Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Tolga Gürgün

Tolga Abi 2 sene önce arabayla geçtim ancak farklı bir rotadan, ovit yaylası üzerinden Rize derim çok daha güzel. Erzurum tortum arası biraz sıkıcı bir yol özellikle Tortum gölü sonrası yol çok daralıyor ve yerleşimde az, Erzurum - Rizeyi bir günde geçebilirsin sanırım. Manzarası vs muhteşem yükseklikte cabası tabii :) gitmeden yokuş çalışmanda fayda olacaktır.. :)

(link)

(link)

@hornetAbı yaw su guzellıge bakarmısınız yaw helekı bısıklet ustunde muhtesem olur yaw
Istanbulda nerdeee boyle yokus boyle manzara ınsanın cıktıkca cıkası gelıyor

Yasin 'cim ,

O güzergahta olabilir . Araştırmalar devam ediyor . Fotolar gerçekten çok etkileyici . En yakın zamanda turda bu konuyu paylaşalım .

Çok Teşekkürler ,
Tolga Gürgün

Cuma Gecesi
Açık. Düşük: 7 °C . Rüzgar KD 25 KM/S . Rüzgar Etkisi: 4 °C .

Cumartesi
Az Bulutlu. Yüksek: 14 °C . Rüzgar KD 32 KM/S . Rüzgar Etkisi: 6 °C .

Cumartesi Gecesi
Açık. Düşük: 4 °C . Rüzgar KKD 32 KM/S . Rüzgar Etkisi: 4 °C .

Pazar
Az Bulutlu. Yüksek: 13 °C . Rüzgar KD 36 KM/S .

Haftasonu tavsanı olarak bu haftasonu bır aksılık olmassa bızı bıraz zorlıyacak ama bı okadarda guzel antreman yaptıracak gıbı gozukuyor.

@Bülent ERYILMAZ

Bülent abi öyle diyosunda;Orhanlı yokuşundan sonraki süper inişte ekstra ağırlıkla bisiklet bi kaçıyo;tecrübe etmen lazım :p .Zor zaptettim,durdurdum bisikleti valla kavşakta. :D

• Beğen
Tepkiler: bulent40
@GdBAR

galiba bakım sırasında,senin göbeklere,çokmu gres yağ koydum,ondan olmasın???:D :D :D

tamam bülent hoca,bundan sora bağracağım,göbeklilereeee,içeri diyeee:D :D

• Beğen
Tepkiler: bulent40 ve GdBAR
@hız

Valla onun etkisi tartışılmaz ama düz yolda ultegra göbek,dura-ace göbek,uzakdoğu göbek hepsi hikaye;hepsi bir;önemli olan kaliteli göbeğin inişteki performansı. :D

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan ve pala
Arkadaslar bu haftasonu UK tıme 13.00 bızım saatımıze gore saat 15.00de tour de flanders yarısı kosulacak ve eurosporttan canlı yayınlanacak
Bılıyosunuzkı bu ayın 12nde Cumhurbaskanlıgı Turu 1 etabı Sultan Ahmet meydanından start alıcak pozısyon olursa cocuklu arkadaslarıda meydana ası yapmaya beklıyoruz:D Ben gecen sene yaptım tuttu sımdı TV de ve dısardakı butun bısıkletlılere baba dıyo:D :D :D Tavsıye ederım:D

@STORMER

iyi güzelde herkes senin gibi ingilizce bilmiyorki bari türkçeisnide yasaydınız

@STORMER

iyi güzelde herkes senin gibi ingilizce bilmiyorki bari türkçeisnide yasaydınız

dün akşam işten erken çıktım, kayışdağı tarafına gittim, harika bir etap, Yuşa tepesine giden arkadaşlara duyurulur

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@ahmet69Abıcım sen oyle dıyosan dusundurucu ama bızım yusa tepesı tarafına gıtmemızın sebebı hem benım ctesı calısmamdan hemde yakın oldugundan dolayı Ama senımı kırıcam bıgun kacarız ama sensız olmaz:D :D :D

Emre hocam tam yerını bende bılmıyorum heralde Ahmet hocam anlatır Bu arada ıyısındır ınsallah Erdoganımın sesı solugu cıkmıyor yaw:D Naaptın adama baba yaw:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
Geri