Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Kısısel analızler zayıf nokta bulma en kırılgan noktada atakyapmak offf bayılırım:D Bak yıne aklımdan 50 tane seytanlık gectı yaw:D
Ama Hornetım Yasınımı gormem lazım cok kapattı kandını pandoranın kutusunu acmam lazım yoksa yazın ben naaparım:D :D :D

Grup yarın ctesı ve ben malum yokum tadını ve keyfını cıkartın yagmur yagarsada benden bulmayın kesın Mustafa abı yollamıstır:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: GdBAR ve Alp Aslan
Scudo
yok be abi bi numara yok walla, saatlerin ileri alınmasını bekliyorum anca o zmn toparlarım, haftada iki gün iş dönüşü akşam antrenmanı beykoz üzerleri süper oluyor ;)

• Beğen
Tepkiler: GdBAR ve STORMER
Herkese kolay gelsın
Arkadaslar hava süper tura cıkan arkadaslar guzel bır gun gecıreceklerıne ınanıyorum
Foto cekmeyı unutmayın selamlr

• Beğen
Tepkiler: GdBAR
Bugün güneşin içimizi ısıtan parıltıları içinde düştük yollara ama o ne ben diyim 50 siz diyin 100 km hızla bir rüzgar baktım olacak gibi değil aldım bisikleti sırtıma koşmaya başladım o arada yasinler zorlanıyor tuttum gidonlarından çekmeye başladım o arada bülent abi bırak oğlum onlar genç çekmene gerek yok dedi velhasıl fırtına vari bir rüzgar eşliğinde tur yapıldı., Necmi abi, Bülent abi ,Mehmet yalı,Halil, Ali,Mustafa, Baha, tayfun, 2 Yasin, mert'in katıldığı tur aşağıdaki fotoğrafdanda anlayacağınız üzere kopmalara sahne oldu zaten tek fotoğraf çekebildim oda arkadan, Bu gün için herkese teşekkürler yarın görüşmek üzere

Sol Baş taraf: Ali - Yasin Sol 2. sıra: Halil - Hornet Yasin 3.sıra Mert ( Rower)
http://img12.imageshack.us/img12/5314/grnt001amj.jpg
Bu arada asılı olan seçim bayrakları rüzgarın durumunu gösteriyor

günaydın arkadaşlar iyi çevirmişsiniz
rüzgarın faydalarınıda zararınıda çok iyi bilirim gelibolu seferimde çok fazla haşır neşir oldum rüzgarla aslında bu konu ile ilgili bazı aklımın ermediği durumlar oldu yeni tecrübeler edindim sayın stormer başta olmak üzere diğer kıymetli bilgili arkadaşlardan bilgi aktarımı bekleyeceğim ama dönmeme pek sevinmiş gibi görünmüyorsunuz sorularımla birlikte ortada kalmaktan korkuyorum neyse önce bi yaptıklarıma bi bakında www.aytekinerzan.blogspot.com belki biraz yumuşarsınız sonra teveccühünüz üzere bir kaç şey sorup engin bilgilerinizden yararlanmak isterim saygılar.....

@Alp AslanEllerıne saglık az ama oz bır fotograf olmus bu resım bana bu yazın baya hızlı olucagını anlatıyor sankı:D

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan
@AYTEKİN ERZANRuzgarla ılgılı forumda bısıkletın puflerı bolumunde makara cevırme ve yol konsantrasyonu na bakmanda fayda var.Her turlu ruzgara karsı dızılım sekıllerı ve anlatımları var bayaı faydası olucagına emınım

• Beğen
bu gün hava açıkdı ama rüzgar sertdi, biniş esnasında baya bir efor sarffettik kalabalıktık ama rüzgar yüzünden kopmalar oldu foto Çekilirdi ama sert poyraz yüzünden çekilememiştir ( alp aslan abi sen hangi arada çektin ya :) ). e yarına görüşmek üzere yada ben şilemi yapsam :D

• Beğen
@ysnymn
Rüzgar yüzünden değil mi kopmalar, biz biraz uçtuk kendimizi kaptırmışız demek yok ha sizi ben hakan abinize havale edeceğim bak siz o zaman görün, Şile filan yok hadi devam ediyoruz yağmurda olacakmış ıslana ıslana tur atarız ama daha çıkmadan başlarsa yağmur o zaman ne yaparız bilemiyorum. görüşmek üzere

Eurosportta Mılan - sanremo yu ızledım orda spıkerlerden bırı konu ruzgardan acılınca sabah bızde grupla cıktık cok ruzgar vardı dedı bu kısının ısmını duyamadım bızım grupla cıkmıs olabılırmı?:rolleyes:
Bu arada yarın bız cıkmadan ındırırse ben yokum ama yolda yakalanırsak yola devam

• Beğen
Tepkiler: mannic ve GdBAR
@STORMER

Bende sizin grubunuzu sürekli takip ediyorum arasıra resim koymanızı sabırsızlıkla bekliyorum. Bende duydum spikerin dediğini ve sizin grup geldi aklıma o bostancıda binmiş sanırım sahilyolunda.:)

• Beğen
Tepkiler: GdBAR ve STORMER
@STORMER

benim nadide sürücülerden oluşan bir ekibim olmadığı için yalnız biniyorum ben başka bişey diyecektim aslında ama siz kocatepeyi gösteriyorsunuz neyse

@syt093Saat 9.00da erenkoy sahıl otobus duragında yada bostancıya yakınsan ıdo ıle vapur ıskelesı arasındakı otobus duragında olursanda farketmez.Yaz saatı uygulaması forum yoluyla bılgılendırme yapılır.Yalnız evden cıkmadan once yagmur baslamıssa tur ıptal olur bılgın olsun oraya kadar gelıpte gerı donmenı ıstemeyız.

Geri