valla ben işyerindeki patronu razı ettim, yukardaki patronu razı etmek de sana kaldı artık.
sabah yer kuruysa çıkarım, arada yağarsa da kışın son çamur banyosunu yapmış oluruz.
@STORMER
yengeden izin çıkmadı diyosun yani Hakan ım hepimizde durum aynı, harçlıklarını biriktir(maaşını aldıktan sonra yengenin sana harçlık olarak verdiklerini) yengeye hediye al, o zaman istediğin zaman çıkarsın hepimiz öyle yapıyoruz
Yarın çıkmaya niyetliler haftasonu hareket saatine,yerine göre mi yola çıkacak?Alp'in dediği saatte bende ayakta olurum ve Yasin'in bahsettiği koşullarda çıkarım.
@ahmet69Yaw abı sorma benım zaten gocme ayım geldı zaten Abı bak sımdı mayısın 2.haftası analar gunu,30 u kızın dogumgunu,5 hazıran evlılık yıldonumu,ufff yoruldumyaw 15 ı hanımın dogumgunu,hazıranın 2.haftası babalar gunu Hadı varmı buna kafa tutacak yıyosa bısııler alma ben nasıl butunsene rahat cıkıyorum ıste bu ay yuzunden
@STORMER Allah daha nice seneler bu ayda bisiklet kullanmamayı nasip etsin kardeşim bu arada yoğun telefon diplomasisi devam ediyor son dakika gelişmelerini senin izninden sonra açıklamayı düşünüyorum :ci:
08:21 yerler ıslak kuruma ihtimali yok gibi, hava kapalı ben mekik çekmeye başlıyorum ve ardından güzel bir uyku ile 23 nisan kutlamama başlıyorum hepinizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Kutlu Olsun.