Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

İnanılmaz bir pazar oldu benim için, nekadar su kaybetmiş olabileceğimi bilmiyorum ama Quickstep bütün limonataları tüketti sanırım.Formuladan Maret fabrikasına giden güzergahda güneş altında yorucu bir antremandı ama dönüşü köpek öldürenle süslemek canıma okudu, umarım herkes sağ salim evine dönmüştür kendinize iyi bakın 19 Mayıs'da görüşmek üzere,

Scudo
Mertle 175km yi devirdik. hesapları yanlışmış Şileden dönüş 200 yapmadı :D :D neyse artık birdahaki sefere...

Bu arada Mert canımı çıkarttın... ama dün çok yoğurt yemiştim ondan ehuuheuhe :D :D soracam ben sana... :D

Yamyamıda dönüşte gördük kaçak et keserkenn...

170km / 29km/h ort / yaklaşık 5500-6000 kcal / yaklaşık 3.5 -4 kg kayıp gelsin pizzalarr :D

@cannonfire

Üzülme üzülme :D bu sıcakta yanıklar içinde tuz bıraka bıraka... hiç tavsiye etmiyorum ehue

zuhahhahahaha.:D :D :D olsun olm 2 hafta sona TC şampiyonası var çevirmek lazımdı:D

@hornet

ömerli yoluna süzülürken bir tane turcu gördüm baktım turcu olamıyacak kadar profosyonel giyinmiş :) ana arkadan bir çakma turcu daha geliyor bir baktım mertle adaş şaşırdım saatde 10 km ile gidiyorlar alalalalal dedim olamaz bunlar bizimki olamaz hızım o ara 50 60km arası biraz yavaşladım ve ta kendileri dilimle selam verdim ve kaybettiğim hızı yakalamak için bastım :D

adaş ayıp sana adımı değiştirecem performansındam dolayı :p :D
Alp abi bilmiyorum su kaybı diyip duruyorsun ama ben polarıma daha bakmadım bile bakayım değerler için :D :D Gerçi 1.30 çıktım bu yeterli olur sanırım :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@ysnymn

Bak hayine olm 175 yaptık diyorum sana, dün akşam konuştuğumuz parkur (6 saat) ;) :) o gördüğün yokuştada hızımız 20 flndı yalan söleme :D :D gerçi o sıralar benim durumum fenaydı :D çaktırmaa

@ysnymn
1.30 Filan bilmem, ben gözlüğümden dizlerime akan küçük şelaleleri bilirim, sen ortaya bir çıkda ben senin ifadeni alıyım ortalıkda yoksun birde şöyle yaparım böyle yaparım olmuyor, bak bugün mtb li bir arkadaşda vardı sen tanıyorsundur büyük ihtimal yanlış görmedi isem kadroda M.kurt yazıyordu milli bir arkadaş sanırım mtb ile süperdi ama yasin efendi gezilerde eğlencelerde 19 mayıs'da gelde durumunu bir kontrol ediyim, kendine iyi bak,

@hornet

yaw adaş 20 ile gitsen kamyonları geçersin 15 ile gitsen aynı oluyor sizi her kamyon eçiyordu 10 işte eksiği var fazlası yok. birde bunun içinmi gaz veriyordunuz :p :p :D :D

hakan abi seni aradım ama şileye kadar rastlayamadım :(

@Alp Aslan

Bilirim kendisini ayrıca çok severimde, ama hastayım dinleniyorum şuan yarışlarda başladı programa göre biniyorum.

Gönül binmek istiyordu beraber ama sabahlayın kalkamadım :(

@ysnymn
Sen dinlen iyi olda sonra bineriz programından şaşma, ondan sonra çenemden kurtulamazsın bütün gün yasin'i çektim diye anlatırım:) daha neler.....
görüşürüz,

Alp iyiki sabah 7 de sabiha yapmışım size takılsam canımı okurdunuz:D .Birde lastik pattlatım sabahın köründe, dondurmanın üstüne çay içmiş gibi oldum.:D Yasinlere (her ikisne) takılabilmem için bacakları epey açmam gerek şöyle 2 sene falan

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve hız
@Bülent ÖZER
Bülent olurmu öyle şey maşallahın var senin hem yeni bebeğini şöyle kalabalıkda tanıtımını yapardık.Sen Yasinleri düşünme bir problem çıkarırlarsa ben yoldan çıkarırım onları:) bu arada erken çıkmakla iyi yapmışsın sıcaklar böyle devam ederse yandık...Arkadaşlar bu arada Ctesi çıkmayanlar için bilgi vereyim Bülent arkadaşımızında sizlere bir sürprizi var yeni bir canavar çıkarmış ortaya görmenizi tavsiye ederim,bir aksilik olmazsa Salı görüşelim sevgilerimle,

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
Kadıköy-F1 git gel 85-90 km arası olması lazım. Salı ben de varım ;)

• Beğen
Tepkiler: STORMER
bir sorun çıkmazsa saat kaçta buluşuyoruz ve nerde buluşucaz

Geri