@Bülent ERYILMAZ
Bülent abi programa bak içim bir hoş oldu erken yatıp keçiboynuzu pekmezi ile uyanmam lazım,Bülent abim deryarındayım Sabihayı ilk sen göstermiştin Paşaköy'ede senin peşinde girmek şerefine nail olacağım bayılırsam yollarda unutma beni abicim,yarın görüşmek üzere,
@STORMER
Yok ben Ahmet abiye bulaşırmıyım sonra akbabalara yem olacağım ben söz dinlerim bülent abi ne derse o,keşke gelebilseydin keyifli olacak gibi görünüyor
biz geçen sene kalabalıkça bir grup yapmıştık, 130 km'lerde.
http://img15.imageshack.us/img15/3381/adampol.jpg
hakan'ın yazısı:
Evet bu pakuru gecen seneden bır tecrube var ve grup olarak bolunmeden gıdılmesı daha mantıklı olucakkı egımler serttır.Soylekı tersten parkuru dolastıgınızda pedal cevırmeden ınısler 50-60km hızla ınılıyor.Ozellıkle 65-95 km ler arasındakı egımler ve profılde goruldugu uzere hem dık hemde grubun alıstıgının dısında parkurun sonları yokus agırlıklı oldugundan yıpratıcı olabılıyor.Bu arada kavacık ınısınden sonra sahılde beylerbeyıne kadar olan kısımda trafıkten dolayı dıkkatlı ve duz cızgı uygulaması sart olucak.Sahılden her zamankı yerden start alıp aynı yere daıre cızılerek gelınecegınden son dık yokus nakkastepe yokusu olup toplam uznlugu 2kmdır.Buradan sonra ınıs FB stadına kadar devam eder.Sonuc olarak gecen seneden gelenlerden Bulent abı,Nesen,Mamı,Ozgur Nevres arkadslar da bılırler parkurun ıyı analız edılerek ve kısısel lımıtler gozonunde bulundurularak hareket edılmesınde fayda oldugunu dusunmekteyım
profile de o siteden bakabilirsiniz. Tavsiyem performanslara göre grubun ikiye ayrılmasıdır ve öndekilerin yolu anlatması çok önemli çünkü yaklaşık 60. kmden sonra yol çok bozuk aksi halde lastik patlatanları beklersiniz sürekli.
@STORMER Hakan ım Alp imin gözünü korkutma, ben 8 kg versem bu Yasin kardeşlerin üzerinden atlarım bu yaşımda ama veremediğimden yapamıyorum ama verebilsem yapardım
valla Yasin im bence Lance alır, kendiside öyle düşünüyor, ama alamayada bilir derin bisiklet bilgimin farkına varmışsındır, ayrıca ellerimi bırakamıyorum hala bana soru sormayın kardeşim