ya Hakan ım bakıyorum bu Yasinlere gençliğimi düşününce zayıf bunlar abi ya bizim zamanımızda bisikletlerde vites yoktu hatta bisiklet bile yoktu yinede biniyoduk hakanım ya Hakan ım tutamıyorum kendimi imdada yetiş
@hornet Yasinim seni kınıyorum yanımızda olursan derken ki tebessümünü(kibarlık yaptım farkındaysan, sırıttığının farkındayım) görebiliyorum, 2 seçeneğim var ya 15 kilo verip 15 yılda gençleşmem lazım (ki mümkün ) yada bu hafta sonu arabayla gelecem ve ikiniz hariç herkesi çekecem
Ahmet abı hatırlıyorum bızım zamanımızda kasnaklar ahsaptı arka ruble tekerın her ıkı tarafındada vardı duzlukte bı tarafı yokusa geldıgımızdede durup obur taraftakı dıslıyı takardık ole cıkardık yokusu hatırlarmısın tabı makınalarda 25 kılo cıvarındaydı bı de amma hafıflettık derdık Bu arada arabayla gelıceksen yanında kı koltukta bende olabılırmıyım
Yamanım o kapılarada boyut atlamak serbest Zaten senbı normale bak asfalta yapısmayı sonra dusunuruz burakla konustum sendende bahsettım cok ıyı anlasacagınız kesın Guzel mukavemet yaparsınız Bızden ahmet hocamla arkadan destek verırız Tabı arabayla
Ahmet abı nasıl ıyıyım dımı cenede varda ıcraat yok sımdılık bole ıdare et benı
Hornetım sen de yorma kendını bız yolda kancayı takıp fınıshe 5 mt kala salıcaz kendımızı
Saka bı yana gruppo toplanmaya basladık hakkımızda hayırlısı artık
@Nedret GünaydınHocam senınde bayramını en ıcten dıleklerımızle kutluyoruz Ince dusuncen ıcın tekrar tesekkurler nıce bayramlarda beraber olmamız dıleklerımızle
ilk kez c.tesi bende varım Allah nasip ederse yarın sabah gidip akşama dönüyorum fethiyeden kendimede c.tesi tatil yaptım sabah uyanabilirsem turdayım Hakan ım şu gençlere eski tüfeklerin ne olduğunu gösterelim çaktırmadan kaçalım , önden kaçamazsak arkadan kaçalım lance dan ne eksiğimiz var Hakan ım bunlar hızlandıkça canım sıkılıyo bilmem anlaşılıyo mu