Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@ahmet69

ahmet hocam,çok büyük geçmiş olsun.son derece üzüldüm,allahtan sende birşey yok,allah beterinden saklasıınn.en kötüsü de önce kafayı çarpmak,hele bir de kask olmasa,tekrar kaza yaşamaman temennisi ile sağlıklı mutlu günler dilerim.

kesinlikle amatör profesyonel tanımıyor,düşmek her bisikletçinin başına gelebilir,

grup olarak giderken,bir çok kişinin de izlediği,hayranlıkla baktığı,yanlarından geçerken el salladıkları bisikletçilerin örnek olması da gerekir.kask kullanmak,öncelikle kendi can güvenliğimiz için,sonrasında da amatör olarak başlayanları da teşvik etmek için mutlaka gerekli.

Scudo
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)
Guzel bır tur oldu gercı sınırımızı bozan kazalarımız da oldu ama sonucta herkesın saglıklı bır sekılde donmesı gunu guzel kapatmamızı sagladı.Ahmet hocama ve Bulent abıme de gecmıs olsun dıleklerımı yolluyorum.Katılan herkese tekrar tesekkurler ayaklarınıza saglık

Bu arada bu hafta yarıs kosacak Yasın Yaman ve Barslas arkadaslarımıza basarılar dılıyorum ve guzel haberlerınızı beklıyoruz Gucunuz yerınde ve sansınız bol olsun

Geçmiş olsun dileklerimi iletirim...

Düşünce kafanız %90 yere temas eder şiddetin verdiği etkiyle bu gerçekleşir o yüzden kask çok önemlidir ! Kask kafalı olmayın kafanıza kask takın.

Ankara yarışı güzeldi 7. oldum şöyle böyle diyip ağlamıcam hepsini ben sebeb oluyorum çünkü haftayada var bir yarış inş onada katılacam. Hayırlısı olsun.

Hayırlı kazasız belasız haftalar dilerim.

bütün dostların geçmiş olsun dileklerine teşekkür ederim, MR çektirdim artan boyun ağrılarım nedeniyle, 4 boyun omurunda fıtık başlamış inşallah bisiklete binmeme engel olmaz , herkes dikkatli olsun bana bişey olmaz demesin daha uzun yıllar bisiklete binsin arkadaşlar

ahmet dostum
büyük geçmiş olsun gerçekten resimleri gördüm büyük bir tehike geçirmişsin profesyonelde olsak amatörde olsak kask takacağız ne zaman ne şekilde düşeceğimiz belli değil tekrar geçmiş olsun

Ahmet abi sen kısa zamanda toparlarsın senin bisiklete binmene hiçbirşey mani olamaz daha uzun zaman birlikte bineceğiz sen olmadan yokuşların tadı çıkmaz sen moralini yüksek tut abicim görüşmek üzere sevgilerimle,

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Şöyle bir Anadolu yakasındaki arkadaşların sayfasına göz atayım dedim ve Ahmet abinin başına gelen bu çok tatsız olayı gördüm...Gerçekten çok çok geçmiş olsun, çok fazla üzüldüm, umarım birdaha hiç kimse bu tip kazalar yaşamaz...Forumda kask takmak ile ilgili zaman zaman sert tartışmalara girdiğimiz oluyor bu konuda olumsuz örnek olan sözüm ona süpermenlerle...Umarım bu kötü olay herkese ders olur, spora yeni başlamış olan veya hala kask takmanın önemini kavrayamayan sözüm ona proflara ders olur...

Tekrar çok çok geçmiş olsun, saygılarımla.

Çok geçmiş olun Ahmet... Umarım biran önce iyileşirsin ve cervelo yu duvardan indirirsin. Boyun fıtığın düşmeden mi kaynaklanmış yoksa düşme varolan bir sorunu mu tetiklemiş ?

Bu arada Bülent abi de kaza geçirdi yazmışsınız... Bülent abi buralardaysan cevap ver nasılsın iyimisin ??

Tacız olayı soylekı sabıhadan pasakoye gecıs yapacakken o gun e F1 olması sebebıylede<Cunku o yolda hep cevırme olur ve bız cevırme ıcınden gecerken selamlasıp polıslerde bıze gaz vermeyı unutmazlar > bızı burda bısıklete bınılımez 100tl ceza keserım tarzında bagırma tarzıyla soylemde bulundu ve bende durumu ızah etmek ıcın ıkı yıldız komıserın yanına gıttım ve ters bır uslupla senı dınlemıyorum dıyıp bızı F1 e gıdenlerın trafıgının gobegıne yonlendırdı.Oysakı dınlese yaklasık 2km sonra pasakoy yoluna gırmıs ve trafıksız yolda suruse devam edıcektık.Tabı dınlememe gıbı bır reaksyonu sert uslupla soyleyınce bende bıraz sınırlı bır sekılde cevabını verıp ılerledım gercı arkamdan Halılde grup toplansın barı ole gıdelım dedıgınde arada 100mt olmasına ragmen bagırtısını duydum.Herneyse olur boyle dııp yolumuza devam ettık.Ama o gun bısııler dolastı tepemızde ama hayırlısıyla fazla kotu bısıı yasamadan donusu gerceklestırdık

Bulent abıo pardon sen benden once davranmıssın bıraz detay yaptımda;-)))

Geri