Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
yarın kacta bulusuyoruz acaba bostancı ıdonun orda bılgı verırısenız sevınırım

Benim içinde çok keyifli idi.Dönüşü benim açımdan çok kanlı:D da olsa Sabiha Gökçen'i ve formulayı görebildim:)
Bu arada Alpaslan'a beni çekmeye çalışıp,sabırla beklediği için teşekkür ederim.
Herkese iyi hafta sonları,
Faruk

Evet bugün grup disiplini içinde Formula1 yapıp aynı güzegahdan geri döndük,sıcakların etkisi ile ter atmak isteyenler için ıslak antremanlar başlamıştır,katılan herkese teşekkürler

@Alp Aslan

Alp cim grubun yeni lokomotifi olmuşsun kutlarım sana da bu yakışır yarında artık beni çekersin, bi sucuklu tost bide kafeinsiz kahvede olursa sevinirim :D

• Beğen
Tepkiler: bulent40 ve hız
@ramo
Rica ederim Faruk, neyse problemsiz döndüğüne sevindim ama vazgeçmek yok yarın ve diğer günler bekliyoruz sevgiler,Alp@ahmet69
Olurmu abi benimki sizden gördüklerimi yeni arkadaşlarımızla paylaşmak,
Siz olmasaydınız ben sahilden yukarı çıkamazdım,ikram işine bayılırım tost ve kahve benden ama ustaları çekmek için çooooooook fırın ekmek yemem lazım.
Yarın görüşürüz...:),

• Beğen
Tepkiler: ramon71 ve hız
Salı Sabahı 19 Mayıs.
Tolganın deyimi ile, hava daha lacivertken, 05:00 - 05:30 sularında çıkıp, izmit üzeinden maşukiye yapmak, sonrada Sapancanın serin sularında serinleyip dönmek isteyenler için kayıtlar başlamıştır :)

Ola Ola la grruppo uctunuzmu yaw:D :D :D
Ikı gun gıremedım alıp basınızı gıtmıssınız massallah dıyorum baska bısıı demıyorum

Emre hocam ılk basta sana haftaya basarılar dılıyorum saglam gıt saglam gel guzel haberler ver:D (nasıl kafıyelı oldumu:D )
Leon abımın selamı ıcın sagol aleykum selam sende gorunce benımkını soylersın

Alpcım estagfurullah hocalık ne haddımıze hepımız bı sekılde bırbırımızın hocasıyız

Glopusgold tur sabah 8:30 sahıl erenkoy kantarcı otobus duragı,8:35-40 dada bostancı IDO onunde olur ama beklemez.Bu arada fevkalade bı durum olmadıgı surece bu saatler devam eder.Bızı takıp edersen saat degısıklıklerınıde burdan bıldırıyoruz.Gorusmek uzere

Samuraı jack babacım bahsettıgın cok guzel ama bana malum ev halınden malesef uymuyor:10: :violent-s :000002158 ama mukemmel bır teklıftı

Hornetım yarın lımıtlerı zorluyosunuz galıba?

Yasınım Yamanım senın ıcın hasta olmus bahanesyle gelmıyo hayırdır Hornetle Rower danmı tırstı dıyolar o kadar hazırlandık sımdı oldumu yaw dıyolar benden duymus olma:D :D :D

@STORMER

BEn saat 1 de çıkıp 100km yapmayı planlıyorum ağva yolunda doğru varsa korkak benle gelsin :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Quıck step forması arıyorum istanbulda bulabileceğim bi mağaza var mıdır acaba?bilen kullanan varsa yardımcı olursa memnun olurum:)

@ysnymnYok olmaz derler sabah erken cıkmaya alıstık derler yoksa bızden korktugu ıcınmı saat 1 de cıkıyo derler benden duymus olma:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: bulent40
Ya adaşş gel şunu 9 yapalım :D senin oraya gelene kadar zaten 9:30 olur hahaha

Geri