Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
söylememek için çok direndim ama daha fazla içimde tutamayacağım
baha arkadaşımızın gönderdiği chris hocanın mesafeleri nasıl katedeceksiniz tüyolarını gösteren link in bilinmemesine şaşırmıştım çünkü bu amerikada yayımlanan bicycling dergisinin kasım 2008 sayısında var keşke bunu daha önce ben yazsaydım ama bilinmediğini gerçekten bilmiyordum buarada split squat dediği hareket bizim askerde yaptığımız meşhur komando dansı veya ayı dansı diye adlandırılan harekete çok benzemiyormu

• Beğen
Tepkiler: hız
@AYTEKİN ERZAN

benzemiyor, zira komando dansı kısa kasları çalıştırır quadriceps leri çalıştıran komandansıdır ama dikkat edersen hareket daha uzun açıyla yapılıyor ve dizlerin dümdüz olması veya tam olarak kırılması enegelleniyor bölece hareket uzun adeleleri güçlendirip ince kaslara kütle kazandırıyor

bu siteye giripte hareketleri görenler lütfen iyice incelesinler, detayları kaçırısanız fayda yerine zarar görürsünüz.

bencede iyi incelenip öyle uygulansın ve komando dansı yapmasınlar çünkü komando dansı ile aynı hareket değil bu sadece benziyor yani beni işyerimdeki arkadaşlarımın lance armstrong a benzettikleri gibi bişey olur yoksa

• Beğen
Tepkiler: hız
@ahmet69Yaaaaaa hayat boyle demek eeeeee:D Bak sonunda haın evlat ökkes ben oldum Erdogan yokken goz bebegıydım:D ya sımdı bak ne hale geldım yaw:D :D :D

Ahmet hocaaaa yemınımı bozduuuuuummmm :10: :2gunsfiri :brutal324
Erdogana gelınce Bergen gıbı lastıklerıne kezzap atıcam demek yenı gozdesın heeee:boese157: :lick3: :000002158 :000002158 :000002158
Yakarım bu gezegenı yakarııııııııııımmmmmm:D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@ahmet69

tam serçe parmağımdaki şeytan tırnağını inceden kemiriyordum ki aha ahmet69 dedim hoop tırnak kökden gitti ve şimdi de kanıyooor, yaptığını beğendin mi şimdi ahmet hoca heee:D ben sana bunun hesabını sormazmıyım seni deryerlere bırakmazmıyım , kaskını süpürge etmez miyim hııı:D :D :D

ohoooo çok gülüyoruuum çooook biri beni durdursun (bisikletdeyken değil):D :D

@hornet

yaş 35 bu yaşta sprinte de kalksak sen yaştakilerden parmağı yer otururuz , haa ben senin yaşında olucam tek pedalla hepsine tozu duman eder ağızları bir karış nefes almaya çalışırken oturur hallerine gülerim:D :D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Heeeeyytt dokunmayın Yasınıme Hornetıme:D
Adam dogru soyluyor bırı lance hesabı gerı dondu dıger hhocada Hıncapıe hesabı lance le bırlıkte organıze olmuslar bırlık olmuslaaaarrrr benım veteranlıgıma goz dıkmısler yedırtmem yerımı :D :D :D

Seeeeennnnn arkadasım Erdogan Yasınımden aldıgım destekle (bu yasta desteksız olmuyo:D )eehee nerde kalmıstım hee yakarım buraları yedırtırım tırnakları :7: dur neydı hee Bana danısıklı dovus ayakları yapmayın kardesım(Yasın dogru gıdıyoz dımı:rolleyes: )Yasınıme gerek yok ben bu yastada sprınt atarım olmadı ıkınıze ıkımız ne dersınız?(Yasın nasılım super dımııı:rolleyes: ):D :D :D

Doktor msj aldım ama bugun annemı hastaaneye goturduk belkı grıbal bısııler baslıyo sandık onceden tedbır almak ıcın o arada sana cevap yazamadım kusuruma bakma annemdede bısıı yok merak etme sen sormadan ben soylıyımde hıh hııııııı:D

öhümm :) transfer ücretimi açıklayacağım birazdann :D gencim az çok formum var allround çeviririm. Olmadı harunla birlik olurum adam form tutmuş mis gibi ehuheuhe

@ERDOGANKESGIN

heheh abicim sen hele bi kendi yaş grubunu yakalada ehuhe, ben acıyorum hepiniz evli barklı adamlarsınız kiminizin çocuğu var etmiyim eylemiyim diyorum, vermeyin gazı e-5 mi yapacaksınız beni... :D

• Beğen
@hornet

bekarken herkes çevirir evli ve çocuklu olda oyle çevir bakalım :D :D hakanımla benim bisikletin hakkını verdiğimiz kadar veren varmı acep:D :D

sen merak etme yaza sana deryer yedirtir serinletirim , sen benim bacakları daha görmedin adele üzerine strech film var kas damar veri şeffafımsı bir deri, yağ tutumam... bacağa da no chain yazdım mı korkun benden

• Beğen
@STORMER

sen askerde çok dayak yersin haaaaa:D :D :D

gözden uzak gönülden ırak dimi, oyle olsun bakalım

ahmeti arkama almam ruble canavarı zorla lastiği traşlamak için dibine kadar sokuyo:D :D

• Beğen
Ahmet hoca nerdeeeeee bana onu getırııııınnnnnn:boese157: :D
Bak Erdoganım nooldu yalnızmı kaldın bana gelme sız ahmet hocamla bır oldunuz benı veteranlıktan edıyonuz benı yasınm tuttu elımden:D Hocam duyuyomusun benı :D :D :D

Yasınım sen uzme tatlıcanını ben calısmaya basladım yakında bı guzellık yapıcam transferıne gelınce prensıpte anlasalım guzel bır suprız yaparız artık:D

Ama ılk basta benı satan Ahmet hoca ve yenı gozde Erdogana ılk basta taytlarına camasır suyu dokucem:D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
ehuhe sabah çeviremeyince parmaklara gitti heralde kuvvet hee :D

@ERDOGANKESGINYasınımmmmm satmaz benı (dımı yasın anlasırız sen rahat ol :D )ben olmazsam harun vardıyoooo:D

Anlamam ben hoca senle beraber oldugunu resmen acıkladı :D
Hocam bak neler oluyo Eroda senı sattı yaw:D

Ulan ortalık yalan ruzgarımı desem dallasmı desem nooldu yaw:D

:D şurada efendi efendi yazalım diyorum ama olmuyo
az önce lance in 2000 hautocam atağını izledim, kalp doktorumu aradım , prostatçıyı aradım seleden bişiyi olurmu diye, eski ekibi kurabilirsiniz dedi, lance in zaten prostatı yok, geri dönüyoruz
ilk lafım Erdoğan ıma, zaten arkana alamazsın, vakumumdan düşersin, antideryer yaparım:D
yasin ime, kızım 40 günlük olmak üzere , ondan sonra senin hesabınıda dürecem ama adanayla , peşinden gelmeye niyetim yok, 40 yaşındayım kızımın büyüdüğünü görmek istiyorum:D
hakan ıma, bu yaz yokuşlarda sana acımayı düşünüyodum vazgeçtim haberin olsun, yakarım bu forumu:D :D

• Beğen
Geri