Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Harun hoşgeldin nerelerdeydin kardeşim kayboldun ortadan yeni etaplarmı keşfettin,özlettin kendini görüşmek üzere,

Scudo
@Bahinn

Süper görünüyosun olum,
Ne bitmesi, baksana sarı mayoyu bile giymişsin :)

@cannon9

Yapma etme Harun kardeşim gerçekten o gün dipteydim sondaydım depresyondaydım hatta gelmicektim ama cevirince acılırım dedim geldim.

Keske gelmeseymisim nedense belimin boynumun dizimin ve diğer bilumum yerlerimin ağrısından öldüm dönüşte pendikten sonra mangalcı temposuna düştüm. :)

@Bahinn

iyiydin baha, iyiii...
geçen sene o yollarda akbabalarla cebelleşiyordun, bu sene sezon başından beri aç kaldılar...:D :D :D
gelişme açıkça görülüyor zaten, çalışınca oluyor yani, yola devam...
darısı grubun sanal/yanal üyelerinin başına...

@Bülent ERYILMAZ
Abi lütfen, sanal dendiğinde artık kendimede ithaf edilmiş bir taş olarak alıyor ve üzülüyorum zaten acı içinde kıvranıyorum yanınızda olamadığım için bir de sen vurma hançerini yolların efendisi:) Abi inşallah bu haftasonu boş olurumda gelebilirim hatta grupta Ant isimli eski geotechli yeni corratecli bir arkadaş var diyoruzki sabah erken çıkalım bir şile filan yapalım denize girip dönelim ama ben daha gruba katılmayı başaramıyorum onu nasıl yaparım bilemiyorum fakat değişiklik olmazsa haftasonu sizinleyim

@Alp Aslan

alpçiğim senin devamsızlık çok fazla değil, henüz yanal kademesine geçtin, kurtulma şansın var daha. :D :D :D şile olabilir ama denize girip dönmesi biraz zorlar kanımca yine de bu yasin'in uzmanlık alanı, bakalım ne diyecek?
her koşulda, haftasonu buluşmak üzere...

@Bülent ERYILMAZ
Sağol abi bir nebze olsa içim rahatladı. En azından benim gibi farklı yerler görmemişler için bir paşaköy yapsakmı abi , aaaaaa ben neler diyorum daha antremana gelmeden konuşuyorum abuk sabuk, bisikletsizlik başıma vurdu arkadaşlar günde 5 gidiş 5 dönüş 10 km haftada 2-3 gün işe giderken binebiliyorum sadece, umarım inşallah ve bir aksilik olmaması durumunu dört gözle bekler iyi çalışmalar dilerim haftasonu görüşmek üzere,

h.sonu bende geliyorum bu sefer inşallah ;)

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@Alp Aslan

Eyvallah Alpciğim valla uzun süredir İstanbul'da değildim 1 hafta önce dödüm antremanlara başladık,seni göremiyoruz tabi ayrı mevzuu.Antremana katılamıyorsan bile bi şekilde kendini göster bize,yoksa simanı unutacaz:)

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@Tuonela

Atıla selamlar abıcım gelıceksen pazar gel pesıne Ozgurle Emreyı takda gel gecen Emreyle de karsılastık toplanalım artık guzel oluyor

@baykush

Vay vay vay... İnsanoğlu azmedince neleride başarıyormuş bi kez daha anladık,tebrikler valla.Kartepe tırmanması gerçekten zor bir yermiş diye duydum:)
AMMAAAAAAAAAAAAA:rolleyes:
Halil'ime asıl bomba geliyor.Herkes bi şekilde gidip Kartepe'ye tırmanmaya başlıyor.Bu sabah bisiklete atlıyarak Aytekin hocayla beraber Bostancıdan başladık pedal çevirmeye..Nere diye sorarsanız..SSiiiiizzzzceeeeee?

KKAAARRTEEPPEEE ......:box2:

Tuzla'dan E-5 e bağlanıp direk İzmit ve Kartepe.Herkesten farkımız olsun dedik ve hiçbir vasıta kullanmadan Kartepeye tırmanma kararı aldık ve bunu gerçekleştirmenin hazzını yaşıyorum şuan.Fotolar Bostancı başlangıç Kartepe varış olmak kaydıyla pek yakında sizlerle buluşacak

@cannon9
Bizde geçen bostancı-kartepe-bostancı yaptık, abartılacak kadar değil gerçektende sadece yolda biraz trafik var dikkatli olmak lazım, Yasin askere gitmeden bikaç kere in-çık rahatlarsın

• Beğen
Tepkiler: hız
Bende her sabah işe gitmeden bir kartepe yapıp çıkıp iniyorum çok keyifli oluyor:) Ahmet abi herkesde bu kartepeye takmış bilmiyorlarki artık çok sıradan bu,yapmayın arkadaşlar geliştirin kendinizi lütfen, lütfen biraz daha gayret:) .....................
Harun, Aytekin tebrikler ayağınıza sağlık diğer zirvelerde görüşmek üzere,

@ahmet69

Sanırım arabayla yaptın:) Ciddi bişey değil diyorsan valla saygı duyarım.Hoca git gel yapacağına azda zorlasan Ankaraya damlarsın;)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@cannon9

hocam merhaba,
kartepe için sabah kaçta çıkıp kaçta döndünüz,sanırım 250km civarı toplamda

Selam arkadaşlar,
bu c.tesi karşıdan size katılmaya geliyoruz. Şimdilik iki kişiyiz, Muzaffer'le ben. Diğer arkadaşları da katmaya çalışacağız. Ancak niyetimiz Sabiha'dan dönmeyip Ömerli/Polonezköy/Beykoz yapmak (geçen Ekim'de yaptığımız rota). Sabiha'dan devam edip bize eşlik edecek olan olur mu acep?

• Beğen
Tepkiler: hız ve guneyharun
Adaş rahatsızlığımdan dolayı geriye düşdüm bir haftadır bisiklete binmiyorum :( yarın kaçta biniyorsun, sonra haftayada kartepe yapalım tr. şampiyonsı yaklaşıyor geriye düştüm toparlanmam lazım...

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@ahmet69

abi zaten mtb ile yapmış, biz de bir şey sanmıştık...:p :p :p
harun tebrikler, ama böyle birden söylenmezki abi, durup durup vuruyorsun böyle, zaten gitmeyen bir yasin kaldı, içinde kalacak çocuğun...:D :D :D

http://img6.imageshack.us/img6/968/imgp3891.jpg

@Özgür Nevres

aramızda teklif yok, buyrun gelin, mangal hazır.
geçen seneki rota bana uyar, ama grubun geniş katılımla şenlikli hal alması pazarları oluyor, malum c.tesi çalışanlar var, rotayı yapan geçen senekinden daha dar bir ekip olur.
her koşulda c.tesi görüşürüz.

Geri