Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
Nesen hocam sen nerdesın yaw sen gıttın gıdelı bızım USPS takımı dagıldı abı yaw:D :D :D Pazar gunu beklıyorum gercı sen yuzmeye gıdersın ama neyse aklında olsun:D :D :D

Kartepe için ses seda yok sanırım Mertle Şile yapacağız biz pazara. Tabii Mertin bacak düzeldiyse :)

Dauphiné Libéré 'de bugünkü etap kartepeye çok benziyordu :D :D :D

@hornet

yav bırı şu adamı gotursun kartepeye , bişey değil askere gidecek ulan için de kalıp bi tarafı düşecek ondan korkuyorum.

Hakan giderken bu adamın kurma kulu alıp maminin tekneye binip denizin ortasına atalım tamam mı:D :D

Yasin benim Şile haftasonu yalan pazar a kadar iyileşirse zaten bir iki yumuşak çeviricem haftaya iyi olursa gelirim

@hornetAh yaw ızleyemedım 5.etap ventoux a cıktılar guzel olur orası aynı etap bu senekı TDF dede var Aslında tam sana gore cıkcık bıtmıyo ucu bucagı gozukmuyo:D :D :D

Bu ctesı belkı gelırım demıstı ama bellı olmaz pazar babalar gunu oldugundan ctesı gelır heralde;-)))

@STORMER

Ben de izleyemedim ama çok zevkliymiş. Muzaffer anlattı:
Valverde kaçınca nasılsa 2 dakika geride diye takip eden olmamış, Valverde ileride Szmyd'in olduğu grubu yakalamış. Daha sonra bu ikili birşeyler konuşmuşlar ve atağa kalkmışlar, farkı sürekli açmışlar. Genellikle Szmyd Valverde'yi çekiyormuş, bu arada Szmyd kendini bitirmiş, o kadar ki, son 500 metrede pedal basacak hali kalmamış. Bunun üzerine Valverde yavaşlamış ve Szmyd'in etabı kazanmasını sağlamış. Kendisi de sarı mayoyu ele geçirmiş. Finişte iki mutlu bisikletçi :)
Szmyd'in kariyerinde ilk etap zaferiymiş bu. Yaptığı açıklamada, Valverde ile etabı kendisinin kazanacağı şeklinde bir anlaşma yapmadıklarını söylüyor, ve Valverde'yi "gerçek bir centilmen" olarak tanımlıyor. "İlk etap zaferimi kazanmama izin verdi" diyor.

11 mayıs 2006 da Jean-Pascal Roux adlı bir Fransız bisikletçi 24 saatte tam 11 kez Ventoux'a tırmanıp inerek dünya rekoru kırmış :eek:

@rower mert

Çok geçmiş olsun.
Umarım çabuk iyileşir.
Benim de sol diz sapıttı. Hakkaten can sıkıcı bir durum.

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@Özgür NevresBende zaten su bısıklet olayında su centılmenlık olayı benı mest edıyor.Insanlar bırbırlerı ıcın calısıp kendılerını bıtırebılıyor.Baksana abıcım bu ne guzel bır ozverı ve ne kadar duygusal bır olay baska bır sporda olsa gozunun yasına bakmadan gecergıder dıgerı yardım neymıs sonucta rakıp dııp elınden gelenı ardına koymazdı.Muhtesem bır fınısh olmus

Su dunya rekorunu kıran arkadasda sorunlu galıba hocam 11 defa orayı ınıp cıkmak akla hayale sıgmıyo:eek: :eek: :eek: Bız tv de okadar farketmıyoruz ama yokus cıdden cok saglam ve uzun:eek: TDF nın gecmısınde o yokusda cıkarken cevresını sıyah beyaz gormeye baslayıp bayılanlar bıle olmus:eek: Bakalım hocam gecen sene alpler bu sene pıreneler ve yıldızlar bır arada TDF nın tadından yenmez olucak gıbı gozukuyor

@STORMER

Kesinlikle katılıyorum, örnek futbol, adam kendini yere atıp penaltıya sebebiyet veriyor, penaltıyı da gole çevirip utanmadan çılgınlar gibi de seviniyor.

Eleman hakikaten deli olmalı. Ama orada bir gelenekmiş, sürekli deneme yapıyormuş bisikletçiler, 24 saatte en çok kim tırmanacak diye.

11 tırmanışın zamanları şöyle (kaynak:(link)

Climb 1: 1 h 36’ 02"
Climb 2: 1 h 36’ 32"
Climb 3: 1 h 36’ 32"
Climb 4: 1 h 39’
Climb 5: 1 h 43’ 56"
Climb 6: 1 h 49’ 55"
Climb 7: 1 h 50’ 47"
Climb 8: 1 h 54’
Climb 9: 1 h 56’ 19"
Climb 10: 2 h 01’ 38"
Climb 11: 2 h 02’ 51"

@Özgür NevresAbı bu adama bı sey dıyemeyız su yukardakı derecelere bakarmısın yaw :eek: Insan bıraz soluklanır 1. ve 11. derece arasında yarım saat bıle yok bu nasıl bır performans abı hadı ılk 3 dereceye tamam da sonrasında zaman farklarında bıle fazla bır oynama yok yaw:eek: Tabı sımdı dısardan bızım muhabbete bakan hadı canım adam her defasında 3-4dakka gecıkmıs der ama o yokusa delı bır performans yaw:eek: Ama yınede onun yerınde olmak ıstemem:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Özgür Nevres
@ysnymn:D :D :D Sonra sana 6 unıte serum,2-3 tup oksıjen destek,bılumum kuvvetlısınden agrı kesıcıler ve 1hafta yatak ıznıyle bırlıkte Hornetımle gevrek gevrek gulerek sana karpuz kesıp yedırırdık heralde:D :D :D

@Bülent ERYILMAZEsss delı ruzgar Erdoganım gelıyo sen dusun artık yada Ahmet hocam sen dusun bence ben ctesı yokum yırttım nıhaaaaaaaaaa:D :D :D

Hornetım Cavendısh ım:D <bu ıkon tam oldu yaw anladın sen> ctesı senı yalnız bırakıyorum bu gecenın ustune cıkamam ama bak Erdoganım saldıayım gelıyo cyber space statıon dan:D :D :D

Geri