Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@STORMER
Keşke yazdıkların gibi bir haftasonu geçirsek ama senin raporlardan bakalım bu haftasonu ne çıkacak,Light rüzgar STORMER etkisi ile fırtınaya dönermi acaba:)

Scudo
Nick Selam ,

Fotolar için çok teşekkürler .

Devamını bekliyor oradaki arkadaşlarına selam ediyoruz . .

Görüşmek Üzere ,

Tolga Gürgün

Alp cım bende sasırdım nereye bakacagımı:D Ama sıkıldım su uzunlardan artık dayanamıyorum haftasonu yagmurda yagsa camurda yagsa gıyıcem kısaları artık zaten 1 nısan demıstım bıraz one almıs olucam:rolleyes: :D :D

Emre Hocam NEFES ın fragmanını ızledınmı ızlemedıysen ızle benım basıma gelen sendede olucakmı

erdoğan cumartesi rumeli fenerine hazırmısın bu hava durumuna göre, hakancım nefes nedir acaba

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
@STORMER

Sevgili Hakan
Evet neredeyse mukemmel bir turdu, biraz daha sicak olabilirdi, ama sikayet etmemeliyiz cunku gecen hafta sonundaki gibi havayi nadir buluyoruz :)
Dort gozle bekliyorum yokusun fotografini.
World Track Champ'i ben de dort gozle bekliyorum, sadece olimpiyat madalyasi kazanan Victoria Pendleton orada olacak fakat bence Ingiltere madalya alacak yine de

Kendine iyi bak
Selamlar
Nick

@Bülent ERYILMAZAbı sorma cok kederdeyım gunlerdır ıcım sıkılıyordu aklımada gelmıyodıye cok da soyledım bak gel senı bı okutalım ustunde nazar var dıye ama nafıle abıcım adam kecı yaws:D :D :D Saka bı yana kotu oldu yaw gercı yıne zevklı olur ama lance le daha bır katmerlı olucaktı:rolleyes: :ci: neyseeeee:ci:

Emre hocam Nefes fragman dıye youtube dan gır abı bır bak guzel bır fılm.Baya bır duygu yogunlugu yasatıyor

Bugün bisikletle işe gitmem diye düşünüyordum malum meteoroloji raporları sağanak yağışlı gösteriyordu,ama sabah bir kalktım mis gibi bir hava eğer böyle giderse Hakan'ın arzusu gerçekleşir kısalar çekilir sanırım bu arada benim henüz kısalarım yok acil eksikleri tamamlamak lazım iyi günler....

@STORMER
Tüylerim diken diken oldu, Allah hepsini korusun, Umarım birgün bütün bu yaşananlar son bulur.

Abı bende cok gaz yedım ıcım ıcıme sıgmadı ama boyle bııısııı lerın yapılmasıda gerekıyor.Yenı nesılı resmen uyutuyorlar:boese157:
Neyse kalplerımız bır

Alpım sen yıne acele etme kısalar ıcın o benım kendı kendıme verdıgım cosku malum kıs uzun surunce sıkıldım uzunları gıymekten saglık daha onemlı ne zaman kendını ıyı hıssedersen o zaman kısaları gıyersın dostum
Umıd edıyorum haftasonu hava guzel olucak yada Bulent abı bana naapar bılmıyorum:D :D :D

Emre hocam Erdoganımın etı senın kemıgıde senın vur kır parcala onu cıkart abıcım:D :D :D

@STORMER

hakanım, sana güvenip kısaları ve bacakları hazırladım (uzun ve acılı bir operasyondu, o kadarını söyleyim) :( ... hava açık olsa senin için iyi olur yani...

bu arada pazar günkü atlatmayı da unuttum sanma ;). bi dahakine haber verin ben de geleyim, akbaba/dereseki yolundaki yokuştan çıkarız, o daha manyak, tam çatlamalık yokuş; virajla tırmanıyor..

emre hocam, erdoğanın konuya dahil olması için kasgelişimi ya da beslenme muhabbeti yapman lazım, diğerlerini kaale almıyor beyzadem. enginar'ın faydası nedir? de mesela, hemen yazar.

haftasonu hava durumu için imam/haham/rahip/şaman bularak bir yağmursuzluk duası yaptırsak diyorum. dört koldan girişirlerse sonuç kesin olur.

@STORMER

kısa tamam da sert henüz bünyeye uymuyor canım, mayıs filan anca hazır olurum..
şimdilik salı/perşembe koşu (45 dakka yumuşak) ve küfrederek roller'e
başladım, yoksa geçen yazki performans nanay...

nerdesin be mustafa abi, gelsen de şöyle haftada iki sabah hacıosman/sarıyer yapsak.

Geri