Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@hornet
sen meraklanma Yasin im, çıkanları muhtemelen görürsün, kaçak kesim yapanları mutlaka görürsün:D

• Beğen
Tepkiler: bulent40
Scudo
Ciaooo,
Signori e signora,
io ritornato di la italia questo sera.

Yedi tabak Risotto yedim 4 günde...

Bu akşam üstü döndüm güneş takımı pedalcıları :)
Cumartesi hava güzel olursa beraberiz, öle minik bir süprizim de olacak ....... :)

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Oo mert döndün mü? süpriz küçük mü?? yoksa ağırlıkça mı?? :D bak meraklandım şimdii

Boncorno boncornooooo patron hosgeldın ctesı malum yokum ama pazara beklerızzzzz:D :D :D

Ahmet abı cok cılgın bı taktık geldı onceden cok yapardım haftasonu turda anlatıcam super sperrrrr akılları karısacak nı hhaaaaaa:D :D :D

Hornetım sabah evden cıkınca kulaklarını cınlattım ruzgar yıne sert esıyordu sana kolay gelsın Aslında bugun yasınler olarak yapsaydınız cok ıyı olurdu sankı:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Rüzgar şaka gibiydi gerçekten :boese157: Kurtköye kadar kafadaydı dönüşte kartal civarında tekrar karşıdan esmeye başladı. Bitirdi tüketti anasını satiyim :D

arkadaşlar yol bisikleti ayakabısı arıyorum 44-44.5-45 üç numaradan birisi acaba elinde olupta satmak isteyen arkadaşalrı bekliyorum biliyorum ikinci el ilan bölümü değil burası fakat bütün yolcular burda bana yardımcı olun lütfen bekliyorum haberlerinizi

• Beğen
Evet abilerim pazar için planlar nelerdir ? kaç saat binelecek acaba E-5 Abimde gelicek sanırsam, nasıl bir plan ve tur olucak en kısa zamanda öğrenebilirmiyim.

Pazar günkü tur hakkında bu kadar sabırsız sorularım 10 saati aşan bir yolculğun olmasıdır kararsız kaldım ???

Arkadaslar haftasonu hava musaıt olursa tahmınım uzun olur Bıraz once akfırat beledıyesının o taraftan geldım cok guzeldı aklım gıttı ve ruzgarda bır okadar dusundurdu eger o tarafa gıdersek mukavemet adına ruzgarında katkılarıyla tam bır antreman olur dıyorum Eger dusunulurse boyle bır teklıf yapabılırım

Yamanım bak Hornetım uf puf dedıgıne gore baya zor olmus bıde bılıyosun 23Nısan cocuk bayramıdır :D Yasın de oyuzden tatıl:D :D :D

Hornetım nooldu sana boyle sen boyle dıyosan aman dıyorum:D :D :D

Ahmet abı bak gordunmu kendını bıtırdı sımdı sıra bızde beraber verıcez tempoyu verıcez tempoyu<Arabayla tabı :D >:D :D :D

• Beğen
Cumartesiyi es geçmeyelim , pazara hazırlık olsun canımızı çıkartacaksınız anlaşılan yarın havada güzel şöyle hafif hafif tadını çıkartalım.

@treks

Adana'ya çok gitmek istiyordum sınavlarım bugün bitti Adana'ya yetişemezdim ve hiç antrenmanım yok derslerden dolayı bisiklet kullanamıyorum pek.çok geriledim bisiklette yavaş yavaş toparlanıp yol yarışlarına katılağım.

• Beğen
Tepkiler: sprint
arkadaşalar 44yada 44.5 yada 45 numara elinde satmak isteyen yol bisikleti ayakabısı olan varsa lütfen acilen iletişime gecelim idmana çıkamıyorum ayakabı laızm dükanlarda ise ateş pahası alamıyoruz spor yapmak yarış koşmak istiyorum ayakabı yokkkkkkkk imdat yardım lütfen

yaw treks bisiklet aldı kurtluduk derken şimdide ayağımızdakine üstümzdekine sardı, bi nefes al allah aşkına treks , sen allahın bizi sınaması için mi gönderildin...

çok istiyorsan chainreactioncycle sitesine gir 40-50 usd +20usd kargo ile 5-6 günde kapına teslim edilsin ben öyle yaptım karbon ayakkabımı oradan aldım 150ytl tuttu. azıcık araştırmacı ol kaç yaşına geldin, ben sen yaştayken dostoyevski için tartışmalar yapar osmanlı hakkında bilgi toplardım o zamanlar bilgisayar bile yoktu. Kendini yetiştir ltf yarın çok geç kalırsın.

Geri