Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@STORMER

hakanım birden mangal bünyeye ağır gelir, önce tuzlada köfte, sarıyerde börek, izmitte pişmaniye filan takılırız (aynı gün olmaları şart değil) sonra şile döneri, en son mangal...

bir de biz bu yasinleri birbirlerini kırsınlar, rahat edelim diye bir araya getirmedik mi? nerde hata yaptık?

yasin'in askerliğin bitmemesi için çözümü de buldum şıpınişi; birliği belli olunca gidip nizamiye kapısından bisikletlerle peleton geçiyoruz, bizimki de dayanamaz firar eder... bir üç beş yıl kadar oyalar rahat ederiz...

Scudo
vay be yasinim zanım benim gidiyorsun haaaa:eek: ama unutma her gidişin bir dönüşü var,zanımsın yaaaa:D :D

bu arada arkadaşların bir çoğu,antreman saatlerini daha erkene almak için beni arayıp duruyorlar,napsak acaba??:rolleyes:

bu ay sonunda,hareket saatlerini 08.00 yapalımmı ne dersiniz?
daha temiz ve serin hava,daha az trafik,ve daha uzun yol yapmak için?

muhammed abi şu mesaj kutunu boşalt lütfen sana ulaşmaya çalışıyorum lütfen abi had bekliyorum

@hız

05:30 yapın , 3 saat çevirin kahvaltıya yetişin , günü öldürmeyin , sıcaktan korunun

kendinize dikkatli davranın

• Beğen
Tepkiler: hız
Sabah işe giderken Signor Ahmet69'u gördüm pendik semalarında yaklaşık 110 Km ile gidiyordu, zor yetiştim peşinden, biras sohbet ettik selamlaştık, tabi ben sonra 140 ile bastım geçtim yanından :) Cuma sabahlarını hakkaten boşaltmış ben şahitim.

Erken çıkalım erkeeenn, hakkaten herkese iyi gelir, kimseler yokken sokaklarda, sıcaklar azmadan.

@Samurai Jack
Mert im son samuray ım bi Yasin bi sen , sizden kaçış yok, :D antrenmanları haftada 2 ye çıkardım Alp kork benden:D :D

@ahmet69
Zaten korkumdan öyle pedallara asılıyorum abi kolaymı yanında böyle bir üstadla antreman yapmak ama korkunun ecele faydası yok ne kadar asılırsam asılıyım nafile:( , görüşürüz abicim 1-2 hafta sizlere katılamayabilirim bende hafta içi dragos yokuşuna vurmaya devam ederim....,

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Bu güneşden nedir bu kadar korktuğunuz ya :D:D biraz zora gelin :p
amele yanığı olunda millet korksun adama bak diye antrenman delisi olmuş desin :p

Bana uyar gerçi pazar uzun yapınca çokda farketmiyor ha 3de gelmişim eve ha 2 de :D

@hornet

Bekarsınız ya.... Ohhhh
Boşayın karıları kolay kolay. :)

sen askere git gelde hayırlısıyla, biz seni evlendiririz, ozaman görrüm öğlen 3 mü sabah 10 mu :D

Zira askere gitmeyene kız bile vermezler ona göre:D

O vıdı vıdı yokmu ayyyy dıyorum:D Cok kasıyorum hanıma cık annenlere gıt ablanlara gıt dıye ama yemıyo ınanın haftasonu evde yoksa dırek sen bu haftasonu uzun cevırırsın dıyo nıhaaa varya o bıle alıstı artık.Aslında bı teklıfım var su evlı olan arkadaslarla ortak bı devremulk olayına gırsek hanmlarıda yollasak nolurrr:D :D :D

grup saat oldu 16:00. kimsede ses yok. sabahları kaçak kesimle cephaneler bitti mi yoksa?
haftasonu programı nedir? uzun/kısa/sert/yumuşak/rota???

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@STORMER
Hakan ım olaya devre mülk diye bakmazlar, sen burayı neden aldın, ne zamanlar gidiyorsun , kiminle gidiyorsun sorularının arkası kesilmez, başımız daha çok ağrır, ama kendimize devre mülk alıp arada devre mülk yaparız, antrenmandayız toplantıdyız falan diye dinlenmeye:D gideriz iyi olur:D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@ERDOGANKESGIN
aynı anda yazmışız Erdoğan ım, klibikler team belli oluyor, herkes dertli:D

@Bülent ERYILMAZ

abi gençler uzun sert rota esmer olsun diyorlar

biz ihtiyarlar da uzuuuun uzun yumuşak rota herbirinden olsun diyoruz , zaten hortum niyetine kullanıyoruz bari göbekden açtıralım da kopsun gitsin , hem karbon selede baskıdan da kurtulmuş oluruz:D :D :D

harbiden yarın ne yapıyoruz, bana cepten mesaj atın 0533 928 37 09 ona göre hazırlığımı yapayım.

Geri