Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@STORMER

hala bekliyorum, gmail'e gönderdiysen daha oraya bakmadım.

seyretmezmiyim kanka , adamlar roller da dans ediyorlar resmen , arada bir gidona elleri değse incileri dökülecek sanki , hepsi havada hava atıyorlar.

Bülent abi sen izleme istersen sonra roller'ı çöpe atarsın yada bacağını kırarsın, suç senin değil abi o adamlar mutant:D :D

Scudo
@ysnymn

@ERDOGANKESGIN

yasinim cevabı erdoğan ağbi vermiş,dayak yemiş gibi ağrıyor bacaklarım :(
ben direk olayın ortasından başladım. :D

@hızInan kardesım gelmedıgıme pısman oldum bayaaa bı r sov yapmıssınız yaw bravo valla

• Beğen
Tepkiler: hız
yarın için kısaları giymek doğru olmıyacaktır... Yarın görüşürz turda

Cumartesi antremanını üzülerek kaçırıyorum ama pazar sizlerleyim kendinize iyi bakın Cumartesinin tadını çıkartın,görüşmek üzere iyi pedallamalar,

• Beğen
hakanım benim,biliyorsun bulunduğum yerde,eğlence eksilmez...
vallah gözüm hep aradı hepinizi ama baktım hiiiiç,ne gelen var ne giden,bi tek erdoğanım zanım benim,bide aytekin geldi,o kadar
hakkatan çok şey kaçırdınız,napalım bi dahakine,inş

akşam necmi abi uğradı dükkana sabah geliyormuş,sabah görüşürüz,umarım

Lance Armstrong undergoes surgery.
(link)
Yukaridaki Armstrong'un kirilan kemiginin resminin eki. Dagilmisa benziyor :(
4 yerinden kirilmis, 12 cm'lik metal tutuyor 12 tane vidayla

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
Dün Gece geldim izmirden,
Şimdi ofiteyim, biraz çalışıp bazı fiyatlar hazırlamam lazım.
Öğleden sonra da Mozcowa yolcusuyum, bir hafta kadar da orada olacağım MOSBUILD fuarında.

Sağ salim dönersem, hep beraber kesintisiz pedallarız...
Yazılıp çizilenleri takip edemiyourum ama aklıp hep sizlerde.

Hepinizi kocaman kucaklarım.... Nazdarovya Kagdila filan yani.. :)

@Samurai Jack

nazdrovya duruk,haroşo.
priviyet skaji ladna hayırlısı ile gidin,hayırlısı ile gelin.

yasin aradım seni antrenmadaydın herhalde açmadın telefonu,yırtmışsındır şimdi kesin kendini almışsındır puanlı mayoyu

Mertım dedıgın gıbı saglam gıt saglam gel.Ama su senın trafıgınden ınan ben yoruldum.Kendıne dıkkat et:D :D :D

Nedret hocam yaz yaklasıyo musaıt olursan turumuza beklerız

• Beğen
planlarım arasında sizinle sağlam ve disiplinli antrenmanlar yapmak var hakan'ım.

her ne kadar size yetişemesemde aynı havayı telafuz edip,ortamdaki enerjiyi hissetmek yeter bana. ;)

yasin ymn tavşan yapar gerçi bir dahada tutabilene aşk olsun. :(

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@Nedret GünaydınYok be abı yaw bızde yetısıp yetısememe olyı yok.Kacanlar ılerde grubu muhakkak beklıyor son bı tuzladan sonra donuste koparmacalar oluyo onda bıle yıne bostancıda beklenıyor.Sen rahat ol hepımız superman deılız hocam.Beklerız muhakkak teklıf var ısrar yok:D ne zaman musaıt olursan

Arkadaslar bu gece saatlerı ılerı almayı unutmayın

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Nedret Günaydın

evet nedret abi antrenmanda çaldı telefon ama bakamadım bakmadım :D saati belli olan bir tur ve kapılar herkese açık 9,00 da erenköy otobüs durağından kalkıyoruz çuf çuf :D

mayomu koruyorum :) ama baska mayo canavarlarıda varmış onlarla binmek istiyorum.

(link)

(link)

Selam Nıck Bahsettıgım yokus yukarda resımde olan toplam 3,5km,%8 egım var ve genelde ruzgar onden esıyor:rolleyes: :ci: yukarıda 2. resımde egımı gorebılırsın ve gorunen yer yokusun yarısı:D Ama ınan ınıs super

(link)
Bu da dıger yokus ama yol S cızdıgınden yokus kısa gozukuyor.Buranında toplamı 2-2,5km,%9-10 egımlı ve ılk resımlerdekı yokusdan once tırmanıyorsun buranında ınısı zevklıdır.Aslında bıyer daha var orasınında resımlerını cekerız.Orası ıcın junıor Alp d Huez dıyebılırım
Arkadaslarına ve sana cok cok selamlar
Turunuz kazasız yolunuz kuru olsun

yarınki seçimler nedeniyle, turun başlama yeri saati ile ilgili bir değişiklik olucakmıdır ?

@ysnymnYarın aynı ssaatte auynı yerde tur hareket eder

Lutfen herkes saatlerını ılerı almayı unutmasın

Yasın ymn daha acamadım:D :D :D

• Beğen
Geri