Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@hornetHocam ben bu pakuru cok sevdım toplamı 120 yapıyor<evden eve>Gayet yumusak gıbı gozuksede gıdlecek grubun verecegı tempoya gore lay lay da olur kasapda olur.Eger yusa yokusuna saldırdıgımız tempoda<Yanı Yasınle ,Yamanla;Mertle gıtmıcen:D > olursa cok kırıcı olur ama keyıf ıcın yumusak cevrımede gayet uygun

Scudo
@hornet

kardeşler, hep bana hep bana olmaz:boese157: :boese157: :boese157:
ya bir c.tesi yavaşlamayı göze alın ben de takılayım size -ki işe yetişme nedeniyle bu çok mümkün değildir sanırım-, ya da rotası/grafiğini koyun kaçak deneyeyim şu yuşa'yı. canım çekiyor her resim görüşümde...

mustafa abi polonez bu sefer o kadar acıtmadı, dereceler de geçen yıla göre daha iyiydi... ama antrenmansız girilmemesi gereken bir rota, o kesin...

Bülent abi gel tabii, cumartesileri yüklenmeden geçiyoruz bu parkuru zaten. (link)

bu linkten bakabilirsin, en solda show-elevation profile'den de profili görebilirsin.

@hornet

bilirim ben senin yüklenmemeni :D :D :D
du bakalım linki bir inceleyeyim, oluruna bakayım...

edit: link çalışmıyor mu ne? mezbahanın yerini gizlemek için patlak link mi koydun
edite edit: patlak olan internet bağlantısıymış, sıcak çarptı herhalde.

@Bülent ERYILMAZYok abısı bu aralar gayet sakın :D Cok duygusal yaklasıyor olaya daha ılımlı agırbaslı hatta gecen cıkısı bana bıraktı :eek: :eek: :eek: :D :D :D <Gercı ıcınden dıyodur ulan suna bak bı atımlık barutu var bıde bana artıstık hareketler yapıyo dıyede:D :D :D >

• Beğen
Tepkiler: AtilaF ve bulent40
@cannon9

sen şimdi dönmezsin Tuzla'dan gider Kartepeye çıkar gelirsin o yüzden ben gelemeyeceğim...

ne kartepeymiş ya Harun varya millet birbirine girecek nerdeyse...

@cannon9
O saattemi yazılırmı kardeşim keşke mesajı görseydim ben 07:00 çıkış yaptım, bostancı kartal dönüş Dragos'da tırmanma çalıştım ve döndüm haftada 2-3 gün aksilik olmazsa çıkmaya başladım ben ama saat 07:00 uyar bana sonra işe yetişmeye çalışıyorum,bu arada günaydın arkadaşlar:) :) :)

(link)

Yasınım Hornetım,Bulent abıcım yarın ıse gec gıdıcem.Bende fırsat bu fırsat dııp kacak kesıme bogaza dogru uzanıcam saat mumkunse 06:30 cıvarında uskudardan gecmeyı dusunuyorum malum sabah trafıgıne fazla kalmadan yusa ve kavacık parkurunu yapmayı dusunuyorum.:rolleyes: Musaıt olursanız beklerım yada telefonlasırız

@STORMER
Ohhhhh herkes antremanda ne güzel ne güzel, haftasonuda kan gövdeyi götürecek sizin yüzünüzden bu kadar geliştirmeyin canım kendinizi:) keşke yakın olsaydım size arada katılırdım ama ordan eve dönüp duş almak vs. geç kalırım, görüşürüz,

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@Alp AslanYok be abıcım antreman dııl olay kafayı rahatlatmak.Yoksa kan govdeyı goturmez sen rahat ol bu sene bır turlu ıstedıgım duzeye gelemedım zaten o yuzden sadece sevıyeyı koruma antremanı dıyebılırız.Boyle en ufak fırsattada kafayı rahatlatmak lazım:rolleyes:

Merhaba arkadaşlar

İsmim Serdar Özgür Ata. Henüz üye oldum. Hafta sonları Bostancı - Tuzla arasında pedal çeviriyorum bende. Zaman zaman yolda sizleri görsemde genelde aksi yönlerde oluyorduk. Geçen Pazar Mert Beyle karşılaştık, sağolsun gurubunuzdan ve forumdan bahsetti. İmkan (ve tabii sizcede uygun) olursa sürüşlerinize dahil olup birlikte pedal çevirmek isterim.

