Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@hornet
:D :D :D Yasin im Allah razı olsun, az daha uğraşşsaymışsın Lance e benzeyecekmişim :D seni seviyorum Yasin im

Scudo
@hornet:D :D :D Bumudur budur yaws huhahahaaaaaaaaaa:D :D :D

Ahmet abı sımdı yılın fotosuna adaylıgını acıklıyorum:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Sizleri çok özledim arkadaşlarım abilerim yollar ve sizler burnumda tütüyorsunuz ancak yoğun bir işsizlikden sonra çalışmak zorundayım umarım işler bir daha bu kadar kötü olmaz bu arada Cumartesiyi Pazar'a bağlayan sabah 05:00'da 1. köprüyü Anadolu'ya bağlayan yönde uyuya kalıp bariyerlere çarptım verilmiş sadakam varmış sadece arabanın sol tarafının hasarı ile kurtuldum canımı kurtardığım için mutluyum arabayı hallederiz nasıl olsa,kendinize iyi bakın görüşmek üzere sevgilerimle...

@Alp AslanAlp cım buyuk gecmıs olsun allah korumus bırdaha yasanmaması dıleklerımle bıseye ıhtıyacın olursa tel var sende muhakkak goruselım:rolleyes: :ci:
Tekrar buyuk gecmıs olsun

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@Alp Aslan
Alp cim geçmiş olsun, Allah bir daha kaza bela göstermesin, artık pazarları çalışmasanda beraber binsek diyorum,

• Beğen
çok geçmiş olsun alp, allahtan ucuz atlatmışın, cana gelmemiş. gece işi olunca tehlike büyük tabi.
bizim yapabileceğimiz bir şey olursa ara.

• Beğen
@Alp Aslan

Aman, ne diyorsun :eek: Çok geçmiş olsun Alp'cim. Aman dikkat, uykusuz sakın kullanma, çok yorgun hissedersen eve bile gitme, uygun bir yerde sağa çek bir saat kestir öyle git. Bir anlık bir olay.
Neyse ki sana birşey olmamış, tekrar çok geçmiş olsun.

• Beğen
Hepinize teşekkür ederim, yorgunluk üst üste binince bile bile lades oldu, nakliye aracının boşaltılması için ofise yetişmeye çalışıyordum aslında durup bir dinlenip elimi yüzümü yıkardım ama şoföre ayıp olmasın diye yaptık bir hata...

@Alp Aslan

Merhaba Alp,
Çok geçmiş olsun Allah korumuş diyelim verilmiş sadakan varmış istersen yeniden bir sadaka ver.
Hocam direksiyon başında uyumak ta ne demek aman dikkat diyorum.:mad:

Kendine iyi bak yakında bende grup içerisindeki yerimi almaya başlıyacağım ufaktan ufaktan.

Saygılarımla,
İlkay,

• Beğen
@Alp Aslan

geç okudum ama okuyunca yıkıldım,canım kardeşim çok geçmiş olsun,allah beterinden saklasın,offfff offff bir de direksiyonda uyumaaakkk,alp çok geçmiş olsuuunnn kardeşim yaaaaaaa,sen de bişey yok dimiiii:( elbette cana geleceğine mala gelsin,ama mal da canın yongası,sol şeritte olman süratli olduğunu çağrıştırıyo,verilmiş sadakan varmış,allah tekrarını göstermesiin.

uykusuz ve yorgunnn aman haaaaa,çok tehlikeliiiii

hele ki bisiklet turuna çıktığımız sabahın öncesinde de mutlaka iyi uyku alınması ve uykusuz hatta yorgun tura çıkılmaması gerekir diye düşünüyoruum,konsantrasyon ve dikkatin yoğunluğu açısından çok önemli,

bu arada düşmeler,hastalıklar,kazalar,önümüzde meydana gelen trafik kazaları,gruba kurşun mu döktürsek

• Beğen
Tepkiler: hız
Geri