Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Özgür NevresOldumu sımdı yaws bı pazarımız vardı soyle gule oynıya tatlı tatlı gıdecektık:eek: Neyse kısmet baska zamanaymıs:D
Fazla foto cekmeyın barı aklımız kalmasın:D

Scudo
SİVASI UNUTTURMAYACAĞIZ

Otuzyedi can
Otuzyedi gül çatlamış susuzluktan Sivas‘ın içinde
Döne döne semaha dönenler tutuştu önce
Sonra türküler
Sonra da şiir çığlıksız düştü türkülerin yanıbaşına...

2 Temmuz 1993 günü Sivas‘ta faşist ve şeriatçı güçlerin gerçekleştirdikleri katliam sonucunda 37 demokrat, yurtsever ve devrimci insanımız katledildi.

Sivas katliamını lanetliyor, yurtsever düşüncenin taşıyıcısı olan bu insanlarımızı saygı ve sevgiyle anıyorum.

@ysnymnYarın 7 de uskudarda bulusalım klasık yusa + kavacık + nakkas tepe yaparız ne dersın :rolleyes: Ama olmadı bak karsıdan arkadaslar da gelıyo grup guzel olur pasakoy + omerlı uzerı polonez yapacaklar onlarlada cıkabılırsın kafana gore nasıl ıstersen:rolleyes:
Tekrar gecmıs olsun

@Samurai Jack
Bahsi geçtiğinde içimizi sızlatan yüreklerimizi dağlayan birçok katliam yaşadık ama maalesefki unutkan bir millet olmaktan kurtulamadık aslında istedikleride bu idi ve başardılar içlerinde kendimde olmakla birlikte unutkan, kitap okumayı lisede edebiyat dersi görmekle bitirdiklerini düşünen bir jenerasyon yarattılar, düşünmekten korkan kendi hayat gailesine düşmüş bir millet olduk, Ülkemizde yıllardır yaşanan katliamları, terörist saldırıları kınıyorum ve milleti uğruna can vermiş tüm şehitlerimize asker olsun, gazeteci olsun, politikacı olsun hepsine Allahtan rahmet diliyorum,
Teşekkürler Hatırlattığın için Mert.

@ysnymn
Yasin'im ne oldu geçmiş olsun iyimisin bakayım, sen kendine iyi bakmıyorsun bak kızarım sonra sana, kendine iyi bak haftasonu gelebilirsem görüşürüz hem rüzgarım iyi gelir bak herkesi sollarsın:)

@Samurai Jack

Ve O ki; dönemin karın ağrısı partisinin il başkanı ve olayın azmettiricisi aradan bunca sene geçmesine rağmen yakalanamayıp elini kolunu sallıyarak dolaşması,insanı iyice çileden çıkartıyor.Bu katliamı gerçekleştiren,düşünen kişiliksiizlerin canları cehenneme.

@STORMER

@Alp Aslan

Ufak bir hava değişimi + üşütme + 3 gün 2 yarış = ishal :(
hepsi bir araya gelince böyle oldu kurdum kaldım açıkcası antrenmanlara başlıyorum
Adaş bu hafta ve haftaya kartepe yapıyormuyuz yapmıyormuyuz ???

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Yarını iple çekiyorum uzun bir aradan sonra yeniden sabah 8'de durakda olacağım, ohhhhhh be üstüne birde pazar da yaparsam tadından yenmez.

@ysnymnAdasın ıstanbul dısında bugun gelıcek heralde:D :D :D

@Alp Aslan

Alp cim bende yarın geliyorum sonra 1 hf yokum, bi ölçelim bakalım performansın nasıl, enson bıraktığında peşinden yetişemiyordum

• Beğen
Tepkiler: hız
@ahmet69
Hocam benim, şimdi çok heyecanlandım sende geliyorsun yarın çok güzel olacak ekip Hakan hariç tamam gibi bisikletimide hazırlanması için Mami ve Burak'a teslim ettim usta ellerde bisiklet tamam ama bakalım ben ne durumdayım onu yarın göreceğiz görüşmek üzere:)

@Alp AslanGelemıyorum gelemıyorum sende damarıma basıyosun yapma yaws :D :D :D

Ahmet hocam hayırdır sen olmassan olmaz nerelere gıdıyosun hayatta bırakmam fransa turuda baslıyo senle krıtık yapmamız baslıyo :D Yoksa sen tv den ızle ben canlısınamı bakıcam dıyosun:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@ysnymnYamanım sen bakma benım ole dedıgıme ıstanbul dısı derken kuzeyde muhtemelende gelmıstır bence telden ara ıstersen

@STORMER
Ahmet abi Hakan'ın gelemeyeceği kesinleşti o zaman şöyle bir paşaköy, polonez şile filanda yaparız ooooooooooh,
üzülme kardeş şaka bir yana sensiz tadı olmaz antremanın yollarda düşüp kalırsak kim kurtarır sonra bizi, üstadımsın sen benim görüşürüz.

• Beğen
@STORMER
Hakan ım fransaya gidiyorum turu izlemeye :D :eek: :D ahh ahhh diyebilsem ne güzel olurdu, tabi ki değil, 1 hafta izinliyim, o yüzden , 26 temmuzda görüşürüz inşallah

• Beğen
@ahmet69

hocam o zaman yarın iki hafta idare edecek kadar çevirmen lazım.
c.tesi paşaköy (ve devamı: özgürlerle polonez yapacaz terslik çıkmazsa) pazar da geçen haftaki yolu genel bir tekrar yaparız dimi ???

erdoğanım fırtınamın takvimine baktım, bu gün için sam yeli diyor, olur da yarına sarkarsa, mangal güzel pişer...

hakan abi c.tesi yoksun diye hava raporu da yazmadın abi, yoksa ben mi görmedim ???

haftaya da birileri yasini şu kartepeye götürsün artık, açık açık yoksa gitmem diyor, bakaya kalacak, hayır bişey değil üstümüze kalacak sonra ...:D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
evet ya perşembeden gelirdi h.durumu eskiden :D

@Bülent ERYILMAZ

yarın devam edeceğiniz polonezköy rotası totalde kaç km ediyor. yokus vs.profili nasıl. pazar da bineceğim için yorarmı çok bilemedim...

Geri