Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@rower mertZaten konuk soz aldık dedı kesın olarak konusmadı ama daha onceden kımsenın boyle bısıı konusmaması ve adamın takımındakı sarı fları takımlarengı hıc uymamasına ragmen one cıkarması belkı ıhtımallerını yukselttı bende:rolleyes:

Cuma
Açık. Yüksek: 16 °C . Rüzgar Kuzey 25 KM/S .

Cuma Gecesi
Açık. Düşük: 7 °C . Rüzgar KKD 18 KM/S . Rüzgar Etkisi: 5 °C .

Cumartesi
Az Bulutlu. Yüksek: 16 °C . Rüzgar KD 28 KM/S .

Cumartesi Gecesi
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Düşük: 6 °C . Rüzgar KD 28 KM/S . Chance of precipitation 20% (trace amounts). Rüzgar Etkisi: 4 °C .

Pazar
Parçalı Bulutlu. Yüksek: 13 °C . Rüzgar KD 32 KM/S . Rüzgar Etkisi: 6 °C .

Haftasonu yıne hava guzel ve malum yıne ruzgarlı ama olsun yeterkı gunes tepemızde olsun
Hafta sonu 45.Cumhurbaskanlıgı Turu oldugundan cıkamıcam cıkan arkadaslara kolaygelsın

Haftasonu MX GP Şampiyonası var. Motocross
Hazerfen Havaalanında
11 ve 12 Nisan Asıl yarış 12 nisan.

Ben giderim diye düşünüyorum, gelmeyi düşünen olurmu?
bu siteden detaylara bakabilirsiniz (link)

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@Samurai JackZaten hep boyle olur hepsı durur durur sonra bır arada olur.Mertım bılıyosun bır yarımızda motosıklette ama bana ogun sultan ahmet daha agır basıyo yaw;) Ama sen mx gp yapıcam dersen ozamanda resım ısterım hocam:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: hız
@STORMER

Babaa biz yine pazar sabahtan şey etsek mii? :D

ya yeni geldim eve 2 gündür yatıyorum acısını pazarki yarışa girerekmi çıkarsam :p
ben antrenmanımı yapıcam, benim için sulukları kim toplar :(

• Beğen
Hafta sonu 45.Cumhurbaskanlıgı Turu oldugundan cıkamıcam cıkan arkadaslara kolaygelsın

Yarıs alanınan bisikletlemi gideceksiniz, yoksa bisikletle yarıs alanında sıkıntı oluyor mu ?

@syt093

Yarıs alanınan bisikletlemi gideceksiniz, yoksa bisikletle yarıs alanında sıkıntı oluyor mu ?Gecen sene yarıs alanında bulustuk daha dogrusu bırbırımızı bulduk ama o atmosferde herkes yıne bırbırını ve kendını kaybedıyor:D Oraya bısıkletle gıtmek pek rahat olmuyo cunku baya kalbalık oluyor.Bısıkletsız daha rahat

Yasınım Hornetım benım ctesı olayıda patladı soylekı son dak kadar kastım ama olmadı cuma gunu bır yere davetlıyız :rolleyes: Mecbur kaldık gıtmeeye gece kacta donerız bellı dııl:rolleyes: :ci: :boese157: Pazar ıcın sabahtan cumbur cemaat coluklu cocuklu gıdecegımızden sabah 9 da evden cıkmıs olmamız gerekıyor:rolleyes: <Malum benım cadıya ası yapmak lazım abılerıyle tanıstırmak ıstıyorum gecen sene petacchı kloden bu senede theo bos olsun ıstıyorumda>

@STORMERGecen sene yarıs alanında bulustuk daha dogrusu bırbırımızı bulduk ama o atmosferde herkes yıne bırbırını ve kendını kaybedıyor:D Oraya bısıkletle gıtmek pek rahat olmuyo cunku baya kalbalık oluyor.Bısıkletsız daha rahat

hakan abi yarıştan sonra parkura bisikletle girme hakkımız var mı?

@cagan0403

hakan abi yarıştan sonra parkura bisikletle girme hakkımız var mı?Gecen sene kı gıbı olursa yarıs bıter bıtmez alttakı sahıl yolunu trafıge acıyorlar ve yukardada guvenlık personelı oluyor ve ızın verıceklerını sanmıyorum;)

• Beğen
Tepkiler: cagan0403
@STORMER

bisiklet olmadan istediğin mevkiden yarışı izleme olanağınız olur ama diğer yönden sonuçta altınızda bisikletiniz var bir yere bağlamak (bu benim asla yapmıyacağım bir şey) imkanıda olsa bile aklınız bisikletinizde kalıyor her ne kadar güvenli yerde bıraksanızda.
yada bisikletlerin başına bir kişiyi bırakarak yarışı seyredebilirsiniz.

• Beğen
Cuma
Açık. Yüksek: 17 °C . Rüzgar KD 28 KM/S .

Cuma Gecesi
Açık. Düşük: 6 °C . Rüzgar KD 18 KM/S . Rüzgar Etkisi: 5 °C .

Cumartesi
Az Bulutlu. Yüksek: 18 °C . Rüzgar KD 21 KM/S .

Cumartesi Gecesi
Yağmur Olasılığı. Parçalı Bulutlu. Düşük: 9 °C . Rüzgar KKD 21 KM/S . Chance of precipitation 50% (water equivalent of 1.99 mm).

Pazar
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 16 °C . Rüzgar KKD 32 KM/S . Chance of precipitation 30% (water equivalent of 0.68 mm).

Paazar gunu gelıcek arkadasların temkınlı olmalarında fayda var

Bu haftayıda yedik geldik Cumartesi'ye yarın güzel bir hava görünüyor, sabah görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Geri