Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@BSD-Murat

Murat abi selamlar senide aramızda görmek çok güzel sen farkında olmadan bir çok yarışı beraber koştuk aslında 1988-1996 yıllarında çukurova üniverisitesi ve Adana bölge takımı adına koşuyordum:D Hatırladıklarım :Nevşehir(şehir içi kriteryum),Adana.Antalya.Amasya .Sakarya yarışları belki hatırlamadığım bir kaçtane daha olabilir.Zamanının en iyi ve en çok adından söz ettiren sporcularından idin .Bisiklet ile ilgili bazı etkinliklerde başı çektiğini hatta eurosportta ,fransa turunda arada yorumculuk yaptığını biliyorum aramıza hoşgeldin diyorum inşallah tekrar beraber binme fırsatımız olur bu sefer farkımızda olarak tabi:D

Scudo
selam arkadaşlar,
ben bu gün tekneile ilgili işler vardı,çıkamadım:(
ama diğer arkadaşları yolcu ettim
bu arada sağolsunlar,nick ve alp resim çekmişler,ekliyorum,
yarın umarım yağmaz,görüşürüz:)
ayrıca nick arkadaşın,londrada katıldığı yarışların sitesi,
(link)
bravo kendisine
şuda katıldığı yarışdan bi kare

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

@Nedret Günaydın

Teveccüğün nedret abi

Performans olarak önde olabilirim ama gönüller hep aynı :) sende gel....:vroam:

Sevgili abilerim yarın için hava durumu açıklaması ;(link)

İnşallah yarın sabah beraber bineriz

• Beğen
Tepkiler: hız
dün akşam rüyamda zulu kabilesi lideri sarı çıyan gelmiş bana negatif puan lar vermiş bende alıyomuşum, kendisine mesajım şu: time is bad keep your back arkadaşımız nick biliyomusun anlamını:D

• Beğen
Tepkiler: hız ve yasin cb
@ysnymn
Mutlaka bekliyoruz , yarın kalabalık ve güzel bir gün olacak büyük ihtimalde yağış dediğin gibi öğleden sonra yada tur sonuna denk gelir. Yarın görüşmek üzere iyi geceler,

• Beğen
yarınki fırtına da binecek tü arkadaşlara şimdiden sabırlar ve bacaklarına güç vermesini dilerim, gün dönümü fırtınası umarım sabah sizi yakalamaz zira sabah satlerinde hava ısınacak olursa soğuk hava ile patlayan hava tekerleklerinizi bile yoldan kesebilir aman diyim dikkat ve sürekli birbirinizi kollayın bitişik nizam değil tek sıra gidin rüzgarı ne olduğunuzu anlamadan sizi yola veya yanınızdakine atabilir:confused:

• Beğen
Tepkiler: hız ve Alp Aslan
aynen katılıyorum ö.sora saatte 30km ler civarında rüzgar bekleniyor

• Beğen
@cannon9
Evet bugun guzel bir tur oldu, hava yonunden de sansliydik. Tesekkurler herkese, ozellikle mtb'deki arkadasima Sabiha Gokcen yokusunda beni cektigi icin ve rover Mert'e beni Bostanci'ya cektigi icin
Umarim hava yarin iyi olacak ve binebilecegiz :D :D

Tesekkurler Mehmet fotograflari koydugun icin. Umarim gruptaki herkesin hosuna gitmistir. Yarin da umarim cekebilirim.

• Beğen
işte sağlam kafalı gurup buna denir,teşekkürler her kese,ister buradan ister diğer ülkelerden,farkatmez,herkesin sevdiği bi yer burası,,,herkeside seviyoruz:) yeterki insanlık ve spor kazansın,politika(yalan) değil:Skull-175

ingiliz,iranlı,türk,arap,acem,ne mutlu bisikleti seviyorum diyene:D :D

sabah görüşürüz zanım benlerim

Günaydınlar yerler kuru bulutlar cok tehlikeli duruyor :D

tur olurda artık paslanmış bacaklar açılır :p

• Beğen
Tepkiler: ahmetG
en erken ben geldim eve yine
müthiş bi turdu, ortalama 50 ile gidip herkesten önce eve geldiğim için özür dilerim çok bencilik yaptım:D :D yasin cim senin yokluğumu aratmadım :D yalanım varsa Hakan ım gibi oliyim:D

Herkesi tebrik etmek gerekir Bostancıdan yağmur eşliğinde çıkıpda daha pendiğe varmadan sırılsıklam olan grupda bir kişide bugün erken dönelim demeden Sabiha Gökçen'e gidilip dönüldü, herkese teşekkürler ıslak ve hızlı bir gündü,

eveeeet gelen tüm arkadaşlara teşekkür:)
süper ve hızlı bi tur oldu
bu arada nick arkadaşımız,haftaya yok artık:( londuraya dönüyormuş
buradan kendisine teşekkür ederim,yaza bekliyoruuuuz;) ingiltereye selamlar:)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

kaderde yolcuları çamurlu görmekte varmış..:)

Tebrikler...

Mami; mermi morluklarım yeni geçti haberin olsun.Rövanşta intikamım fena olacak:cool:

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve hız
@Mustafa İçdağ

size hakiki sahne gösteriyorum :D
http://img11.imageshack.us/img11/3495/dscn00831.jpg
http://img136.imageshack.us/img136/803/dsc00281.jpg

@Mustafa İçdağ

yaa yaa sen gönder bulutları,tamda 9 da yağdır,sorada sahne yapmışlar de:D

paşaköy yollarında görüşecez nede olsaaa:D :D :D

sevgiler hocam

Geri