Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

hayırlı olsun ahmet güle güle kullan inşallah bu arada treks geri döndü yılmaz kutlu olarak yeni ismi de hayırlı olsun ayakkabısı olan allah rızası iiçin versin şu herife ya

Scudo
:dua: :dua: :dua: Abıcım allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın daha ıyılerını kullanmanı gostersın

Abııı evde yerını hazırladım beklıyoruuuuuummmmm:D :D :D

Bır bombada Serkanımdan gelıyo ama bu haftasonu suprızı olucak
Yasınım aramıza gırme dostlugumuz bozulacak:D :D :D Nıhahahahaaaaaaa:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Ahmet abi harika güle güle kullan, nazar değmesin çok güzel, o nasıl bir çatal öyle çok zarif sanki arkada birşey yok gibi, haftasonu kalabalık olacak sanırım, bütün bisikletseverler bu güzeli görmeye gelir artık çevresine bir bariyer filan çekeriz olmazsa,iyi akşamlar

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@ahmet69
http://img5.imageshack.us/img5/3332/25042009005z.jpg

@Samurai Jack

Güle güle kullanın, keyifli sürüşler

@STORMER

Karşıdan gelenlerin oy hakkı var mı :)
Geçelim derim :)
Son zamanlarda pek gelemedim ama erkene alınırsa karşıdan daha çok katılırız size

Hocam hos geldın Valla bı arkadaslarda bır fıkır bırlıgı yapalım derım malum havalarda guzellesmeye basladı kacırmamak lazım Karsıdan gelenler burdan gelenler hep beraberız hocam Zaten sızın olayınız daha zor malum dahada erken kalkmanız gerekıyo:rolleyes: Ama boyle yazıncada bıhos oluyor yaz havasına gırıyoruz

@STORMER

abicim 7 olmuş, 9 olmuş bana hepsi uyar...
tamam geçelimde aldığım duyumlara göre bu sene yaz gelmiyecekmiş, ona göre...
bir de hâlâ üşüyen arkadaşlar var galiba, son pazar tuzlaya kadar arkalara kaçtı millet, ayaz dediler.
gerçi o konuda hafif kıllanmış durumdayım, tuzla sonrası verdiler gazı, ayaz mayaz unutuldu. beni kandırıp başı çektirmek için de yapmış olabilirler...:D

ama hiç değilse 8:30 karşıdan gelenler olur derse 8:00 yapsak güzel olur, yol boşken dönmüş oluruz, aile facialarıda önlenmiş olur.

not: bu pazar karşıdan misafirlerimiz olabilir, mangalları hazırlayın...

Cok yasa abıcım bende sımdı senı arıcaktım :D
Abıcım arkadaslarla konustum 1 MAYIS ıtıbarıyle havalarında sabah serın olmasından dolayı TUR SAATI 8:30 olmustur.Daha sonra turda saatdegısıklıgını yıne gundeme getırerek saatı asagı cekme olayını yayınlıcaz.Ilgılenen arkadasların dıkkatıne

@STORMER

tamamdır heralde,tam konuştuğumuz gibi,saat 8.30 şimdilik iyi,sonrasına bakarız,

bu akşam ahmet hoca,çıtırı yanıma getirdi,sağolsun:) alet bi dehşet:eek:

ölçtüm,biçtim,okudum,üfledim,artık uçmaya hazır,gerisi ahmet hocama kalmış:D :D :D

@hız

Bütün dostlara iyi niyetli dilekleri için teşekkür ederim,
Muhammed hocamın eli değsin diye bi yanına uğradık karaoğlan la , kısa bir deneme sürüşü sonrası süper zevkli bir alet olduğunu söyleyebilirim, kesinlikle farklı , beni gaza getiren Hakan ıma ayrıca teşekkür yoksa vazgeçmiştim almaktan

Geri