Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@ajdar

Tamam şimdi oldu. Bir sen eksiktin. Treks gitti , Ajdar geldi. Daha neler görecez bakalım. :)

• Beğen
Tepkiler: hız
Scudo
Arkadaşlar konu çok uzun olmuş maşallah 281 sayfa hepsini okuyamadım ancak ne zaman buluşuyorsunuz nasıl bir tempoda kaç km gidiyorsunuz?

Bende size katılmak isterim Küçükyalıdan çıkıyorum sahilden her yöne giderim (gidiyorumda ztn) =)

Ancak şimdi bakıyorum abilerimiz profosyonel acaba onlara ayak uydurabilir miyim :S

• Beğen
@Bahadır Efe
Merhaba, grup antreman amaçlı olarak her cumartesi ve pazar günü olmak üzere sabah 08:00'da Caddebostan Migros dan sonraki Erenköy kantarcı durağından hareket eder 08:10'da Bostancı Deniz otobüsü iskelesinde olur isteyenler oradanda gruba katılabilir tempo giderken genellikle 30 km/h in altına düşürülmemeye çalışılır ve Tuzla'dan yukarı Sabiha Gökçen havalimanına doğru gidilir ve dönülür zaman zamanda Formula1, Paşaköy gibi güzergah değişiklikleri olmaktadır uzun molalar verilmez 1 en fazla 2 defa kısa su molası verilmektedir katılanlar genellikle yol bisikleti kullanır yedek iç lastik , su ve kafanda kask bulundurman gerekenlerdir, grubun düzeni ve sağlığı açısından Hakan arkadaşımızın yazdığı yazıyı okumanda fayda bulunmaktadır,
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=21536&highlight=makara+%E7evirme
Bunların yanında eğer gelip gruba katılırsan kendi durumunu daha yakından görme fırsatın olur ve kendi değerlendirmeni yapabilirsin görüşmek üzere sevgilerimle,

treks upgrade olmuş yeni ismi multi-treks olsun :)

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
Perşembe
Açık. Yüksek: 28 °C . Rüzgar BKB 18 KM/S . Sıcaklık endeksi: 27 °C .

Perşembe Gecesi
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Düşük: 19 °C . Rüzgar BKB 7 KM/S . Chance of precipitation 20% (water equivalent of 0.50 mm).

Cuma
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 27 °C . Rüzgar BGB 10 KM/S . Chance of precipitation 20% (water equivalent of 0.28 mm). Sıcaklık endeksi: 27 °C .

Cuma Gecesi
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Düşük: 20 °C . Rüzgar Batı 3 KM/S . Chance of precipitation 30% (water equivalent of 0.49 mm).

Cumartesi
Fırtına Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 30 °C . Rüzgar Batı 14 KM/S . Chance of precipitation 40% (water equivalent of 0.85 mm). Sıcaklık endeksi: 29 °C .

Cumartesi Gecesi
Az Bulutlu. Düşük: 20 °C . Rüzgar KB 10 KM/S . Sıcaklık endeksi: 27 °C .

Pazar
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 32 °C . Rüzgar light. Chance of precipitation 20% (trace amounts). Sıcaklık endeksi: 31 °C .

Haftasonu gozuken yagmur olasılıkları sanırım bızı etkılemıyecektır.Ozellıklede pazar gunku ruzgarın lıght olması tempoyu bozmadan daha keyıflı bır surus yapılacagını umıt edıyorum.

