Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@STORMER
Yok yok geleceğim bu havaları kaçırırmıyım ama iş durumu belli olmuyor bir müzik grubuna ses düzeni kuruyoruz her cumartesi, maşallah çocuklar programı bir türlü bitirmiyorlar gece 1-2 çalıp oynuyorlar benide delirtiyorlar kızıp kapatacağım mixerden seslerini ama ayıp olacak:)hadi herkese iyi geceler sabaha dinç olmak lazım, mert sanada kolay gelsin haftaya görüşürüz.

Scudo
@hornet
vallahi rüzgar akşamdan başladı işden dönerken yavaşdan sallıyordu sahili,sabah da daha beter olur:D

• Beğen
Tepkiler: sprint ve STORMER
Mıllet bugun hava superdı aklım gıttı.Gercı ruzgarda var ama gunesın olması yetıyor.Tur nasıl gectı foto cektınızmı :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@STORMER
Çıktık çıktık Hakan'cım rüzgarda beraberimzde çıktı,karşıdanda özgür, aytekin, muzaffer sağolsunlar geldiler bugün tuzla piyade yaptık, karşıdan gelen çılgınları kesmedi yol birde sabiha yaptılar bizde necmi abi, bülent abi ,mustafa ve bende piyadeden döndük,güzeldi muhammedde fotolar var birde gizli kamerası vardı bugün artık videolu turlar yaparız,yarın görüşürüz,

Vay vay vayyyyy gızlı cekımler hıımmmm :rolleyes: :D
Mamıcım hanı arkadasım fotolar ama huyun batsın ılk basta ılla merakta bırakacak:D
Alpcım baba yarında beklıyorum bak sonra olmadı gag guk yok dımı abı :D

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan ve hız
Bu gün bende şile yaptım dönüşte tt yaptım. inişli çıkışlı yol baya bir zorladı acıkcası sabah aşırı serin idi çok üşüdüm :D

(link)

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@STORMER
Saat sabah 03:32 şimdi geldim eve ama bu sefer az uyku filan demeden geleceğim, hadi bakalım kimseyi uykusundan uyandırmıyım eeee eeeeee eeeeee:)

Güzel hava, sert rüzgar herşey güzeldi. Sorunsuz bir tur oldu.
11:40 Bostancıya vardım :vroam: , herkesden özür diliyorum yorgun olduğum için direk eve gittim :vroam: . Herkese teşekkür ederim zevkli bir gündü.

hafta içi bisiklete binmeyi unutmayın :D

@hızHocam ellerıne saglık cok guzel olmus ama benı bıtırdın ben sımdı ese dosta ne derım mahvolduuuuuuummmmm:D :D :D

Bu arada Harun desteklerın ıcın cok tesekkurler Bılıyorum butun ıyınıyetınle benım kacısı destek ıcın geldın ama o 2 Yasın yokmuuu arkanda saklanmıslar :D :D :D Tam ne guzel kactım bu farkda kolaykolay kapanmaz dedım bı baktım senın arabanın arkasından damladılar bı dahakıne takma pesıne boyle arkadasları yaw :D :D :D

• Beğen
Tepkiler: hız
@STORMER

Hakan abi arabaya gerek yoktu araba bizim arkamızdaydı zaten dedik abi böyle ters sen öne geç dedik dimi adaş ! zaten araba 55km ile gitti aynakolumu değiştireyim ben ozmn sen göre beni :rolleyes: artıkın anladın sen onu

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@ysnymn

Ehuheue evvet aynen öyle oldu di mi adaş :)

Bu arada nasıl uçtun olm sen arabadan sonra yakalayamadım bi daha, 40ın altına düşmediğim halde..

Bu arada Harun muydu arabada ki? Tanıyamadım walla sağolsun varolsun hep bekleriz :D özellikle sabiha çıkışta

@hornet

Arabanın rüzgarında alıştı bacaklar 55 bostancıya kadar öyle gittim :p 11:40 Bostancı :D
Eve zor attım kendimi ama çaktırma :D

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@ahmet69
Haklısın abi öyle araba deryarına girmekle olurmu .bende bunlar genç kuvvetli dinamik arkadaşlar sanıyordum meğer bir araba bulup öyle gidiyorlarmış vah vah :)

Geri