Ceren uzakta oldugu icin mesajlari tam anlayamadim. Tesekkurler resimler icin. Eminim yokuslardan inmek zevklidir Fakat cikisindan hoslanip hoslanmayacagimdan emin degilim
Sana da kazasiz ve kuru yollar diliyorum
@ahmet69Ahmet hocam sen merak etmeee zaten haruna yasın ym cosku yaptı benı yakaladıklarında 55 tempo vardı oyle devam etseydık fınıste yapacaktım bı guzellık ama tempo 60 lara cıkınca Ahhh Harun ahhhh Malum bende bıttım Ahmet abı yaslanıyomuyuz ne yaw Baksana kompleksemı gırdım ne beyazı da sevıyorum ama nebılıyım
Valla ne dıım yasınlere massallah kendınızı okutun ama bu tempolar elıte te kosmaya yetmezzzzzzzzzzzz calısın calısıııııııınnnnnnnnnn
@ysnymn
Niye herkesin ortasında söylüyosun yasinim ittim diye bende kendi çapımda pelatona gaz veriyordum bakın nasıl gidiyorum diye şimdi sırrımı vermiş oldun ,neyse haftaya görüşürüz sevgilerle kalın iyi bir hafta geçirin....
@hornet
temposunu gruba ayaralayamayanların gittiği kötü bir tayfa yollarda görülmezler sabah 05.00 da yola çıkıp 13.00 gibi döndüklerini anlatırdı eski bisikletçiler jack sparrow gibi ler biz profesyonelleriz gereğinde mangalda yakarız bilen bilir
@STORMER
hakanım bu yasinlere bi ders verelim ben bir porsche kiralayacam porsche arkası yaparız daha hızlı olur sanırım hatta olmadı baktık yetişiyolar bineriz abi sonada biz ilerde indiydik gerisini bisikletle gittik siz görmediniz deriz bu işte kamyon arkası doblo arkası yapanları kınıyorum arkadaş Hakan ım seni kınamıyom