Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
Hatta sımdı 5.etap profılıne baktımda can dayanmaz bu etaba:eek: Toplamı 154km ılk rakım 140mt den son ventoux zırvesı 1909mt ve 132,5km de yokus baslıyo rakım 280mt fınısh 1909mt ye kadar tırmanmak ve yarıs ortamını dusununce ınsanın aklı almıyo:eek:

@STORMER

21.5 km x 11 x 2 = 473 km
ve bunun
21.5 x 11 = 236.5 km si tırmanış :eek:

(pardon ben hala 11 tırmanıştayım :D )

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@Bülent ERYILMAZ

abi kusuruma bakmayın yarın sabah hayırlı bir iş için sabahdan evden çıkmam lazım inşallah pazara gelebilirim.

@STORMER

kardeşim gelemiyorum sana bahsettiğim mevzu biraz değişti yarın hallolacak tel de detaylıca konuşuruz akşama...

@ERDOGANKESGIN

hayırlı iş??? bi daha mı evleniyorsun??? yol yakınken vazgeç, ikinciye kalkışırsan sanal antrenmana bile izin alamazsın...

pazara hiç gelemezsin zannımca, babalar günü, baba/kayınpeder ziyareti, üstüne senin babalığının takdisi..., olabilecek şeyler söyle ...
:D :D :D

Beyler bu arada babalar günü haftaya haberiniz olsun Haziranın 3. pazarıdır :)

Hakan abi kartepe için eskort da bulmuştum yafs.

Neyse artık güney sahillerinde yatağan tırmanışı falan yapacağım haftaya hahahaha

Cumhurbaşkanlığı 3. ve 4. etaplar diyorum nihahaha benle gelmezseniz böyle olur işte :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@hornetVay vay vayyyyyyyyy guney yolları gozuktu yanı boyle bence yazma kıskananların gozune gelırsın:D :D :D

@hornet

valla ben babalıktan anlamam, erdoğanın yalancısıyım. 1'inin pazartesiye gelmesi dengesini bozdu sanırım.
ama avusturalya, belçika ve ekvator'da 2. pazar kutlanıyormuş, küresel düşünüp onları esas almış da olabilir.:)

bu gün ağır rüzgar ve kartal civarında hafif yağmur vardı, sabiha yapıp döndük, bir fırtınayı daha savdık diyelim ...

• Beğen
Tepkiler: hız
@aliosman

aliosman,

sen babanda vitaminken ben growth hormon kullanıyordum. epo nun ne olduğundan bihabersin , nasıl kullanıldığını bilmiyorsun , şaşırma...

epo kan dopingidir ve her insanın kendi kanından yapılır kendi kan grubundan bir başkasına yapılmış olanı dahi işe yaramaz.

bilmiyordun öğrendin! kiminle aşık atacağını iyi belle bundan sonra, bu da sana ders olsun kulağına küpe et.

@ERDOGANKESGIN

yalancııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı:Skull-175

Saldıray kotu bır haberım var sana bugun sen gelmeyınce Mamının dukkanındakı beyaz lastıklerın ustundekı yazıyı arkadasın bırı yırtıp lastıklerı aldı fıyatı yukseltsekte bııse yaramadı haberın olsun benden duymus olma:D :D :D

Erdoganım pass gec anladın sen onu:D :D :D

Bugun gelen arkadaslara tekrar tesekkurler guzel bır tur oldu herkesın bacagına saglık:D :D :D

@STORMER

hahaha açıklıyorum bendim, önceleri kirlenir falan diyordum amma güzel lastikmişş :) :) Üzülme Erdoğancım sana ben dijital ortamda hazırlayıp göndereceğim, solidworksde falan çizip :D :D

@hornet

vay be gitti kar gibi lastikler. zaten yasin'i cadde'nin kapısında görünce huylanmıştım, bakalım ne çıkacak diye...:) :)
hiç acımadınız mı erdoğana insafsızlar.:D :D :D

geçmiş olsun erdoğanım, ama dedik sana şu antrenmanı ihmal etme, dönüşte lastiğini al diye, iyi mal böyle kapılıyor işte ...
bunlarda büyüğe saygı kalmamış, yakında senin bisikleti de götürürler; dikkat et, kapıya ek kilit koy, elektrik ver hatta...

Geri