Turkiye’deki butun sevgili arkadaslarima,
Buradaki arkadaslarim bizim Turkiye’deki turumuzu merak ediyorlar ve selamlarini gonderiyorlar herkese

Ilk defa hava burada Turkiye’dekinden daha iyiydi, iki gun de gunesli ve 14/15 derece civarindaydi, bugun biraz esintiyle birlikte.
Dun Surrey’de 85 km yaptik, 1000 metresi cikis! Bugun ise Kent’te 90 km tur yaptik ve 1500 metresi yokus yine

Yokuslari sevmiyorum

yokusun en guzel tarafi inisi
Burada yollar ya inis ya cikis, duz bir yer yok. Yokuslar kisa ama dik, en uzunu yalniz 3 km, ortalama % 6 dik ama bazi yerlerde % 10/15
Dun bir bisikletcide durup ara verdik ve o guzelim parlak seylere gozattik, bazilarinin fotografini cektim. Iki gun de cay/kahve icin durduk, yumurta yoktu ama harika kekler vardi

Umarim bir gun oradaki turdan buradaki tura katilabileniniz olur da birlikte o guzel keklerden yeriz

Sizi tevsik etmek icin fotograflarini da cektim
Ben fotograf koyamadigim icin Mehmet sagolsun benim icin koymustu, fakat galiba o bugunlerde fazla girmiyor foruma fuardan dolayi. Umarim fuar iyi gidiyordur. Ona bu yogun gunlerinde daha fazla is cikartmamak icin, acaba biri benim icin fotograflari foruma koyabilir mi?
Herkese iyi haftalar, saglikli ve guvende olun.
Onumuzdeki haftanin turu hakkinda duymayi dort gozle bekliyorum