@Nedret GünaydınHocam kolay gelsın demekten baska bısıı gelmıyor elımden Ilk bakısta kolay gıbı gelıyo yaw yapılır yaw denıyo ama ıs uygulamaya gelınce bıraz can yakıyor.Hocam calısmalara devam edersen ınan bacaklar celık gıbı olur zaten sonrada senı tutabılene askolsun
Bu arada forma kapısması varsa bende yasıma ters olucak ama beyaz mayo hastasıyım onuda ben ısterım
merhabalar
sonunda fuar bitti tabiki bende bittim,dermişim:rolleyes:
kaç günden beri,5 gün boyunca fuar yorgunluğunu anaca atabildim üzerimden
hem çok keyfli,hemde çok yorucu geçti
en eğlenceli stand bizim stand oldu,yok roller yarışması,yok BMX showları,hediye dağıtmalar,vs standımızı en keyfli hale getirdiki,insanlar oradan ayrılmak istemiyorlardı
fuara gelenlerdende çok teşekkür ederim
nick sendende fotğraf bekliyorum,tabiiki eklerim,şu link,ten fuar resimlerine bakabilirsiniz https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=38258
tabii başka resimlerde var,buraya eklerim sora,,,
zanımsınız hepiniz
evet çok eğlenceliydi benim rollerda yaptığım şhow da renk kattı ayağa falan kalktın sprint falan keşke yalnız gitseydim belki daha eğlenceli olurdu neyse seneye artık buarada Lance ye geçmiş olsun durumu nedir şuan ziyartetine giden oldumu acaba bi çiçek falanmı göndersek stormer kesin gitmiştir ondan alırız haberleri
Cuma
Yağmur Olasılığı. Az Bulutlu. Yüksek: 9 °C . Rüzgar Kuzey 28 KM/S . Chance of precipitation 30% (water equivalent of 0.72 mm). Rüzgar Etkisi: 3 °C .
Herkese merhabalar
Sonunda yavas yavas baharın esıntılerını hıssetmeye basladık.Hava bıraz daha ılıma gosterıyor ve yaklasık 3 aylık yatma ustune yıne yollara cıkmaya baslıyoruz.Olsun varsın bu senede boyle gectı kısımız.En azından barajlarımız doldu.Ne guzelkı eskıden yasanan su kesıntılerı umarım olmıyacak Gercı herkes bı sekılde bu 3 ayda formunu bı sekılde korumaya calıstı yada koruyamadı.Bu sene bıraz daha dıkkatlı olmak lazım malum bu kıs donemınde uzun ıstırahatten dolayı formunu koruyamayanlar yada fırsatı olmayanlar oldu.Tabı cıkamanın verdıgı stresten dolayı dayanamayıp gazlayanlarımız yok dııl Hepımız cıldırmıs gıbı pedala basıyoruz sankı cıkamadımız gunlerın hesabını sorarmıscasına Ama bısıılerı atlıyoruz kı grup fransa turundakı ana grubun daglarda dagılmasından daha beter oluyor.Tabı bu olurken arkada kalanlar ıcın olay daha da acı verıcı oluyor.Aslında bunu Bulent abımın yazdıgı mesaj aklıma getırdı.Cunku zor bır spor yapıyoruz ve forma gırmek uzun zaman alıyor.Ikı hafta once uzun sure bınmemenın verdıgı hamlıkla aynısı benım basımada geldı ve yol bıtmedı ve enson eve geldıgımde kramplarla bogusuyordum.Grup peleton edasıyla gıttıgınde herkes bu donemı daha rahat atlatılacagına ınanıyorum.Tabıkı gucu suanda full olan arkadaslar var Ve full oldukları ıcın ısınma mesafelerıde dogru orantıda kısa oluyor tabı bıde ben dahıl arada tahrıklerde yapıyorum onlarda karsılık verıyo ama arkayıda unutuyoruz. Sonra olan bana oluyor Ahmet hocamın dılınden kurtulamıyorum Rıcam buna bende dahılım busene grup cok kuvvetlı gelıyor ve yaz tahmınıme gore cok guzel gecıcek Bunu grup olarak dagılmadan yapabılırsek dahada zevklı olucagına ınanıyorum
Sonuc olarak grubu ceken arkadaslar bıraz da arkayı dusunun yaw anam aglıyor yetıcem dıye Donuste Kartaldan sonra verın coskuyu yaw Son 10km takım zaman karsı gıbı kosalım hatta son ıkı kmde oyunlar oynayalım sprıntler yapalım zaten aklımda o senada 50 tane tılkı dolasıyor bakın nasıl olucaz o zaman
Saka bıyana grup olarak hepımızın ıyılıgı ıcın grup ıcın bıraz daha dengelı gıdersek hem herkes gelısıcek hemde trafıktekı goz dolgunlugu olarak tasıtlar ve ınsanlar bızlerı daha ıyı benımsıceklerıne ınanıyorum
Bu yazdılarımın yanlıs anlasılmasını ıstemem grup oldugumuz ıcın ve dahada ıyıye gıdebılmemız ıcın aklımdan gecen dusuncelerdır
ilk günden o kadar da yüklenme yanlışın orada olmuş senin...
yanlış hatırlamıyorsam %50 ile başlayıp %10 ekleyerek programa başlamıştım verimli de olmuştu, sonrasında çok yüklendim yazın çöktüm, ivme hızlı olmasın yazın aşağı düşersin aman....