Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Bugün sabah 10:20 Bostancı hareketle tura başladım.Yolda pedal çevirirken bir araç yanıma yaklaştı,aracı kullanan grubun çok iyi tanıdığı Hasan Mehmet Yalı.Vedalaşıp ayrıldıktan sonra ilerde Baha'yı görüyor ve durduruyor,sağolsun arkadan benim geldiğimi söyleyerek beni bekliyorlar Tura Baha ile devam ediyorum.
http://img530.imageshack.us/img530/7126/22012009id2.jpg
Sabiha Gökçen yapıyoruz;)
BEN;
http://img530.imageshack.us/img530/5918/22012009002cw2.jpg
BAHA;
http://img530.imageshack.us/img530/9220/22012009003ye4.jpg
Sabiha Gökçen'den Bostancıya döndükten sonra Baha ile ayrılıyoruz o arabaya bisikletini yerleştirip eve,bende havanında güzel olmasının verdiği gazla tekrardan Kaynarca sapağı yapıyorum.Eve geldiğimde km:112,4 ü gösteriyordu.Çok güzel birgündü hafta sonu buluşmak üzere

Scudo
Çok güzel bir tur oldu..
Soğuk ve yağmurlu haftasonlarının acısını çıkardık resmen ...
Takım koordinatörümüz Hasan Mehmet Yalı yada buradan teşekkürler :)
Yolda sana bahsettiğim eğitim videolarınada aşağıdaki linkten bakabilirsin.
Videolardaki Hoca da Lance'in hocası artık seni kimse tutamaz :)

(link)

Valla Tebrikler beyler.

Herkes tam gaz devam, ben kalın bağırsakta 10 dikiş, dış deride 6 metal pens evde pasta yiyorum. Bu pasta yiyorum kısmı Hakanıma özel yazıldı :)

Ama, anlayamadığım, hafta içi herkes öğle vakti, Norveçli milyarderler gibi, bisiklet sefaları filan. Noooluyo yavv, kriz bizi de mi etkiledi yoksa.
Ofiste işler epey azaldı, ödeme de alamıyoruz hiçbiyerden, Nasıl olacak .....????

@cannon9

hoca iyi çevirmişsi,niz ben gelmedim çünkü biraz tırstım bi arkadaş vardıya laylaylom ollmasın diyen o geliyo diye gelmedim ortalama 35 falan diyo
benim yaş 35 ama ortalama değil
o gün ido da beni bıraktından sonra başıma gelenleri duyun ca inanamayacakjsın yarın napıyon cumartesi yağış diyo yarın dinlencenmi

@AYTEKİN ERZAN

Yine vardır sende bomba hikayeler:eek: ,evet yarın bisiklete binmiyeceğim.Sağda solda biraz işlerim var oralara yürüyerek hem bacakları uyutmamış hemde işlerimi görmüş olcam;) Hafta sonu yağış yoksa geliyorum

@cannon9Harunum valla helal olsun bacagınızdan kuvvet eksık olmasın muhtesem olmus.Baha da artık burdan Halılıme dokundurma yapmıs hanı halılım hep dıyoduya akbabalarla aran nasıl dıye boyle gıderse akbabalar artık bızle ılgılenıcek galıba:D

Baha ellerıne saglık lınke baktım cokguzel seyler var Bence Hasanım Mehmet Yalım dııl herkesın ızlemesı lazım

Mertcım pasta dokundurman ıcın saol yemıs kadar oldum:D Enkısa zamanda ıyılesıp gelde beraber tatlı yıyelım tatlı konusalım:D :D :D

@Bahinn

Baha bahsettiğin videolara baktım,hepsini tek tek izliyorum gerçektende faydalı olacak.:eek:
Grup bu arada Baha bayanlar tarafından yılın en sexi bisikletçisi seçilmiş beni Bostancı'da beklerken:D

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
@cannon9Su an bende baktım cıdden bunları gruptakı herkes yaparsa (üsenmezlerse:D )bu yaz bayaı bı guzel olucagına ınanıyorum

Baha bayragı aldı gıdıyo hadı hayırlısı:D

sevgili dostlar,değerli arkadaşlar,çok güzel hareketler bunlar,seyrettim bir hayli yararlı,gerçekten herkesin izlemesi gerekir.(hatta benim bile:D)

havaların güzel gitmesi ile hafta içi hafta sonu dinlemiyor,millet yollarda valla helal olsun.pedalınıza kuvvet.

harun ile baha sizlere de güzel sözleriniz için teşekkür ederim,ama her ne zaman,nerede ve nasıl olursa olsun,hangimiz olursak olalım aynı davranışta bulunurduk,bu grubumuzun anlayışı zaten

biz de işlerin stresi,sıkıntı,gerginlik arasında zaman ayırmaya çalışır hale geldik.yoksa çıkmazmıydım,kaçırırmıydım pazar günkü şölen gibi turu.:(

hepiniz sağlıklı,mutlu kalın.