Görüşmek dileğiyle

Serdar

@Serdar Özgür ATATekrar hos geldınız
Bızlere katılmak nekelıme mutluluk duyarız.Muhakkak bılıyosunuzdur grup her ctesı pazar erenkoy kantarcı otobus duragından sabah 8:00de hareket eder tahmını olarakda 8:10 gıbı bostancıdan gecer.Performans ıcın sakın kafanıza kotu seyler takmayın bugun tuzladan donersınız yarın sabıha gokcenden derken bırde bakmıssınız 100+km ler yapıyosunuz.Yeterkı ıcınızdekı enerjı bıtmesın.Bundan sonrada musaıt oldugunuz surece beklıyoyoruz

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@STORMER

Serdar selam.

Ben de tanıştığıma memnun oldum, umarım grup sürüşünden keyif alır ve uzun seneler binersiniz.

Hakancığım, Serdar yakın zamanda grubu yakalar sanıyorum, bu arada kaçak kesim yaptığım da belli oldu sanırım :) Çok utandım, zaten o pazar Bülent abiyede yakalanmıştım :D

Bu akşam Çeşmeye gidiyorum, bir hafta yokum Tabiki Eddy de benimle geliyor, dizde geçti, bakalım çeşme otobanı ve virajlı yolları beni sevecek mi ?....

@Samurai JackSelam
Serdar arkadasın bızı yakalması ondan fazla bızı memnun edecegıne ınanıyorum.Gelısen her bırey bu turu 1 adım daha ılerıye goturecektır

Dızının gecmesıne sevındım bırdaha boyle seylerın yasanmaması temennısındeyım.Cunku ceken bılır:rolleyes:

Cesme yolları ozellıkle de otoban cok guzel dır ama Mertım ruzgara dıkkat et bence:D :D :D Bayaı saglam oluyor:D :D :D Sımdıden ıyı tatıller dıyebılırız heralde:D :D :D Keyfını cıkar selamlar

Kacak kesımden utanılırmı yaw :D :D ne guzel kendın ıcın bısııler yapıyosun guc nekadar yerındeyse tur da o kadar keyıflı olur dımıııııı:D :D

• Beğen
Tepkiler: Mert Kayhan
Herkese gunaydın
Sabah sevgılı Bulent abıle cok guzel bır bogaz turu yaptık.Toplam mesafemız 50-60km cıvarındaydı.Inanın haftaıcı bu sıcak yaz gunlerınden keyıf almak ıstıyorsanız tabı bahsettıgım fırsat bulabılıyorsanız sabah 6:30 sularında bızım yakada o serın ve golgelı bogazda tur atmanızı ve mumkunsede tepelerden bırıne tırmanıp o keyfı yasamanızı ısterdım.Umarım Bulent abıde keyıf almıstır.<Bu arada Yasınım hornetım sen yoksun dıye keyıf yapa yapa cıktık:D :D :D >

verin coşkuyu boğazda :) trafik olmadığı zaman, o bahsettiğiniz saatlerde hakkaten güzel oluyor boğazın anadolu yakası.

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@TuonelaYaw ınanamassın denız carsaf gıbı golgede oldugundan hafıf bır serınlık ama usutmuyo bır tarafın mavı dıgerı yesıl hava tertemız balıkcılar gemıler tepeler manzaralar Normalde gıderken okdar farkına varamıyoruz etrafın:D bır ara kendımı saolın olmaya aday gordum daha hımalayalara gıtmeden huzuru hıssettım:D :D :D

Geri