Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

erdoğanım zanım benim,şimdi bırak hastalığı,mastalığı,,,:Skull-175

bak kıskananlar neler diyorlar:D :D

bide gelmessen,beyaz lastikleri satarım ona göreeee:D :D :D

yine güzel guruptan bi kare

(link)

Scudo
ohhh gezin bakalım, kıskananlar çatlasın:eek: . kuduruyorum resmen bunun ilacıda pastör'ün bulduğu ile olmaz tek çare pedallamam lazım ama maalesef o imkanımda yok bu aralar umarım çabuk atlatırımda kendime gelirim kendinize iyi bakın rüzgarınızdan birbirinizi üşütmeyin,

ben oksuruk ve atesle cebelleseyim siz yazın bakalım, ne yapayım her şeyde bir hayır vardır arkadaşlar

mami lastikleri satarsan dükkanı dağıtırım , üstümü başımı parçalar caddeye atarım kendimi tecavuz ediyorlar diye bağırırım:D :D

yasin , 2 ay sonra görecem kim sanal kim gerçek:D :D

ahmet abi, benim üzerimden nemalanıp kiloları haklı göstermeye çalışıyosun yaa ne diyeyim ben sana alacağın olsun:D :D

yasin yaman , filmin sonunu anlatırsın olur mu:D :D :D

bugün ilk kez bu kadar kötü düştüm, kafamı o kadar hızlı çarptım ki asfalta , kaskım olmasaydı belkide beyin kanaması vs olabilirdi, öncelikle Allah ıma şükrediyorum, sonra kaskı imal edenlerden Allah razı olsun diyorum, üçüncüsü de bazı arkadaşlar kask takmıyor ve ben düşmem kardeşim profesyonelim ben diyor (forumda bazı sayfalarda) , sanırım zincirim attı ve öyle düştüm sprinte kalkarken , düz yolda, aşağıdaki resimler hepimize ders olsun
(link)
(link)

sevgili ahmet hocam çok geçmiş olsun kask bence çok önemli bundan 8 ay kadar önce bir arkadaşım maalesef motosiklet kazasında hayatını kaybetti eğer 50 euro yerine orijinal 500 euro luk kask taksaydı bugün hayatta idi çok geçmiş olsun tekrar

Ahmet abi çok geçmiş olsun, iyisindir umarım bir daha böyle bir kaza yaşamazsın inşallah kendine iyi bak görüşmek üzere,

hocam geçmiş olsun:(

aynen dediğin gibi,bazı kişilere ders olur umarım,

ikaz ettiğimde,basite alanlar,gözlerini açsınlar diyorum:Skull-175

Ahmet bey,

Çok geçmiş olsun, önce Allah sonra kask korumuş resmen.Umarım bu tip talihsiz hadiseler kimsenin başına gelmez.

Bu gruptaki tüm arkadaşlara kendinize iyi bakın en kısa zamanda görüşmek üzere.

İlkay Alpertonga

Mohammed hocam,yetiştir beni bu gruba.

Ne kadar erken olursa bende o oranda yerimi alırım grup içinde.:D Mesela bu ayın 20 'si gibi.:D

İlkay,

• Beğen
Tepkiler: hız
@ahmet69

ahmet ağabey,

Büyük geçmiş olsun, az para çok bela savurur ..verilmiş sadakamız varmış.

Gerçekten çok çok önemli, kasksız bu iş olmuyor arkadaşlar, kimi yerlerde yazmış olsamda kendinize güvenseniz de mekanik sorunlar da buna sebeb olabiliyor. Ben bir kaç haftadır bunun sıkıntsını yasıyordum ve kaskımı aldım, heleki 3 hafta kadar önce avrupa gurubuyla çıktığım yolculukta elzem olduğunu daha da farkettim ve hemen kask aldım. Anadolu yakasında kask kullanmayan arkadaşlar varsa bu tarafa gönderiverin bir zahmet anlasınlar arkadaşlar...

buradaki yollar öyle ferah ve rahat değil, bırakın kaçışı body li sürüşü bile yapacak yer yok, yanınızdaki araba geçerken acaba aynayı takacakmı endişesi de cabası...

tekrar tekrar geçmiş olsun , bir yetim sevindirelim , bir fakir doyuralım.

Geri