Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Ali Emre AkcanAbı sanırım calısıyo cunku ıse gıdenler motor ıskelesınde kalablık olmuslardı.yolum duserse bakarım ıstersen

Bu arada kacak et kesımıne mecbur kaldım aslında arada bır yapmak guzel oluyor:D Helekı acarlara baglanan yokusunun sonunda tunel cıkısından sonra 65-70 e kadar fedaılık yapabılırım.Bu gun Bulent abı heralde 55 lerı gormusturkı oda fazla asılmadı:D
(link) parkur bu abıcım eger ıncelemek ıstersen

Nasıl abı ıcıne kurdu sokabıldımmı bı tanesın yaws:D :D :D

allah razı olsun hakanım aslında amacım grup kalabalık iken karşıya geçmek ama hem hepinizi görmüş olurum ama haftya hafta arası kaçak kesim zamanı haberim olursa veteriner olarak gelirim

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@Ali Emre AkcanNıhahaaaaaaaaaaaa:D :D :D Tamam abıcım hafta arası cıkmadan senı muhakkak arıcam bu arada bu parkuru Hornetle her ctesı yapıyoruz bılgın olsun pazara da ana grupla cıkıyoruz.Musaıt olursan teklıf var ısrar yok her zaman beklerız

• Beğen
Tepkiler: Ali Emre Akcan
@cannon9Yarın dıılde ctesı cıkıcaz yasınle beraber Gercı bızım yasınle klasıklestı ctesılerı Ama hafta ıcı dusunursen salı ve persembe dusunuyorum<Tabı fevkalade bı durum olmassa>

@ahmet69Abı senın hıc konusmaya hakkın yok bıkere:D Sen bır hafta kaybol ne nereye gıttıgını soyle ne foruma gırıp kendını gosterme :D asıl benım sana sormam lazım kımbılır sen neler yapmıssındır kesın kurban bayramını erken kutlamıssındır kacak kesım yapıcam dıye:D :D :D Nerden bılıyım ben sımdı bı cıkıcaksın karsıma 65kg. catır catır yokus cıkan bı adam olarak ozaman ben naapıcam hıc dusunuyomusun benı:D :D :D Ah hocam ahh yaktın benı:D :D :D

valla geçen c.tesi F1 etrafındaki butun yokuşları tırmandırdı ahmet abi bize :) benden söylemesi ;)

• Beğen
bu sene kurban bayramında vekaletimi sizlerden birine vereyim aslında ama kesimi belediye veterineri kontrolünde yapın derisini bana verseniz yeter

• Beğen
@STORMER

hakan teşekkürler abi, bu sabah sayende keyifli bir güne başladım, kaçak değil veteriner kontrolünde yaptım kesimi.:)

o ne güzel hava, o nasıl bir sakinlik, o ne tatlı yokuşlardı öyle, lastiğin 2 defa patlaması bile o kadar huzursuz etmedi, keyif kaçırmadı...

bu gazdan sonra sanırım klasik rotalar arasına yuşa bölümü de katılır grupça.

emre abi, saat 6:00'dan itibaren üsküdara motor var, sen niyetine gir, daha iyisi organize olun, bir haber salın bir gün öncesinden, iskelede hazırım, yolu öğrendim...

hakan inanmayacaksın, tünelden kuzguncuk'a inerken lastik 3. defa gümledi, ama bu sefer gümledi yani... ilk patlayanı tekrar takıp 4 hava basışta eve kapağı attım, turun en hızlı bölümüydü, komikti: yol kenarına çekip üzerinden inmeden lastiğe hava basıp devam eden bir tip...:D :D :D

benim başıma gelen gelmiş olmasın senin de başına bülenr abi. benim arka jant içindeki çember ince tırnak yapmıştı oyle arka arkaya patlamıştı aynı gün içinde...

• Beğen
Tepkiler: STORMER
bülentim sağolasın bende kaçak kesim grubuna katılıcam yakında şu anda hayvanların neresinden kaliteli et çıkacağı üzerinde ilmi bir çalışma yapıyorum hafta arası değilde belki cumartesi katılabilirim sizde kesimhaneye gerekli düzenlemeleri yaparsınız

Bülent abi geçmiş olsun ne oldu sana böyle yoksa nazarımmı değdi acaba seni böyle farklı antreman sahalarında görmek kıskandırdı beni herhalde aman diyimde maşallah diyimde nazarım değmesin şaka bir yana 06:30 çıkış olmak üzere eve dönüşün kaç oldu abi belki yetişebilirim bende size,
Bu arada Emre abi senide aramızda görmek çok güzel olur en kısa zamanda görüşmek üzere,

@Bülent ERYILMAZAbı gecmıs olsun buyuk talıhsızlık hatta saka gıbı bı ara lastıgı takarken kendımden bıle suphe eder oldum acaba yanlısmı takıyorum dıye :D :D :D Neyse bosver abıcım vardır bır hıkmetı Bende senden sonra ufak caplı TT yaptım kendımı oyle kaptırmısımkı nakkas yokusunda trafıkte bekleyen arabalardan tezahurat bıle aldım hadı bas bas cokıyı devamdevam dıye ama sen tabı gelbıde bana sor kanter ıcınde agız sonuna kadar acık her yerden nefes almaya musaıttım:D :D :D

Offf arkadaşlar sağ kolumu omuz seviyesinden yukarı kaldıramıyorum feci tutulmuş ama ağrısı kas zedelenmesi gibi, genelde kas gevşetici kullanmam ama yarın antremanıda kaçırmak istemiyorum en azından ağrıyı kesebilecek bir tavsiyeniz varmıdır sabah bisiklete biniyim dedim yok dayanılacak gibi değil gezi gibi küçük bir tur atıp döndüm,görüşürüz,

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@Alp AslanAman dıkkat malum yaz sıcakları geldı ve malum bı sekılde vucudu serınletmeye calısıyoruz tabı dalgınlıklada olsa boyle tutulmalara dıkkat etmek lazım bazen bende aynı hatalara dusuyorum fazla uzun surmuyo tutulma ama yıne de sınır bozuyor:rolleyes: Alp ım kendıne dıkkat et gorusmek uzere

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
(link)

Arkadaslar yaz yagmuru gelıyo galıba yukardakı lınk ebakarak hareket etmekte fayda var

• Beğen
Tepkiler: bulent40
Geri