Ben dediklerini tamamen destekliyorum. Ben Ingiltere, Belcika, Fransa ve Ispanya'da bisiklet surdum. Bu ulkelerde de diger bisikletlilere olan davranis yani saygi benzer. Ve simdi Turkiye'de bisiklet surdum ve diyorum ki burada oradakilerden bile fazla canayakinlik ve aciklik buldum Ben gercek arkadaslikla karsilandim herkes tarafindan, her ne kadar yeterli Turkce konusmasam da arkadaslar merhabalarini eksik etmediler.
Guzel degil mi disarida, dogada olmak, yaninda guzel arkadaslar ve eglenceli bir tur
Butun arkadaslara tesekkurler guzel tur icin. Inanilanin aksine haftaya da buradayim Londra'ya 16 pazartesi gunu donuyoruz.
Hersey yolunda oldugu muddetce haftaya gorusuruz
(link)Mustafa abıye ıınat yagmur saat 9.00 dan baya once basladı ama yılmadık sırılsıklam olduk camur parcalarını tukure tukure cevırdık ama cok da eglencelı gectı Bır dıger sasırdıgım olaysa yagmura ragmen hızlı bır tur oldu.Mamı,yasın,mert ve nıck kartaldan sonra kopsalarda Halılım,Alpım ve ben kucukyalı da yıkamacıda bısıkletlerı yıkatmamıza ragmen bostancıya geldıgımızde yerler kuruykenkı zamanlarla aynıydı Ya mustafa abının yagmur duası ıse yaradı yada bılmıyorum
Nıck 16 sında gıtmene sevındım dun bılseydım vedalasırdık.Neyse bır aksılık olmazsa onumuzdekı haftasonu gorusmek uzere eger gorusemezsek sana ıyı yolculuklar enkısa zamanda aramızda olman dıleklerımle
@mannic
Nick sanırım benim hatam oldu haftaya döndüğünü sandım, iyi oldu haftaya görüşürüz umarım bir aksilik olmazsa C U Tour de SABIHA.
Bu arada Mustafa abinin bulutları sayesinde bu kış gerçekten çamurla bol bol haşır neşir olup, Mtb keyfinide yaşamış olduk görüşmek üzere ,
İyi haftalar
günaydın arkadaşlar helal olsun süper tur olmuş artık yağmurada aldırmıyorsunuz eeee sezon başladı herkesi aldı bi telaş
ya sayın stormer acaba bu grup resimlerinde kendini işaretleyebilirmisin bir türlü çıkartamıyorum
hocayı alp beyi güney dostumu ve nick beyi tanıyorumda dakikalarca bakmama rağmen seni çıkartamıyorum öyle bi teknoloji varsa daire içine alabilirmisin kendini
arkaddaşlar inanın szlerle birlikte sürememek beni kahrediyor harun dostuma bunu defalarca dile getirmişimdir o şahittir en kısa zamanda sizinle bir antreman serisi yakalayacağımı ümit ediyorum...
sayın ahmetg önümüzdeki birkaç hafta gelemeyebilirim (çanakkale şehitlerimizi anma turu programı) dan dolayı şu sıralar bütün motivasyonum bunun üzerine bilmiyorum diğer sayfalardan haberiniz varmı tek günde gelibolu yapmayı düşünüyorumda fakat siz hafta içi müsait olursanız benim çalıştığım hotelde uygun bi odada bu işi halledebiliriz fakat yağları ve tütsüleri siz temin edip gelin ben şu aralar pek vakit bulamıyorum.. yine buradan haberleşiriz
size yardımcı olabilirsem ne mutlu bana
@AYTEKİN ERZAN
AYTEKİN BEY BENİM İÇİN ZAMAN PROBLEMİ YOK SİZ BANA ÖZELDEN OTELİN ADRESİNİ CEP TELİNİZİ YAZIN BEN SİZİ YORMAK İSTEMEM HABERLEŞİRİZ UYGUN BİR MEKAN AYARLARIZ DOSTLUĞUMUZU PEKİŞTİRİRİZ
Lütfen kendi başınıza organizasyon yapmayın, bu göbekle koşturup duruyosunuz beni sonra yok masaj yok eğlence, yapılacaksa bir eğlence benim işim bu, organizasyon hep birlikte yapılır,iyi günler arkadaşlar bu arada halen ofisde telefon çalmadı.
ama stresliymişsiniz yahu teker teker gelin herkes bi günde olmaz
ama tahmin ediyorumki masaja en kolay tepkiyi Alp bey verir
Hocam seninle hiç uğraşamam kusura bakma
@ysnymnYaw cıdden sımdı ısler ıyıce karısıcak Yasınler ıkı oldu.Bır cozum bulmak lazım :rolleyes:
Valla benım motorlara gelınce bu sene baya kotu duruma dustu ama enkısa zamanda havalar duzelırse toplamam daha rahat olucak.Cunku nedenını anlamadıgım bır performans dusuklugu var yastan dıcem ama daha var dıyorum<36 olduk psıkolojık sendrommu yasıyorum acaba:rolleyes: >
Yarıs ıcın dıkkat et saglam gıt saglam gel guzel cevırıyorsun nazara gelme dun dedıgım gıbı Rower Mert le guzel ıkılı olabılırsınız ıkınızde cıgerlısınız
Ahmet hocam bunlarla ısımız ıs valla baksana bu Yasınlar bır dı ıkı oldular bır fomul gelıstırmek lazım bunları bızım Buragamı havale etsek naapsak
@STORMER
Hakan'cım Yasinleri yorarak olmaz o iş onları bana havale et ben bir kere Rover mert'le çıkıp genç arkadaşımı bezdirmiştim dur beni bekle yavaş git derken bisikletden soğuyacaktı az kalsın. benimle çıkartıp performanslarını kendilerine farkettirmeden geri çekerim ben
Haftasonu iyiydi.
3.5 ayın üstüne, ameliyatlardan sonra Cuamrtesi ilk antremanımdı ve mutlu ayrıldım, çünkü ciddi bir eksiklik yaşamadan, Tolga ile Pendik bostancı ve grupla Bostanc Sabiha yaptık, benim için tatminkardı.
Uzun süren seyahatlarim nedeni ile de buradan sizleri pek takip edemedim, amma da gerilmiş ortalık.
Nick, it was a pleasure for me to have that great conversation with you during our Saturday training. So, pls do visit your parents in law more oftenly
Hakan ım ben 40 oldum ama gördüğün gibi performans 10 numara, hepinizi geçiyorum senin problemin bence psikolojik benim dönüşüm yüzünden diye düşünüyorum Yasin lere gelince bunlar ın gözü dönmüş uzak duralım derim
bu ysnymn olan yasin kaçkarın 2. yarışında 1 numara geldi galiba 16 nolu plakayla hemen arkasında da ben vardım ama kulak kırıldığı için son turu atamamıştım dağcılar yola geliyo yarın Borada gelirsi hiç şaşırmam yarın bi uğrayım ben onada gelecek sefer gelsin oda tam kırma bi gurup olur
arkadaşlar buarada Sapanca gölü etrafında süren tanıdığınız varmı çünkü geçen pazar bir gurup yolcuyla karşılaştık hepsi bizim Ağabeylerimiz eski topraklara benziyolardı bize çok sıcak bi şekilde alkışlarla destek verdiler maaaşaallah falan dediler şimdi bi foto bulabilirsem size link verecem bakalım bu Ağabeylerimizi tanıyan çıkacakmı Alp SerhadK yı tanıyosun galiba onada sorabilirsin bizimleydi çünkü ben şimdi foto aramaya koyulayım....