Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

selam herkese

bügünün turu muhteşem oldu,en keyfli c.ertesilerinden bi tanesini yaşadık,

resimler her şeyi anlatıyor,allah nazardan ve türkçesi iyi olupda,kötü düşünenlerden korusun,,,ne dersin bülent abi??

karşıdan gelen kardeşlerimede teşekkür,pedalınıza sağlık:)

(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)

Scudo
@STORMER

İlk defa giden Muzaffer ve Selim vardı sanırım.
Muzaffer'i kesmedi (ciddiyim) :D
Bana da geçen senekinden çok daha kolay geldi.
Şimdi Şile+Ağva düşünüyoruz (lar)
Onlar düşündü ben söylüyorum :D

@Özgür NevresKolay geldıgıne ınanırım cunku kısdan buyana guzel antreman yaptın sımdıde keyfını surmek lazım:D Keyıflı gecmesı ne cok sevındım ınsallah beraber cevırmek nasıp olur:D
Gelen butun arkadaslara selamlar

Sağ diz kaput oldu bügün benim, dönüşte tuzladan sonra ağrılarım iyice arttı ondan yavaş çevirdim, rüzgarıma gir diye yardım teklif eden herkese teşekkürler ancak dediğim gibi dizden dolayı idi, zaten 110 nabız ile döndüm kondüsyon iyiydi ancak ağrıdan giremedim kimsenin rüzgarına. tuzladan eve kadar düşük vites yüksek kadans 20-25 km ile tamamladım. Muhtemelen 1 ay aranızda yokum, zaten araya tatil planı falan girecek. Ben yokken yerime de çevirin bol pedallar herkese...

ilk defa gittiğim bir güzargah güzel oldu fakat guruptan bize çok az katılım oldu bunun sebebini anlayamadım
teknik olarak çok zor bir parkur değildi benim için daha zor ve ağır parkurlar gördüm bize katılan sevgili Harun vE Bülent abi ye teşekkür ederim...

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
@Aytekin Erzan

sana koyar mı hoca yemiş bitirmişsin kartepeyi
bu pazar hiç durmadan
sıfırdan tv vericilerin olduğu yere kadar pedal basacağım bana şans dile dostum evet kartepe canına okuyacağım senin

@Özgür Nevres

Özgür Parkur ın poleneze kadar olan kısmı gerçekten sıkı ve güzel, hele yoğun orman alanı içinden geçişler çok iyiydi. Beykoz inişi ise sıkıcı olacak kadar uzun geldi bana. Dönüşte Anadolu Hisarından R.Hisarına motorla geçtim, çok keyifli oldu, tek kişilik motor gezisi oldu.
Herkese selamlar

@hornet

Len hornet Yasin, burası Kartepe'ye benziyor ha. Arkaya bi "Green Park Hotel" tabelası fotoşoplasan olurmuş :)))))

Tur kalabalık ve güzel oldu, Benim gözüm antremansızlıkdan dolayı Poloneze yönelmeyi yemedi ama nerden bilirdim Ahmet abinin canımızı çıkaracağını eve dönüşüm 94 km. idi ve sonlara doğru çok yoruldum, Atilla sanada geçmiş olsun kısa zamanda toparlarsın inşallah,Aytekin bu sefer böyle oldu artık gelecek sefere,Karşıdan gelen arkadaşlara teşekürler, antremandan sonra ani bir işim çıktı, Silivri'ye işe gittim dönüşüm 06:00 oldu o yüzdende Pazar günü bugün gelemedim,kendinize iyi bakın görüşürüz.

helal koçum, yağmur yemediniz mi hiç? Biz sıçana döndük bugün...Artık siyah Français Des Jeux formam var. Necmi abide siyah Bobteam forma alacaktı gerek kalmadı artık :)

Eyvallah hocam, benimki küçük yaşlarda başladığım kayak ve devamında dağcılıktan kronikleşmişti. nüksediyor arada, fazla zorlamadan gitmek gerekiyor ;)

@hız

Bu ne güzel bir turdur öyle, ortalık yıkılıyor..

O "Nalini" retro jersey ile giden Muzaffer galiba, altındaki Colnago' da bizim topladığımıza benziyor:)
Cervelo, Colnago, valla hepiniz süpersiniz.

Sevgiler

• Beğen
Tepkiler: bulent40 ve AtilaF
Geri