@hornet
Yasin im geçmiş olsun, beni çekemediğinin farkındayım kaçak antrenmanlarla arayı kapatamayacağınıda anladın askere kaçıyosun onuda kaçırdım sanma seninle beraber binerken bilerek yavaş gittiğiminde farkında olduğunu biliyorum ayrıca kuduruyorum sensiz tadı olmuyor yasin im
evet arkadaşlar
bu güzel pazar günüde işte böyle kalabalık bi tur olarak bitti,,,
gelen herkese teşekkür
MTB iyle gelen yeni arkadaşlarada teşekkür ederim
ayrıca çekemeyenlerinde gözüne çivi olsuuun,dimi millet???
şu çinli amcamada hayran kaldım,şu yaşta bize ayak uydurdu,helal olsun
(link)
(link)
(link)
artık onunda bir corrateği var
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
işte CERVELLO,yu yoran adam
(link)
Güzel bir tur olmuş ayakklarınıza sağlık bu gün can abiyle bindim ben böyle bacak görmedim ( maşallah), kalfı görüceksiniz. Küçükyalıdan başlayan tur 40 başlayınca ve deryasındanda gidip bacakları görünce, yakınlarımı arayıp helalleşmek aklıma geldi ama tulumum olduğu için tele ulaşamadım ve tura devam ettik . Tur kısaydı ama yüksek tempolu geçti 4 yada 5 30sn sprint yaptık dönüş yine tempo bostancıya geldik.
Bostancıda bir söyleyiş;
-E-5 Burak: Baya rüzgar varmış nasıldı ?
-Ben: Abi vardı giderkende dönerkende !
-Can abi: YOO yoktu bir şey gayet güzel havaydı !
yorumsuz takdire şayan...
Alnaşılan can abi beni sevdi ilk gün asfalta yapıştırmadığına göre büyük planları var
ahmet abi ben onu askere almayacaklar diye düşünüyorum; gidene kadar 5-10 kere daha %10'luk yokuşa sararsa bacaklar otomatiğe bağlayıp sürekli dönecek... gidince ne lan bu, insan değil, hemstır falan galiba deyip geri gönderecekler, başımıza kalacak.
görürsünüz bak.
@STORMERHaftanın fotografında bu kareyı cok ıddıalı goruyorum Yorum ve fotografın uyumu mukemmel
Ahmet abı ınan dalga gecmıyorum harıka olmus
Abi küstüm hepinize, fotoşop var, o olmadı rötüş var , şu göbek olayını çözebilirdik, herkes gülüyo bana, kimsenin yüzüne bakamıyorum
@ahmet69
Abi küstüm hepinize, fotoşop var, o olmadı rötüş var , şu göbek olayını çözebilirdik, herkes gülüyo bana, kimsenin yüzüne bakamıyorumAbı bosver onu bunu ınan cok guzel dogal cekım yuzun seklı bısıkletın durusu o yorgunluk ıfadesı ınan cok guzel bır kare bu spora daır
Ahmet abı dun ogleden sonra Sekalardaydım malum babalar gunu muhabbetıne gıttık ve aklımageldı supersın yaw Serkana spıderman ve kene olayını anlattım koptuk ama ne kopmak hala etkısı suruyo Huhahahahaaaaaaa