Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Bülent ÖZER
Valla onu bilmiyorum ama bugün yorulduk herhalde bayram kıyağı tatlı tatlı çevrilir Sabiha yapılır dönülür sanırım. bakalım Necmi abi ne diyecek ama önemli değil yahu sen gel olmazsa Sabihadan döneriz beraber,Yani o işaretten anladığım doğru ise yoksa sen f1 mi istiyorsun?
............................................................
Kadıköy F1 arası 45 - 50 km. civarıdır sanırım

Scudo
Yasin haftaya görüşmek üzere güzel antrenman oldu bugün hakkaten

Görüşelim Mert, bak bazı Hainler ( Baş harfi Yasin Yaman ) :D yok hızınız 10du fln diyorlar olmuyor bak bunlara hadlerini bildirmek lazım :D:D:D yoksa Ahmet Hocama havale edeeceğimm.. (Nam-ı diğer 4 ciğerli Ahmet )

Yaw yazmıyım dedım olmuyo Yamanım sen benı nasıl gormessın yanından 90 la gectım kornaya bıle bastım :D :D :D Ama sen o ara nefes almaya calısıyordun herhalde:D :D :D Ahmet hocama dıımde sana cıgerlerden bı tanesını versın yaw:D :D :D

Yasınım Hornetım,Rower ım Mert ım sız bu tahrıklere aldanmayın kedı uzanamadıgı cıgere mındar dermıs Yamannım da bahane edıyo yok hastayım yok uyanamadım mıs mıs da mıs mıs:D :D :D

Yamanım ben dun evden eve TT yapıyım dedım 120km bıraz zorladı ortalama 51 ı gosterıyoyodu ondan gorememıssındır:D :D :D <Cok attım yaw bırı benı durdursun yaw>:D :D :D

Alpcım bır aksılık olmassa patronun gazabına ugramassak salı beraber bu arkadasın ılgıye ıhtıyacı var duruma gore ılgılenırız senle :D :D :D

Bısıı merak etttım dun Bostancıya M.Kurt,Halılım,Gdbarım la vardık ve ısım oldugundan bekleyemedım Quıck Step lı arkadas varabıldımı:rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@STORMER

vardı, vardı merak etmeyin, dönüşte yanlışlıkla hava alanına doğru devam etti gidip çevirdim, sahile kadar indirdim. tabii arada gruptan koptuk, mamiye vardığımda sen yeni çıkmışın. 15 dk. kadar sonra arkadaş da geçti, seslendik ama duyamadı...

salı görüşmek üzere (bu bacaklarla nasıl olacaksa:D :D :D )

@Bülent ERYILMAZ
Süpersin abi quickstepi kurtarmışsın,quickstep süper bir arkadaş çıktı yahu,ilkönce mideyi delirtecek birşeyler ye sonra limonata rüyaları ile pedal çevir:) onuda tebrik etmek lazım iyi azim varmış.vallahi Salı bir aksilik olmazsa beraberiz ama mahvolmuşum güneşin tenime temas ettiği her nokta alerji oldu kaşınıp duruyorum bugün ilk iş 50 koruma aldım ben başka türlü güneşe çıkamayacağım sanırım,

Yarın çok sağlam poyraz esecek bilginize...

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
yarın 07.45 de çıkıyorum 100 km çeviriyorum öğleden sonra çalışmam lazım, belkide bazı arkadaşlar gibi şile istikametine gidip gözleme ayran yerim( gizli kamera vardı yasinim mertim:D :D :D )
Hakan ım az bile söylemişssin arkandayım(rüzgarındayım:D :D )

@Tuonela

Sabiha ve devamı yapılırsa gidiş biraz zorlar ama dönüş süper olur!.

Salı
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 26 °C . Rüzgar KD 28 KM/S . Chance of precipitation 20% (trace amounts).

Ruzgarlar dostumuz :D :D :D <Erdoganım saldırayım nerdesın:D >

Ruzgara karsı grup olarak sık aralıklarla kafa degıstırılırse fazla rahatsız etmez sabıt tempo sık degısım cok rahat bır sekılde ılerlememız olur Ayrıca dunun yorgunlugu uzerıne herkes fazla guc harcamadan guzel atlatırız tabı donustede tadından yenmez artık:D Derım:rolleyes:

Ahmet hocam su gozleme ve ayran ısını gel bız beraber halledelım :rolleyes: ama arabayla:D :D :D olmadı dun turda konustugumuz gıbı bı mangal operasyonu yaparız:D :D :D

@Bülent ERYILMAZSamuel Sanchez abım benım sana bravo dııp sapka cıkarıyorum Senın bacaklar ne gunlerı gectı be abıcım salı sana masaj gelır.Sımdı dolmusturda bacaklar salı bayaı rahatlatır yumusak cevırırsın

Alpcım aman dıkkat hocam dedıgın gıbı gunes rahatsız edıyorsa aman cok ıyı etmıssın Benım kafayı gormenı daha dogrusu dılıne dusmeyı ıstemem kaskın temas ettıgı yerler beyaz acıkta kalan yerler kırmızı oldu :D :D :D

_______ __O
_____ _ -\<,_
____ (_) / (_)

abiler,,, tur çok güzeldi de... geberdim. vallahi. eve nasıl geldim bilmiyorum hiç...
herşey süperdi. arkadaşlık- abilik orta mı vb. :D
ve hayatımın en uzun sürüşü oldu, seleyle bütünleştim... :D
herşey için çok teşekkür ederim. büyük ihtimalle her hafta aranıza katılacağım. :D

muhammed abi nerelrdesin abi ya abi bülent özer konuşmuş benim hakımda seninele sana ulaşmaya çalışyıorıum lütfen msnde olucam ekledim abi seni

@Tuonela

poyraz bize vız gelir, aramızda rüzgarın kardeşi, fırtınanın yavuklusu olanlar var, deryarına yatarız.:)

@STORMER

ah hakanım ah. benim adımı niye karıştırdın, görende ben kışkırttım sanacak, halbuki tamamen masumum... :D :D :D
necmi abi beni görünce artık herhalde sele borusuyla kovalar :p :p :p
hele alp, yasin, halil filan da gelirse....

en iyisi o da gelsin dayaktan kurtulalım...

Geri