@Özgür NevresInan uzuldum burda olmamana ama bır yandanda usunuyorum bu adam kesın gıttıgı yere goturur bısıkletını dıye aklımdanda gecmıyodııl Hocam Emreyı pek goremıyorum forumda ama sana zahmet soylersın sakın cekınmesın vakıt saat bellı zaten ne zaman ısterse gelsın beklerız
Sanada ıyı yolculuklar saglam gıt saglam gel
artık cuma günleri işe öğleden sonra gidiyorum yarım gün izin verdim kendime cuma sabahları 8.30-11.30 arası antrenmandayım yolda görüp kaçak kesim yapılıyor diyenlere duyurulur
geçtiğimiz haftasonu ucu ucuna kaçırdım sizleri, baya bi hızlandım, bi ihtimal -en azından ufuk çizgisinde- yakalarım dedim, asıldım pedallara... ama yok tabi
bu haftasonu erken gelerek aynı senaryoyu yaşamamaya çalışacağım. ama gelmeden önce bi konuda nacizane bi talebim olacak;
(1)sabah kahvaltıyı ne zaman yapmalı, aç mı gelmeli, yoksa atıştırmalık bi kaç bişey yiyerek..?
(2)bugün bir kaza geçirdim, ön kasnak ve jant telleri kullanılamaz durumda, yeni bir jant alacağım almasına ama bu noktada sizin "bari almışken şundan al" gibi bir öneriniz olabilir mi?
@borabAynen fevkalade bı durum olursa muhakkak foruma yazıp haberdar ederız bızı takıpten ayrılma Muhakkak takıp edıyosundur sadece ctesı dııl pazarda ve bayram gunlerındede cıkıyoruz En kısa zamanda gorusmek uzere
bu akşam Muhammed hocanın dükkana uğramıştım , samuray Mert kardeşimde oradaydı, dönüşte yoğun trafikte ısrarla yaptığı ve kendimi acaip rahat hissettiğim eskortluktan dolayı çok teşekkür ediyorum winken457
@hornet
bu hangi ardışık dört gün, yıllık izne mi çıkıyorsun, yoksa patrona hastayım mı dedin, dediysen raporun sağlam mı bize de öğret te bizde patrona hasta numarası yapalım, Hakan ım ne diyor bu bu arkadaşımız