Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@rower mert

Olumsuzlukları fazla düşünmek istemiyorum dostum :) yeterince olumsuz dünyada yaşıyoruz zaten :( İnşallah

@STORMER

usps takımına benekli forma turu ilk sırada tamamlamış..akşam haberlerde izledim:)

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@Bülent ERYILMAZOlmammı abııı sabah kalktım tam kahveyı yudumlarken bı tınladı bende allah allaaaahhh dedım hayırdır kıme neetım yaw dedım meger senmıssın abı :D :D :D Nasıl ama sabah muhtesem oluyo oralar ınsanın ayrılası gelmıyo Huzuuuurrrrrrrrrrr Bu arada oalarda dolasıyosan veteran samuel sanchez gerı donuyo galıba:rolleyes: :D

• Beğen
Tepkiler: bulent40
@nesenEvet abıcım zaten bızım beneklı mayo takımı bırakıp solo yaptıgı ıcın 5dk ceza puanı yedı :D :D :D Ama haftaya beraber kacıcagımızıda soleyerek takımın yanında oldugunu soyledı.Eurosportta detaylı acıklaması var:D

Bu arada arkadaslar 23Nısan ve ona muteakıp haftasonu hava raporu

Çarşamba
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 13 °C . Rüzgar DKD 54 KM/S . Chance of precipitation 40% (water equivalent of 1.63 mm). Rüzgar Etkisi: 5 °C .

Çarşamba Gecesi
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Düşük: 9 °C . Rüzgar KKD 36 KM/S . Chance of precipitation 40% (water equivalent of 3.26 mm).

Perşembe
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Yüksek: 12 °C . Rüzgar DKD 36 KM/S . Chance of precipitation 20% (trace amounts). Rüzgar Etkisi: 3 °C .

Perşembe Gecesi
Açık. Düşük: 5 °C . Rüzgar DKD 25 KM/S . Rüzgar Etkisi: 4 °C .

Cuma
Açık. Yüksek: 14 °C . Rüzgar DKD 25 KM/S .

Cuma Gecesi
Açık. Düşük: 8 °C . Rüzgar KD 21 KM/S .

Cumartesi
Açık. Yüksek: 15 °C . Rüzgar KD 32 KM/S .

Cumartesi Gecesi
Açık. Düşük: 9 °C . Rüzgar KKD 25 KM/S .

Pazar
Açık. Yüksek: 16 °C . Rüzgar KD 28 KM/S .

Ozellıkle pazar donus ıcın bır terslık olmassa ruzgar tempoyu farklı boyutlara getırecek gıbı:D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Bülent ERYILMAZ
Hahahaaha bak onu unuttum abi bakalım bizimkiler ne diyecek bende kendi kafamdan tatil yazdım kendime ama boş olur o gün herhalde. görüşürüz,

@hornetYaw Yasınım ortaokuldakı matematık ogretmenım gıbısın valla gozunden bısıı kacmıyo oda senın gıbı benden kacmaz benden kacmaz dıye bagırırdı nıhaaaaaaa:D :D :D

Bır aksılık olmassa bende gelebılırım gercı Bulent abının dedıgı gıbı hava ve patron ıste muhtesem ıkılı:D :D :D

• Beğen
@Kaşif

ben seni gördüm hatta acaba ,o musun diye,hasan mehmet yalı arkadaşıma sordum,ama baktım sen gidince,bi şey diyemedim:)

inşallah bu sefer karşılaşırız,saygılar

(link)

(link)

(link)

(link)

23 nisan perşembe günü caddebostan sahil bisiklet yolu üzerinde takılmayı düşünüyorum arkadaşlar öğle saatlerinde olabilir çift havalı korna ile eski bir castello MTB görürseniz o benim:D haberiniz olsun

• Beğen
@Alp Aslan

çok sağolun, bana böyle bir imkan tanıdığınız için gerçekten minnettarım. daha önce şehir içinde hiç, gurup ile sürmemiştim.
diğer yandan almış olduğum suluk da beraberinde farklı bir problemi yanında getirdi. suluk olayı harbiden iyi hoş fakat böyle bir imkanı benim gibi doğru kullanmayı bilmeyenler için çok sakat; lıkır lıkır içip mideye gönderdiğim sular yolun sonuna doğru şişmeme sebeb oldu :) meğer azar azar içmek icap edermiş :rolleyes:

bu arada XXL kadro isterim, bulmak zor olacak sanırım :rolleyes:

Bugün Flèche Wallonne var.Eurosport veriyor ama,çalışan ve netten seyretmek isteyenler (link) linkinden canlı video streamlerine bakabilirler.

Mur de Huy'da ak keçi kara keçi belli olacak. :rolleyes: :D

Bülent abi ve Hakan ,hava mava dediniz alın işte size hava vallahi bu kötü havayı siz çağırdınız olayın bu sefer Mustafa abinin bulutları ile bir ilgisi yok:)

Ohh beee ne fınıshtı yaw cadel cektı schleck bıttı rebelın bıtırdı resmen nefes kestı

Arkadaslar dıasrıya bakan varmı onasıl bır ruzgar yaw:eek:

• Beğen
Tepkiler: GdBAR
Geri