Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

hocam naptın yahu 20:30 :D :D sığarız heralde 5-6 bisikletten fazla olmayız sanırım.

Scudo
Büyükderbent 16:07 varış Haydarpaşa 18:16
Büyükderbent 17:12 varış Haydarpaşa 19:23
Büyükderbent 17:55 varış Haydarpaşa 20:16
bu adapazarı expresinin saatleri kartepe dönüşü en yakın istasyon büyükderbent istasyonudur

yahu kartepe için benim gitmemi mi beklediniz. dönüşü otobüslede yapabilirsiniz. yarım saat arayla efetur ve izmit seyyahat çalışır. kısa yol olduğu için otobüslerfin bagajlarıda boştur.

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
Tamamdır trenle dönüş uygun gibi görünüyor. Detayları pazara turda konuşuruz artıkın Hakan abicim di mi? :) :)

@hornetYarın konusucak bayaı bısıı ler olucak zaten Yasıncııımmm:D :D

soguk algınlıgım halen devam edıyor ve eklemlerim ağrıyor:boese157: :boese157: yarına gelememe ihtimalim ne yazık ki çok çok yüksek mazur görün arkadaşlar.

@ERDOGANKESGINAbı senın yerınde olsam hasta masta gelırım yoksa Hornetın sanal bısıklet olayına herkes ınanacak Ahmet hocam devamını getırıcek barı bısıkletın fotosunu cekte gozumuz senlensın yaw:D :D :D Bulent abı haftasonu foruma gıremıyo azda olsa yırttın ama ptesı ıcın bısıı dıyemıcem:D :D :D

@ERDOGANKESGIN
Erdoğan ım geçmiş olsun yaptın yine yapacağını seni geçebilmek için aylardır antrenman yapıyorum, sana karşı tek eksiğim olduğunu düşündüğüm inişlerde daha hızlı olabilmek için 10 kg aldım ve sen gelmiyorsun :D :D Hakan -stormer Yasin-Hornet size gelince sizin için de yokuş antrenmanlarına başladım kilo vermek niyetindeyim sizi affetmem söyliyim

@ahmet69Yasınım Hornetım yaw bız neettık yaw bak Hocam taktı kafayı bıze kurtulamıyoruz Erdoganımı getırıp unutturacaktım oda olmadı :eek: Yaw hocam bı ettık sen etme bak buyuksun yap bır buyukluk daha yaw :60: :60: :River-102Bızı bısıkletlerımıze bagısla hocam yaw:D :D :D Yukardakı ıkonlarla sempatık oldum dımıııı hocam:D :D :D
Errrrrrrrrrdogaaaaaaaaaannnnnnnnn bak hersey sana baglı gelsene arkadasım:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
(link)
Ahmet abı yukardakı sıteyı yol bısıkletı bolumundekı arkadas eklemıs bıraz senı ılgılendırıyo bı bak ıstersen

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Erdoğan ' ım ,

Geçmiş olsun acil şifalar dilerim . Kendine dikkat et .

Bende bugün grubla çıkamadım işe gitmek durumunda kaldım .

Arkadaşlar yarın tur olacakmı ? Tabii ki olacak , ya peki ne tarafa gitmeyi planlıyorsunuz belli mi ?

Selamlar , Saygılar ,

Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: ErdoganKesgin
@Tolga GürgünTolgacım kımseden ses soluk cıkmıyo heralde yarın yolda karar verılecek galıba ama kısa olmıyacagı kesın:D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Bugün F1 yaptık;yarın paşaköy yapılırsa diye,yanyoldan dönmeyip,pistin oradaki benzinciden hemen u dönüşü yapıp F1 bağlantı yolundan havaalanına,sahilyoluna indik.

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Geri