskunudur ve oda aynı benım gıbı etapkların 0 km sınden ıtıbaren ızlıyo bu sene seytanın bacagını kırıp onunla beraber etap ızlemek ıcın 1 ay onceden rezervasyon yaptırdım:D Sevket hocam bu hafta ctesı gelmıssın haftaya pazara de beklıyorum Unuttum sanma dunya sampıyonu forman 10n umara olmus harıka duruyor allah kazadan korusun sankı A.Ballan yanımızda gıbıydı

Hasanım Yalım yazdıgın mail ıcın tesekkurler Cok guzel olmus + spıker arkadaslarıda cagırmanda ayrı bır ıncelıktı onlarda aramızda olursa artık tur ınternatıonal sevıyeye gelmıs olucak

adaşla bizim kartepe turumuz benim bacaklarımdan dolayı 26.08.09'a erteledik : (( şuan 3 kişiyiz !

@ysnymn

olum şuraya çıkalım ben askere gitmeden yoksa gözüm açık gidecem :))

• Beğen
Tepkiler: hız
Geri