@Alp Aslan

Teşekkür ederim cevabınız için :)
Tempo sorun değil 30 km gidiyorum zaten yol birazcık uzun benim yaptığımdan ama hepsini yapabilirim.
Siz güzel bir sistem oturtmuşsunuz ve amatör bir grup değilsiniz anladığım kadarıyla.Rüzgar dizilimleri makara falan bunları daha önce uygulamadım gelipte sizin düzeninizi bozmiyim en iyisi :D

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@Bahadır EfeHocam cekınmen yersız ıstedıgın zaman gel mısafırımız ol.Kımse zaten 0 dan bısıklet kurallarını bılmez grubun arkasında rahat bır yere alırız senı bı bakarsın duruma daha sonra gonlun nasıl ısterse o sekılde kendıne yon verırsın

Mıllet yasınım hornetım ıyılesmıs ve patlamaya hazır bomba gıbı yanı buda ctesı yusa ve kavacık yokuslarına devam demektır ben ctesı yokum pazara beraberız

Bulent abı cabuk ıyılestı yaw:D :D :D

• Beğen
@STORMER

geçmiş olsunn (ona ve bize)...:D :D :D
hayır zaten hastalığını diler değiliz, benim demem şöyle uzuunn uzunnn tatil yapsaydı, muğla, yatağan, bodrum filan...:D :D :D

son dakika: antalya sıcağı treks'in başına vurdu herhalde, gün içinde banlanıp yine musallat oldu, azmini korursa sabaha kadar 2 kez daha banlanır herhalde...:D :D :D

@Bülent ERYILMAZ

epocu diye gelmiş bu sefer erdoğan'a musallat olacak heralde :)

antalya da yeni bir yol çekilmiş,kenya isimli,:D

bülent abisi,güneş tam ortalıyormuş o caddeyi:D :D

yakınında hayvanat bahçesi felan da varmış,duyduğuma göre dimi treks zanım benim?:D :D

avatarında çoook yakışıklı çıkmışsın,hehehehe

• Beğen
Tepkiler: bulent40
@Samurai Jack

Doktora ulasabileceğim bilgileri verebilirmisiniz, benim bileğimde bir problem var ama spor konusunda uzman olmayan birinden dogru yorum alabileceğimi sanmıyorum , mail adresim : s.tekay@aksoyaluminyum.com.tr

• Beğen
Tepkiler: sado
Yasin bu hafta polonez le yetinelim bacağı daha bu hafta toparladım b...ç.... haftaya yaparız

@epocu

öyle oldu , 2. el aldım Petacchi ' nin 2005 de Milan - Sanremo yarışında kullandığı bisikletini .

sen akşam erken yatıp sabah erken antrenmana çıkmıyormusun ? Artık bisiklette aldın . Bence foruma biraz ara verde çevir çevirebildiğin kadar

Gerçi sen daha iyisini bilirsin koçum benim .

• Beğen
Tepkiler: AtilaF ve bulent40
@hornetBak bulent abıcım ayagının tozuyla geldı bıde hornet yetmıyomus gıbı mertte canlandı durup dururken:D :D :D atesle barut mısalı:D Haftasonu polonez dusunuyosanız yasınım ctesı yumusak cevırıp pazara enerjı bırakıyım derım:D Bulent abı gelırmısın sen de bu ıkı delı kacar bızde senle ınceden ınceye takılırız:rolleyes: :rolleyes: :ci:

• Beğen
Tepkiler: bulent40
@STORMER

valla özgür 140 km'lik bir rota koymuş (karaköy/karaköy), rota aşağıda:

http://img23.imageshack.us/img23/5466/routek.png

yokuş grafikleri de şöyle oluyor;

http://img26.imageshack.us/img26/9963/elev.png

c.tesi onu düşünmekteyim.

eh, ondan sonra pazara hâl kalırsa polonez yaparız cila niyetine...:D :D :D
grafiği hornet'e sakın gösterme, gelir-melir canımız çıkar sonra ona uyacağız diye...

@Bülent ERYILMAZ
Abicim seni tutabilenede aşkolsun İstanbul'u fethettin resmen, Yasin'lere Mert'e laf ediyoruz onlar bu kadar yormuyorlar bizi ctesi 140 pazar polonez Allah peşindekilere güç kuvvet versin şaka bir yana iyi pedallıyorsun abi ctesi boş olsaydım gelirdim ama pazarada gücünü saklada beraber iyi bir antreman yapalım görüşürüz Bülent abi

• Beğen
Tepkiler: hız ve bulent40
Geri