Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@ahmet69Kactı uykularım bak saat kac hala uyuyamadım sen 10kılo dıyosunda bacakları unutuyosun:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Samurai Jack

kardeşim rakı balıa vericeğin parayalan bana bir yol ayakabısı al hiç olmasa faydalı olmuş olurusn ama rakı balık ısmarlarsan zararlı olmuş olurusn alkol zararlı :D ya ayakabıııııı yokmuuuuuu ya gidicem sonunda sivri burun yumurta topuk tabanı hakiki kösele bir ayakabı alıp tabanına kal takıp kulanıcam ya yokmu ayakabı ya

@treks
Trekscim aranıyor kısmına yazdınmı sitede eğer yazdıysan kısa zamanda bulursun kolay gelsin.

vay ahmet hoca napıyon yaw??:rolleyes: şu aleti getirde bi okuyup,üflemem lazım bilirsin,özel duası var:D :D :D :D
işte temiz guruptan,tertemiz resimler
24 kişi,zanımsınız yaaa:D :D

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

bu yeni gelen arkadaşada,aramıza hoş geldin diyoruz
(link)

Normalde tabiki çok bisikletlilere saygılı bir trafiğimiz yok ama Onlar İstanbul'dan geçerken eşlik edilebilir. Diğer taraftan ben Küçükçekmece'den Feneryolu'na kadar bisikletle Bakırköy sahil şeridinden gelmiştim. Onlarada bu güzergahı önerebiliriz. Diğer turistik mekanlarda Sultanahmet vs bu cevarlarda. Diğer taraftan nerede yaşadığımız veya Bicycle fan olarakta bu sitedeki arkadaşları önerebiliriz.

@ali alper uyar

Arkadaşlar Çok teşekkürler kabul ettiğiniz için. Bende hep kaskımla yandan nasıl görünüyorum diye merak ederdim meğer bu şekilde görünüyormuşum. Nasıl da farkedilmeden fotoğraf çektiniz anlamadım. Bugün güzel bir tur oldu. Fakat hangi noktada hatırlamıyorum ben sizlerden koptum. Bir dahada ne giderken ne dönerken yakalayamadım. Yalnız rota olarak sanırım Sabiha Gökçen havaalanına gidip dönüyorduk Ben Sabiha Gökçen havalanına'nın nizamiyesine kadar gidp döndüm. Eve vardığımda 12:30 civarıydı. İnşallah Bu Cumartesi bu turu tekrarlarız.

@hız

Resimler şahane Teşekkürler
Adaş bende dil çıkarayım diye düşündüm birdahakine artıkın,

@Alp Aslan

Alp abi paşaköy yolları kapılarla doluydu hiç bir kapıyı boş geçmedim, Hakan abiye sor diyecem ama o kapıları yoldan kaldırmakla meşguldü :p adaşım şahit he ben diyim 10. sen 20. kapı polonezdi tur yapmışlar yere iğne atsan düşmezdi, kalabalığa girerken kendimi parise girer gibi hissetdim eller yularda yes yes yes ve hayvansal sesler çıkardım alkışları görücektin :D :p

Ben bu yolu çok sevdim çok şey kaçırdınız gelsenizde kaçıracaktınız :D :D

Hakan abiii nerdesin bitmedi kapıların işi :p

Son kapı evın kapısı hatta butun puanlar bu kapıda:D Ama guzel ukavemet oldu ınan evde bacaklarımı tanıyamadım balon gıbı sısmıslerdı ruzgara cok kırıldım hıc rahat vermedı yaw gercı gıttıgımızyerden tam gerıyedonsek arkamıza alocaktık ama malasef hadı oradn donelım adı burdan gıdelım derken hep onumuze aldık ama herseye ragmen guzeldı:D

Yasınım Hornetım naapıyosun pzzalarımı hupletıyosun:D :D :D
Pırt pıııırrrrrrrrttttt desem anlarmısın:D :D :D

@ysnymn
Yorgun hissettim kendimi ? yoksa gelmezmiyim seni kaçırmaya hemide sopayla kaçırırdım valla:) aferin sana bol bol antreman yap, olduğunda haber ver beraber çıkarız o zaman şimdilik Yasinle hakan iyidirler sana:) güzel bir gün oldu çok keyif aldım gelen herkese teşekkürler görüşmek üzere,

@hız

şu gurubun içinde 44 yada 44.5 yada 45 numara yol ayakabısı giyen var ise satmak isterse talibim yarıdmcı olun ya muhammed abiiiiiiiii

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Walla süper bindik, iyi antrenman oldu. Ancak polonezdeki taraftarlar taşkınlık yaptılar olmadıı :D :D

Adaşş bir kapı bile bırakmadın aşkolsun yaa :D gerçi polonezden sonrakini ben çıktım ama ikram mı ettin bilmiyorum artıkk :) Bir ara tempo yükseldi yolda bozuktu ve Paris-Roubaix etabı gibiydi :) lastik patlatmamış olmamız büyük şans.

Geri