Hojam şimdi bnm bacakların alt tarafı da böle ziprint miprint falan yapınca çok şişiyo naapmak lazım valla bak Ahmet hojam da gördü bu ne dedi mangal alevi fazlamı geldi dedi az et ye dedi ne yapmak lazımdır YAsin kaçar ben kovalar ben kaçar Yasin kovalar nası olacak?
Serkan ım geçen pazar arkandan konuştum haberin olsun, dedim ki Serkan ım 500 m gidince benim dalak şişti der çekerdi sağa, başlardı bacakları tokatlamaya hiçbirisi kalmamış, yokuş yukarı atak yapıyo dedim buraya kadar herşey güzel dimi Serkan ım, lakin Halil hocam dedi ki bu bacak tokatlamayı hangi filmlerden öğrenmiş olabilir acaba dedi , herkes güldü ben hiç gülmedim
ıspartada c3 sınıfıydı orta seviyeydi. ama çıkışlarını görüceksiniz inişleride diyorum. 3. lükle giderken rakibimin sebeb olduğu düşüş(uçuş ) sonucu sonunculuğa kadar geriledim biraz yarışdan uzuaklaşıncada 9. olduk ayın sonunda c1 cuma ve pazar nevşehirde yarış var. orda güzel bir yarış olur inşallah.
ya boyle bir sans olamaz
yalıdan bodruma dogru giderken bir baktım ne goriyim...bizim Hornet
cekmis yeni beyaz formalarını yokus yukarı yardıra yardıra gidiyo...
bastım kornaya elimi cekmeksizin...bizimki kaldırdı kolunu bacagını saydırıyo bana... sonra yanına geldigimde "cekme kanka, valla kacak kesim yapmıyoruz" diye aglamaya basladı. Ama nafile....
saka bir yana bende Bodrum yokuslarında arka aktarıcıyı yamultmus ve İstanbuldan gelen yeni aktarıcıyı almaya mng kargoya gidiyodum..sagolsun Yasin yardım etti ve arka aktarıyı degistirdik...askere gitmeden benden iyi bir hayır duası aldı, burdan tekrar yardımları icin cok tesekkur etmeyi bir borc biliyorum Yasınim Hornetime..
Barlas
her biri tecrübedir sen nefsini enselerinde hissettir onlar da elbet hata yapacak, kaçmak daha zordur
gelelim diğer aşireteeee, dalağı kışın almanya da aldırdım, japonlardan dayak yiye yiye tokatlamaktan kurtuldum,fransa da yokuşçuların arkasında kusa kusa kalflerimi genişlettim ama memleketin mangalı gibi mangal yapanını bulamadım halil hojam gibi et kesenini, ahmet hojam gibi et çevireni,yasin gibi şişe domates dizeni,erdoğan gibi soğan keserken ağlayanı hakan gibi ekmek arası yapanı bulamadım dayanamadım geldim koptum ooofffff
@bandivanVay vay vayyyyyyyyyy Kacak etın kralı olmus yaws Sana tabı yardım etmıstır amannnn kanka bak ıstanbuldakılerın haberı olmasın bak sana yardım edıyorum amannn soyleme demıstır Ama senın korna olayıda super olmus tam kıl sofor hesabı Israrcı korna ayyyyyy amma kıl olmustur ayyyyyy
@cannonfireIllakıııııı Serkan usta Illakııııı
Yaw arkadaslar bu adam mangalı hakettı galıba yaw dımııı Ahmet hocam baksana ne kadar ıclı yazmıs yawssss
Ahmet abı bu arada senın yokus ınıste bana attıgın farkıda unuttum sanma cok degısık aerodınamık pozısyonlar denıyorum ınıste gecıcem senı
@ahmet69Abı ozaman lafımı gerı alıp ozurlerımı bır borc bılırım Ama kıskandım abıcım olay benı cok etkıledı nasıl acaba nasıl acaba dıye ruyalarıma gırıyo Bı daha yokus ınerken sen onde ve aramızda mesafe olsun lutfen yanımda suzulup gecmenı hazmedemıyorum
sen kadar da kötü birisi olmuşsun Hakan ım bende yokuş aşağı yerçekimi etkisi yerine pedal gücüyle inmek isterim hepiniz gibi ama ne yapiyim ki su içsem yarıyo ve göbek fakı nedeniyle istemeden de olsa hızlanıyorum sevindin mi şimdi herkes öğrendi diye
Haftanın mangalı ahmet hojadan. bak bnm makinenin arkasına seyyar mangal tutturdum bu gün hem deryer de kal hem yelle diye.yasin de yanda ekmek tutacakmış.Etler benden