Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

anam treks bak Erdoğanı çıkardın ortaya, baba nerelerdessin sen yafs gel bi hafta sonuda yüzünü görelim, illa full performansla mı geliceksin yahu :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Scudo
erdoğan abi hiç tınlamıyor bile abi niye böyle yapıyorsun hiç yakışıyormu profluğuna insan bir cevap yazar nasıl milli sporcu balkan şampiyonu avrupa yol kralı dünya 1.si bir sporcusun yapma be abi

• Beğen
@hornet

oğlan performanstan çalıyor 7 hafta oldu bisiklete binmedim vallahi, siz uçarken ben kanat çırpacağım bu yaz anlaşılan, yada vurucam 2 unite epo yu adam olacam:D :D

Bugün güzel bir tur yaptık bir ara 15 kişi kadardık benim yeni tanıştığım ama eskiden aranızda olan Sezai abide tura katıldı,yarına hazırlığımızı yaptık bomba gibiyiz sonlara doğru Ahmet abide arabası ile bülent abi ile beni çekmeye geldi ama biz o ara keyif sürüşüne geçmiştik. bir tane resim çektim ama benim makinenin azizliği kötü çıkmış yinede ekliyorum yarın görüşmek üzere,
http://img24.imageshack.us/img24/3084/grnt002bll.jpg

@STORMER
şifremidir nedir Hakan ım bu mesaj:D , senin ofisteki buzdolabına bakmayı düşünüyorum, köşede bucakta saklanmış kan torbaları, iğneler var olabilir mi acaba? geçen teyzemin ameliyatında bi sürü kan topladın sonrada gerekmedi sağolun dediğini de unuttum sanma:D :D :D ayrıca son olaya son bir telefon kaldı bugün beni arayacaklar huyu huyuma suyu suyuma boyu boyuma al yazmalı bir güzelin haberini bekliyorum:D Erdoğan ım rüzgar kardeşliğim kahveler afiyet olsun yerimize de için bende bi kayışdağı yapmaya çıkıyorum

Sabah her zamanki yerde görüşmek üzere... İyi geceler yarın sıkı hazırlanın :p

• Beğen
Tepkiler: sprint
Ahmet abı mesaj alındı senınle kılısenın karsısında bulusuruz her zaman kı saatte:D Sana brrrrraavvvvooooooo dıyorum yarını sabırsızlıkla beklıyorum bıraz dedıkodu yapmamız lazım cok ara verdık bu aralar:D :D :D

• Beğen
@hızBen bılıyorum bole esmer hafıf kavruk cıtır bırazda Merttır :D :D :D

Ahmet abı brad pıtt de sac var benle ne alaka abıcım yaw ama sacım varmıs gıbı hayal edıpte yazıyosan ayrı sevıırım neyse sabaha konusucaz:D :D :D

• Beğen
Hello

nice to meet You.

I am a great fan of bicycle touring and my dream is to go around the world. I hope to do that once I finish my university.

As my father has liked bicycle touring sicne his childhood he used to take me with him. We have been doing bicycle touring since my 15 . We go every summer of 14 - 40 days.
We were in Italy, Croatia , Germany, Austria... i love it so much.

This year we want to go somewhere east. My fathers plan is to go through hungary, bulgaria (along danube ) to Istambul and back through Ucraine .
The problem is that I am really scared from the vision of big cities like Istambul. They are mostly not really bicycle friendly. ( Actually there was a group of 4 slovak guys who went to Japan 2 years ago. They had no injuries except one in Istambul :) )

Thatswhy I would very appreciate information about the think. The best would be to know somebody from there to show us the "secret" way through Istambul.

Where exactly do you live ? Do you know some bicycle fan from Istambul ? What would you advise us ?

thanks for your answer

hope to hear from you soon

Michal

istanbullu arkadaşlar bu arkadaşa ne yazmalıyım yardımınızı bekliyorum?

Geri