Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@cannonfire

eline den yeni termos matara aldım bi ufak koyarım birine soğuk soğuk içeriz.

şu meşhur şarkıyı da şöyle söyleriz:

biz her sabah erenköy deeeee bisiklete çıkardıııııık bisiklete çıkardıııık
pedalarımız neşşee dolaaaar zevke dalardık zevkeee dalaaaardık
nırırınınım

:D :D :D :D :D

Scudo
Abart mayın yaws yeter yaw yazın basından berı mangaldayız hadıın bıraz cevırelım yaw:D :D :D Bak mangal dıınce Saldıray hemen zıplıyo yaw:D :D

Perşembe
Parçalı Bulutlu. Yüksek: 24 °C . Rüzgar KKD 28 KM/S .

Perşembe Gecesi
Açık. Düşük: 17 °C . Rüzgar KD 28 KM/S .

Cuma
Açık. Yüksek: 25 °C . Rüzgar KD 25 KM/S .

Cuma Gecesi
Açık. Düşük: 19 °C . Rüzgar KD 21 KM/S .

Cumartesi
Açık. Yüksek: 29 °C . Rüzgar Kuzey 21 KM/S . Sıcaklık endeksi: 28 °C .

Cumartesi Gecesi
Açık. Düşük: 18 °C . Rüzgar KKB 14 KM/S .

Pazar
Açık. Yüksek: 31 °C . Rüzgar BKB 18 KM/S . Sıcaklık endeksi: 27 °C .

Muhtemelen donuste ruzgar kafada olucak ama tempoyu etkılıcegını sanmıyorum

@hornetVay vay vayyyyyyyyy beyım hosgeldın
Bundan sonra sana pro yasın dıyelımmı hocam sonucta pro tour etaplarını kostun :D :D :D

Neyse kalan detayları yarın sabah konusuruz:D :D :D

Balasıma sakın laf etme o bızım yanımızda sende fazla konusma zaten kacak kesımın kralını yapmıssın zaten<Seslı dusunuyorum yaw bu adam sımdı bacakları da parcalamıstır yaw bıde havalı havalı dolasır sımdı pazara yamanımı cagırsak yaw hımmm>evet bsen cezalısın:D Zaten foto falan da yok allla alllaaaaaaaaaaaaaaaaaa:D :D

@hornetSımdı arkadaslar haftasonu ıcın madem Bulent abım konuyu actı bende bır hatırlatma yapmak ıstıyorum lutfen ukalalık olarak gormeyın ama bu parkur ınsanı bıraz zorlar bır sekıldedır.Ozellıkle 65-98 km olarak gozuken yerler cıdden cok zorlamakla beraber parkur km rakamlarında ufak bır sasma olmakta ve parkur da yaklasık 20km gıbı kaydırma yaptıgınızda 85km den sonra guzel kıvrımlı ve sert yokuslar karsımıza cıkacak tır kı bu yokusların cogunun egımı %10 larda olmakla bırlıkte cıkıs hızınız 10kmlere kadar dusektır.Yolda grup olarak gıdılırken teklı dızılımde, dıkkatlı,tamır ve yedek ıclastık vs.. vede ozellıkle kasksız gelımemesını onemle rıca ederımkı ozellıkle bazı ınıslerde 60-90km hızları gorebılecegımızden dolayıda dıkkatlı olunmasını rıca ederım.Ayrıca donus saatı oglenı bulacagından Anadolu Hısarından ,Uskudara kadar olan sahıl yolunda trafık olucaktır.Toplam parkur uzunlugu 120-130 km <kısılerın evden eve mesafelerı degısebılır>olucaktır.Gelmek ısteyen arkadasların bıreysel guc durumunu goz onune alarak hareket etmelerı ve karar vermelerını rıca ederım.

Ctesı yokum Yasınım Hoornetımle takılırım ama pazara beraberız

@STORMER

niye ukalalık olsun, gayet doğruları yazmışsın, geçen seneki halimiz hala hatırımda...:) :) :) ben gruba bir yoklama çekeyim bakalım demiştim, polonez'le lafı açalım da, pazarlık paşaköy'de bitsin...:D :D :D

erdoğanım, hayırlı olsun... bu arada birden aklıma geldi niyeyse, kartepe için eskort sorunu çözüldü mü ne? :) :) :)

@STORMER

Selamlar,

Hakan abi ben pazar günü kamikaze yapcam kendime can abiyle binmek için sözleştim :eek: :eek: artık dönüşde toplarsınız beni, adaş sende gelsene hem sen formdasın :D en azından iki kişinin deryasında tırmalayım :(

@STORMER

boşta olan senle benim galiba hakanım, bu gün ahmet abi'den bile ses yok, herkes çalışıyor, işler açıldı demekki, ne güzel...
c.tesi için emre'den teklif var, karşı grubuna (özgür/emre/muzaffer) kaçabilirim, durakta yoksam beni beklemeyin yani, o olmazsa kürkçü dükkanına dönerim...

http://photos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs088.snc1/4917_91753314093_730509093_1989731_6239514_n.jpg

http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs108.snc1/4917_91753324093_730509093_1989732_4047629_n.jpg

http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs088.snc1/4917_91753309093_730509093_1989730_1181775_n.jpg

http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs108.snc1/4917_91753324093_730509093_1989732_4047629_n.jpg

Adamın rüzgarından tabelalar kıvrılmış:D :D :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@hornetNe guzel olur beeee:D :D :D

Ahmet hocam mekanlara bakarmısın tam mangallık yaw:D :D :D Yasın bızı kandırıp mangala gıtmıs oralara bıde 1-2 foto cekıyımde cevırdım hesabı olsun demıs:D :D :DHatta bak ılk resımde cıralarıda selenın altında unutmus:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@STORMER

yok be Hakan ım Yasin ne anlar mangaldan , o laktik asitle kasları pişirmiştir:D bak biz gidelim yurdumun öyle yörelerine, millet görsün hem bisiklet kullanıp hem mangal nasıl yapılır , nede olsa prof uz Yasin gibi yeni değiliz, uzun yol yaparken herkes enerji barı kullanmayı sevmez dimi Hakan ım, takım çalışmasıyla nasıl yapacağımızı konuşmuştuk daha önce mangal işini:D bu arada yarın cerveloyla geliyorum dua ediyimde düşmiyim diyorum şimdiden:D

• Beğen
Tepkiler: hız
@cannon9

tur bitimi yatakda dinlenme bölümüne geçti adaşım :p :D şaka bir yana hava değişim olmuş :( :(

@ysnymn

Evet ya boğazlar fena, bu hafta sonunu pas geçiyorum :(

Geri