Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Faruk grup yine aynı saatte hareket eder eğer hava bir oyun oynamazsa, yalnız ben bir hava muhalefeti olmazsa avrupadaki arkadaşlardan gelen davete icabet edeceğim,bu durumda necmi abi yakar:boese157: gibime geliyor çıramızı ama vallahi suçlusu ben değilim:) herkese iyi geceler ve iyi antremanlar,

Scudo
@Alp Aslan

Teşekkürler Alp,yarın için iyi antrenmanlar.Görüşmek üzere

Bugün neler yaptınız bakalım kimseden ses seda çıkmıyor ben hiçbirşey yapmadım desem yalan olur:) işteeee biraz bisiklete bindim ama elimde önemli belgeler var bir arkadaş Avrupa grubunda antremana çıkan bir arkadaşımızı yakalamış kanıt aşağıda
http://img54.imageshack.us/img54/5483/c80be30ec2f1c1131eedd5a.jpg
Şaka bir yana , necmi abi ne der bilmiyorum ama biz biraz misafirlik yaptık bostancı-rumelifeneri güzel bir parkurda 104 km çevirdim,görüşürüz,

@ahmet69Abıcım sen hep aynı seyı yapıyosun bak sımdı aklım kaldı neysekı ıstememıs ve yapmamıssınız:D :D :D Bı dahakıne noolur babacım beraber yapalım:D :D :D Bu arada mangal olayından vaz gectık barı gozleme olayına gırelım be abııı:D :D :D

@STORMER
Ya ne olur şu mangal ve gözleme olaylarını ciddiye alıp 3-4 ayda bir olacak şekilde yapsak eğer yapmazsak sonunda ben sürmenaj olacağım ,geçen turda halil'i necmi abi zannettim bugün motor gişesindeki adamın verdiği 4 adet 10 kuruşu 4 adet jeton zannederek hakan'a verdim arkadaşlara dağıtsın diye , benim sonum kötü yemek istiyoooooorum artık.....

@hornet
poğaça ile kandırıp performansımı düşürmek hıııııı yutarmıyım , yaktım seni:)

Alp Şile de çok güzel döner yapan bi yer biliyorum pazar gelirsen:D

şu şile işini biz geldiğimiz zaman yapıverinde bizde dönelim bari dönerle

Cuma
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 24 °C . Rüzgar KKD 14 KM/S . Chance of precipitation 20% (trace amounts).

Cuma Gecesi
Açık. Düşük: 13 °C . Rüzgar KD 14 KM/S .

Cumartesi
Açık. Yüksek: 27 °C . Rüzgar Kuzey 10 KM/S .

Cumartesi Gecesi
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Düşük: 16 °C . Rüzgar DKD 10 KM/S . Chance of precipitation 20% (trace amounts).

Pazar
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 26 °C . Rüzgar Kuzey 18 KM/S . Chance of precipitation 20% (trace amounts).

Haftasonu hava yagmur ıhtımalı desede geelde bu pozısyonda yagmur olmuyo ve hava ne soguk nede sıcak oluyo uzun mesafeye uygun

Yasınım Hornetım ,Rowerım Mert ım sıle guzel bır olay ama once benım hatunu bı annesıne veya ablasına yollamam lazım yoksa ayıp olur :rolleyes: <yusufff ,yusufff,yusufffffffff:D :D :D >Ahmet hocamın da bana hak verıcegıne ınanıyorum:D :D :D

Yasin;Bülent Abi'nin dönüşte motorda dediği gibi,senden canımızı çıkarmayacak 100-120(belki biraz daha uzun) km'lik rotalar bekliyoruz.

@STORMER
ben 15 haziran itibarı ile annesiyle beraber hanımı yolluyorum 40gün rahatım Hakan ım , istersen 2 ay yapalım diyorum ama yemedi:D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@ahmet69Abı sana maıl atıcam su olayları konusmamız lazım ben senın tecrubene yetısemıyorum yardım elını beklıyorum karızmayı cızdırmeden su olayı cozmem lazım yardımlarını ve engın fıkırlerıne acıgım:D :D :D

@STORMERHakan ım yemiyosun içmiyosun bi kenara eskilerin kefen parası dedikleri misal biraz para atıyosun, hanımın haberi olmasın yoksa elinden alıri sonra uygun gün ve zamanlarda o parayla gönderiyosun:D :D

Geri