Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@hız

Yani hnmlar anlamıyor nasıl olsa :D köprü altında gördüm dayanamadım diyin bence :D

Hayırlı olsun şimdiden tabi eve alabilirseniz :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@ahmet69Abı bız sadece ıyıgunde deıl kotudede beraberız yengeme solersın geotech ı boyattm dersın yok seslı dusunuyorum ole ayıp olur sen formayla bısıkletı bana ver haftasonu bende bulusuruz burdan baslarız tura burda da bıtırırız nede olsa daa hızlı olucagından mesafe senı rahatsız etmez:D :D :D Tabı benı evde bulabılırsen nıhaaaaaaa:D :D :vroam: :vroam: :bayrak: :04: :04: :04:

• Beğen
@hız

Muzaffer de Colnago'yu baya ucuza almıştı değil mi. :D
Nerede satılıyosa biz de getirtelim bir tane şunlardan :)

• Beğen
Tepkiler: hız
@treks
trekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkks

@syt093

ciddi olsa da olmasa da bir klube üye değil , bu şekilde yazıp çizen adamın bir kulübe kabul edilme olasılığı çok çok düşük. Yardımcı olalım dedim başımıza bela oldu İbrahim TATLISES gibi herşeyi biliyor maşallah aa icraat yok. Ayakkabıları alsa 2 hadfta antreman yapar sonra da bırakır , disiplinli olsa çoktan başarırdı.

@okan-seaVermeyız Okan bey zar zor zaten adam ıkna ettık butarafa gec dıye vermeyıııızzzzzzzz:D :D :D
Hocam naber yaw nerelerdesın yuzunu goren cennetlık Mamıyle konusuyoruz kulaklarını cınlatıyoruz ama foruma bıle ugramıyosun:D :D

• Beğen
Tepkiler: hız
@ahmet69Evet bır son dakıka gelısmesı var:eek: Ahmet hocam dan aldıgımız son bılgılere gore bu aksama bır aksılık olmassa CERVELO R3 un goruntulerını alabılıcez Allah nazardan kazadan korusun ve grubumuza hayırlı olsun dıleklerımle

@STORMER

ahmet abi, bu hafta sonu görebilecez mi yeni çıtırı, bak hep birlikte bekliyoruz, mami okuyacak, hakan kurşun dökecek. nazar boncuğu taksak ağırlığı artar mı?
bir de sana kötü haber, son dakika gelişmesi: treks'e çizik attılar, şimdi başlığı kim taciz edecek???

@ahmet69

Hahahahaha süpersin abi , ama biz asıl bombayı görmek istiyoruz, dokunmak, hissetmek istiyoruz.....reklam spotu gibi oldu buda, anlayacağın senin kadar sabırsızlanıyoruz

• Beğen
@ahmet69

ahmet abi yeni bisikletin hayırlı olsun Allah kaza vermesin acaba ayakabıda aldınmı bu bisikletin yanında :D

Hakan ım dediğin gibi müthiş birşey bayıldım Allah hepinize daha iyilerini nasip etsin,Alp cim sana da yakışır bi tane
full dura-ace, crank fsa sl-k light teker seti fulcrum racing 3 gidon fsa carbon, sele selle italia gel flow, fork: easton ec90(buna bozuldum sitede 3t var ama o da idare eder) buda fotosu yakışıklının:D :D
(link)

Geri