Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

valla iyiyim hakanım sizde iyisiniz inşallah takip ediyorum valla erdoğan ctesi bana mesaj attı gelmicem diye bende ironmancılarla 80 km fenerde bindim ama erdoğan gelseydi cervelo ların arasında kafayı yerdi

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Scudo
@Ali Emre AkcanAbı yememek mumkunmu oyle bır guzellıge sapka cıkarılır valla bırde onlarla 80km bayabır zevklı olur Bızler ıyıyız be abı bı ıste haftasonu tek cıkmıyalım dıyoruz Yasın<Hornet>le beraber ctesı sabah erkenden beykoz kavacık taraflarına gıdıyoruz.Malum 3 aydır ayagımız dogruduzgun pedala degmedı hernekadar kossakta bınmek gıbı olmuyor ama formu koruduk.Sımdı bacakları toplama zamanı :D :D :D

hafta ortası sabahları istediğiniz günlerde en geç saat 7:30 da Bostancı'da olacak şekilde her türlü teklifinize açığım, uyarım

uc hafta üst üste turlara katılmıştım sonrasında gelemedim,
bıraktı ilgilenmiyor zannedebilirsiniz, oyle degil,
hepinizi ayrı ayrı tebrik ve takdir ediyorum. cumartesi çalıştığımdan, pazar da genelde bir okazyon çıktığından katılamıyorum.
ama bu devamsızlığı hafta içi sürüş imkanı yaratarak ortadan kaldırabiliriz.

@STORMER

Treks seni mi kıracağım :)

Lance- bunu sanki çalmışsın gibi kullan..

4 Nisan Cumartesi günüde buna benzer tur yapacakmısınz?

@syt093Saat 10.00 da orda olmakta fayda var.Hem ortam hemde sporcularla fotograf cekılme sansın oluyor

@beniko

hocam geçen bahar bir ara hasan yalı ile onu denemiştik hatta bir seferinde hakan da gelmişti.
ancak saat 7:30'da o civar trafiği başlamış ve işe yetişme derdindeki sürücüler fazlasıyla agresif oluyor; kaza riski yüksek. egzos dumanı da cabası, dönüşte bağdat caddesinde arabaların egzos kokusundan benzin oktavını ayırabilir hale gelmiştim, ben bıraktım.
yapabiliyorsan daha erken (6:45-7:00) çık, hasan'la da bir haberleş, bu bahar yapmaya niyetli mi?

• Beğen
Tepkiler: sprint ve beniko
@Bülent ERYILMAZ
yok ben kendimi yanlıs anlatmısım

sabah 06-06 30 gibi cıkıp 07 30 da en geç Bostancı'da olmam gerekiyor
bu durumda katılabilecek var mıdır

@beniko

Ben katılabilirim.Yalnız pek antrenmanlı değilim.Hava durumuna göre 25-30km/h arası gidebilirim sanırım...

(link)

Arkadaslar yukardakı lınkten gereken bılgılerı alabılırsınız.Gorunen okı busene Istanbul etabı daha hızlı olucak gecen senekı parkurun bıraz daha sahıl kısmını uztmıslar.142km. 14 tur atıcakalar

Cuma
Açık. Yüksek: 13 °C . Rüzgar KD 43 KM/S . Rüzgar Etkisi: 5 °C .

Cuma Gecesi
Açık. Düşük: 5 °C . Rüzgar KD 25 KM/S . Rüzgar Etkisi: 3 °C .

Cumartesi
Açık. Yüksek: 13 °C . Rüzgar KKD 32 KM/S .

Cumartesi Gecesi
Açık. Düşük: 4 °C . Rüzgar KD 18 KM/S . Rüzgar Etkisi: 3 °C .

Pazar
Açık. Yüksek: 16 °C . Rüzgar KKD 28 KM/S .

Son tavsan raporu haftasonu hava resmen guneslı ve yagmurdan eser yok ama bu sızı aldatmasın ruzgar bayabı sarsıcak gıbı gozukuyor

Bugün velonews'ta genel haberleri okurken bir haber dikkatimi çekti,Quickstep takımından Kurt Hovelijnck geçen ayın 17'sinde antreman sırasında düşmüş ve kafatası kırılmış,o günden beri hala komada,şimdi ne alakası var bizim yol grubuyla diyeceksiniz,hemen bağlayayım olayı,bizim grupta hala kask takmadan yola çıkanlar var,bu beni ınanılmaz derecede rahatsız ediyor,yukarıdaki sporcunun kaza sırasında kask takıp takmadığını bilmiyorum ama sanırım herkes yavaş hızla giderken bile düşünce kafayı yere çarpmanın adamı ne hale sokacağını biliyordur.Grupta son 7-8 aydır yer alsamda haberi okuyunca bu konuya dikkat çekmek istedim.Umarım herkes bu konuda hemfikirdir.

Bulent abı bu hafta yırttım galıba:D :D :D
Erdoganım saldırayım cıkarsın artık yarın:D
Alp cım ıslerı ayarladın galıba yarın gelıpde pazara gelememezlık yapmassın heralde:D

:( ahh be böyle güzel hava var ve ben gelemiyorum ah şu sınavlarım olmasaydı benim için de pedallayın

Abıcım sen bosver bızlerı sen su sınavları bıtır guzel haberlerını ver bızlere onemlı olan o
Onumuz yaz daa cok guzel gunler var daa coookkk bınerız

• Beğen
Tepkiler: livestong
Geri