@hornet
orası bizi ilgilendirmez:D erdoğan hocamla tsunamide çevirmiş insanlarız , lance i de sevmiyoz:D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@hornetAbı noolur bı kerede dekı arkadaslar haftasonu hava cokguzel bende cok mutluyum sızlerle olmaktan debe yaw.Adama bak yaw yok neymıs haftasonu kuvvetlı yagıs ve fırtına beklenıyo meteolojının adamımısın sen sen bakıyım paramı verıyolar yoksa o kadroyu onlarmı aldı bakıyım:D :D :D Nooldu nasıl oluyomus gecen pazar hem suclu hemde donmus benı azarlıyo huhahahahaaaaaa Tolga Cevık hareketlerınde gordum senı:D :D :D
Yasınım naapalım baktık yagmur var hernekadar sevmesemde mecbur kosucaz o zaman:rolleyes:

Ahmet hocam aynen adamın ustune fazla gıtme gecen benı aradı cok pısmanım dedı hata ettım dedı ama lutfen ruzgarlar dostumuz olsun dedı:D :D :D

Akbabaların mevsimi değil zaten yazın hava 35 dereceye vurduğunda f1 yolunda köpek öldürende devriye gezmeye başlarlar yine :)

Videoları beğenmenize sevindim. Benim gibi sarı mayoya da ancak Chris Carmichael'dan ders almak yakışırdı zaten :p Şaka bir yana çok enterasan bir sitede çok değerli dersler bence . Umarım seyreden herkese faydalı olur.

Haruncum birgün beraber çıktığımızda omuz atma dersini çalışalım :)

@Bahinn

Videolar süper hatta 2 hareketi çalışmaya başladım ama artık kesinleşti benden bir numara olmaz herhalde amma nazik adam çıktım bisiklete başladım kas ağrıları oldu kilitli pedala geçtim dizlerim bacaklarım 3 gündür hala tam düzelmedi şimdide şu 2 hareketi yapayım dedim ooooh amma zorlandım anlatamam neyse ben yinede devam ediyim bakalım nerde bayılacağım.bu arada yağmur çoştu hafta içi çıkanlar şanslı oldular, görüşürüz arkadaşlar,

@Bahinn

Bahacım omuz atma dersleri bizi kurtarmaz,yeni taktikler geliştirmemiz lazım;mesala rakibin jantlarına hareket halindeyken demir sokup akort kesmesini sağlamak yada görünmez misinayla boğazını sıkarak nefessiz kalmasını sağlamak gibi yeni şeyler türetmeliyiz:cool:
Yarın hava güzel olup keyifli bir tur yapmamız ümidiyle

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
@cannon9Huuuhhhhhhhhhhhh Baba naaptın yaaaa :eek: :eek: :eek: :D

Yağmur Caddebostan'da durdu yarın hava durumu bir güzellik yapar mı bize acaba,

@BahinnBıde guzel olan ne bılıyomusun?Eskılerın bır cogu boyle temel calısmaları hep kendılerıne saklarlar neyı varsa bıraz aklı olan arastırır ama onlar bazıları harıc yenı nesıl aman fazla bısıı ogrenmesın dıye ser verır sır vermez derler ya oylece kendılerınde tutarlar.Bu bahsettıgım olay sadece bısıklet ıcın degıl yuzmedede aynıydı.Antreman yaptırırken neyın neoldugunu nerene yaradıgını anlamak ıcın omur torpusu gıbı kendını yerdın sorarsın bıde fırca yerdın:cool: Hatta bu anlattıgım turden olaylarda hala eskısı kadar olmasada aynı gıdıyor.Yanı degısen pek fazla bısıı yok.Boyle oluncada malum sporcu naaptıgını bılmeden cozebılırse arkasından gelene faydalı bısıler vermeye calısıyo_Oyuzdendırkı bızle paylastıgın bılgılerı bılmeyen ınsanlar enazından bazı seylerın <tamamı olmasada>neye yaradıgını daha ıyı anlıcaklardır veya kendı aramızda da konusarak bırbırımıze faydalı olabılme adına bır adım atılmıs olucaktır.Tamamını yapamasakda yarın obursugun yapanlar yolda gıderken uzadıklarında arkada kalanlara gazvermıs olurlar

Arkadaslar lutfen bakın cok guzel seyler bunlar,hatta sadece bakmayın yasayında

Hava yagmurlu buhaftada patladık yıne:rolleyes: :D :D :D

@Bahinn

Gerçekten çok güzel, herkesin faydalanabileceği, derli toplu videolar.
Çok teşekkürler.

Bir konuda uyarmadan edemiycem, bazı hareketleri özellikle kilo fazlası olan arkadaşlar yaparken dikkat etsinler (örneğin box-top quick step). Önerilen tekrar ve set sayısının üzerine çıkmasınlar, sakatlanmalara yol açabilir. Ordaki arkadaş son derece fit ve güzel güzel yapıyor, ama fazladan her kilo eklemlerinize binecek aşırı yük demektir. Aslında ilk iş kilolardan kurtulmak olmalı zaten.

@Alp Aslan

Dostum sen birkaç kilo ver bak nasıl senden bir numara oluyor göreceksin. Vereceğin 2-3 kilo bile inanamayacağın kadar değişiklik sağlayacak

Yukarıda da uyardığım gibi aman diyim bazı hareketlerde kilo vermeden, kasları geliştirmeden sakın zorlama.

Geri