Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
abi kartepeye kesin gidicek miyiz birisi konuya açıklık getirebilir mi?

@hornet

pazara gidelim bu yolu güzergah cuk olmuş! hiç durmazsak 30 ortalama verebiliriz! + da olabilir.

Bülent Abi duruma bir el koysan artık grup ipini kopardı tutabilene aşkolsun, Kartepelerden filan bahsedilmeye başlandı, içinizdeki tutkuyu alkışlıyorum arkadaşlar en azından iş bahanesi ile yokum da tutkunuzun arkasında tarumar olmuyorum kendinize iy bakın Erdoğan'a da şöyle güzel bir karbon karşılama yaparsınız artık:)

• Beğen
Tepkiler: bulent40
@hornetEvet bu pakuru gecen seneden bır tecrube var ve grup olarak bolunmeden gıdılmesı daha mantıklı olucakkı egımler serttır.Soylekı tersten parkuru dolastıgınızda pedal cevırmeden ınısler 50-60km hızla ınılıyor.Ozellıkle 65-95 km ler arasındakı egımler ve profılde goruldugu uzere hem dık hemde grubun alıstıgının dısında parkurun sonları yokus agırlıklı oldugundan yıpratıcı olabılıyor.Bu arada kavacık ınısınden sonra sahılde beylerbeyıne kadar olan kısımda trafıkten dolayı dıkkatlı ve duz cızgı uygulaması sart olucak.Sahılden her zamankı yerden start alıp aynı yere daıre cızılerek gelınecegınden son dık yokus nakkastepe yokusu olup toplam uznlugu 2kmdır.Buradan sonra ınıs FB stadına kadar devam eder.Sonuc olarak gecen seneden gelenlerden Bulent abı,Nesen,Mamı,Ozgur Nevres arkadslar da bılırler parkurun ıyı analız edılerek ve kısısel lımıtler gozonunde bulundurularak hareket edılmesınde fayda oldugunu dusunmekteyım.

Haftasonu su kartepe olayını detaylıca konusalım derım:rolleyes:

Arkadaşlar Selam ,

Yasin ' in dediği gibi . Bostancı - Kartepe zirve .. Dönüş trenle . . Sabah gökyüzü larcivertken saat 5 de çıkalım . . :D :D Gidilecekse bende katılırım . . Hatta bu cumartesi gidelim . .

Tolga Gürgün

hişşt...
bi sakin olun... önce bir/iki paşaköy, sonra paşaköy üzeri polenezköy sonra öbürleri, arkadan kovalayan yok.
kartepeyi hakanın dediği gibi önce bir konuşalım oluruna olmazına, grup olarak yapılabilirliğine bakalım...
biz yaşlılar mevzuya konsantre olalım, vitaminlerimizi artıralım, hazırlanalım dimi...

Abıcım cok ıyıydı yaw:D :D :D Yalnız ctesı yapmayalım ben yokum babacım:D :D :D Bu arada bı sartım var De Rosa yı cıkarırsan gelırım o yoksa bende yokum:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: bulent40
@Bülent ERYILMAZEvet abıcım bencede Kartepeden once dedıgın gıbı pasakoy ve pasakoy uzerınden polonez yapması lazım kı kartepe olayına alt yapı olsun.Abıcım cok tesekkurler acayıp can alıcı noktaya degındın Sonucta eger bır kartepe olyı olucaksa ve 120 lerde olucaksa buna fızıksel ve ruhsal uyum ıcınde olmak lazım ve son nokta 100den sonra ve guzel bır yokus olucaktır.Kısısel lımıtler cok onemlı:rolleyes: :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
O zaman ilk adım olarak,bu haftasonu bi paşaköy yapalım grupça.

O zaman yaşlılardan önce bir ön grup toplayıp gidelim biz ahahaha

Güzel parkurlar hazırlamışsınız,bende katılırım.Haftasonu Ankara'dan gelirken Sapanca'ya saptım arabayla muhteşem yollar mevcut oralarda.Bu arada aramızdan firar eden sürekli gizliden antreman yapan bir arkadaşımız var,dün akşam Çengelköy sahil yolunda görülmüştür.Bilgilerinize....

@STORMER

Hakan ' ım ,

Tamam o zaman oluruna bakalım . Olmadı bir sonraki hafta yapalım . Pazar günüde mi çıkmıyon ? Bu arada Erenköy çıkış saati kaç şu an 8 mi ?

De Rosa yerine Pinarello Dogma getirsem , Petachhi ' nin 2005 de Milan - San Remo yarışında kullandığı bisikleti :D :D :D

Selamlar ,
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Yahu yapmayın etmeyin çıkmayın şu parkurlara , ellerim ayaklarım titriyor 2 haftadır bisikletin yüzünü görmüyorum zaten 1-2 hafta sonra başlayın şu etaplara, krize girdim krizzzzzzzz

@cannon9
Sen nerdesin kardeşim asıl kendinden haber ver yoksa sende gizli antremanlarmı yapıyorsun bak biz olmadan çok ayıp olur,görüşmek üzere

Geri