Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Hakan ve Serkan kardeşlerim annemize çok geçmiş olsun Allah sizi uzun yıllar ayırmasın , ellerinden öpün yerime

• Beğen
Tepkiler: STORMER ve hız
Scudo
Hakan abi , serkan çok geçmiş olsun. Önce yazdığım mesaj çıkmamış nedense?

Aytekin bugün biraz sıkıcı gelebilir ama bir kaç oyuncuyla tadından yenmyor valla :D

Selam sevgili prof kardeşler ve abilerim

yinede havanın soğukluğu ve yağmurun yağması,bizim sağlam ve sağlıklı gurubu durduramadı:)

neden?çünkü bisiklete binmekten en çok zevk alan biziz,,,
çünkü sağlığımıza düşkünüz,,,
çünkü bisikletsiz olmuyoooooor:D :D

yine özgür kardeşime(helal olsun)ta karşıdan geldiği için teşekkür
toplam sayı:7 prof
rota:s.gökçen koprusu 70 km
bu arada nusret(nesen)arkaaşımızda,cuma günü,BEL FITIĞINDAN ameliyat oldu,
buradan kendisine geçmiş olsun diyorum

resim koyamıyorum,format değişiminde bi sorun var,sonra eklerim;)

8:23 de kalktım hemen dışarı baktım hava kapalı ama yerler kuru ,kahvaltı bisiklete hava vurma ,mataraya su koyma, cebe bisküvi ,giyim kuşam tam 9.11'de aşağı indim kiii yağmur çiseliyor .dedim bu hava bozacak sucuk gibi olucam korkusu ve moral bozukluğu akabinde gurubunda turu kısa tutar düşüncesi ile geri döndüm .ben hafta içi yağmur yoksa biniyorum pendik bostancı hattında zamanı olan varsa beklerim.grupla vuslat haftaya kaldı yine.:D

@hornet

yanlış anlaşılma olmasını istemem sorun bende yani ilk defa grup ile ve alışkın olmadığım teknikte bindiğim için olsa gerek ben düz binerdin yani bilinçli olarak değil ama tabii biraz alışma devrasi geçiracağim ondan sonra dalga geçmeye yani emniyetli şekilde eğleneceğiz teşekkürler

bugün tur yapılması çok hoş ben gelmedim çünkü belgrad ormanında yarış vardı ( mtb ) gitmez olaydım ön aktarıcı dağıldı tek aynayla 12. olarak tamam ladım amaç zatan ego tatminiydi ama daha iyisi olabilirdi 70km yi kaçırdığımiçinüzüldüm bu haftada uludağ tırmanışı olduğu için katılamayacağım diğer hafta inşaallah muhammed hocam buarada xt ön aktarıcıyı naparız tam durumunu bilmiyorum çamurdan bişey görünmüyo ve koşu programını bu hafta için floryada self olarak yapacağım galiba diet programınıda bekliyorum herkese hayırlı pazar akşamları teşekkürler

@Bülent ÖZER

Hafta içi hangi saatlerde biniyorsunuz ?

@ramo

değişiyor ne çok erken ne çok geç gelecek arkadaşlarla saati belirleriz.

• Beğen
Tepkiler: hız
@Bülent ÖZER

Ben haftaiçi 14.00-16.00 arası Bostancı Pendik güzergahında binmeye çalışıyorum şartlar uygun olduğunda.

• Beğen
@AYTEKİN ERZAN

geçmiş olsun
yinede iyi iş becermişsin,helal sana
hiç üzülme,ön vits işini hallederiz;)

vallah bi ara kar bile hafiften kendini gösterdi,ama çok zevkliydi,dimi özgür??

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
@hız

Çok güzel oldu. İyi ki çıkmışız.
Gerçekten bi ara minik minik beyaz bişeyler yağdı. Yani kar desem değil dolu desem değil tuhaf bişey işte, donmuş minik su damlacıkları :)
Zaten hava soğuktu, dönüşte daha da soğudu. Biz giderken 6 derece gösteren tabela dönüşte baktığımda 3 dereceyi gösteriyordu. Üstelik rüzgar da çıkmıştı.

• Beğen
@Juanito.Laguna

tabi şunu söylemeyi unuttun,döndükten sora,bi baktım,özgür sağolsun,simitleri almış,bende süper demleme çayı yaptım,süper i kahvaltı yaptık:D :D

• Beğen
Tepkiler: Özgür Nevres
muhammed abi arada bende gelmek istiyorum roller dan sıkıldım artık grupta sürmeyi özledim bi ara katılıcam aranıza görüşmek üzere

• Beğen
@hornetBak Hornetım :boese157:
Yaklasık 1,5 aydır bırak traınerı roller ı ayagımı pedala degdıremedım sanırım sende bu aralar bos durmazsın malum yazındada yazmıssın bırkac oyun moyun:D muhabbetlerı var sımdı kassam nısana hazır olurum :D :D :D Sakın bana makaraya sarma lastıgını keserım bak:D :D :D

Doktor nedır bu nesen ın belden cektıgı yaw.Bı ara ozelden cebıı yazsana bı konısııım adamla zor ıs yaw

Karsıdan gelen arkadaslara ayagına saglık demekten baska bısıı bulamıyorum mukemmel bır ozverı kısın yan yatan lara guzel bır ornek valla

Arkadaslar bu arada hava -2 dıyosunuz yoldakı nemlı yada hafıf ıslak olan yerlere dıkkat etmeyı unutmayın allah korusun hepınız degerlısınız

@ahmet69Hocam mesajını ılettım anneme cok tesekkur ettı tabı senle olan muhabbetıde anlattım.Yalnız sana bır mesajı var ıletmessem olmaz.:D Cocuklarımı fazla yormasın dıyo yokuslarda beklesın,duzluklerde kopartmasın,enksa zamandada kılolardan kurtulsun dıyo:D :D :D
Cengız hocamada selamlar

@STORMER

walla abicim en kısa zamanda bekliyoruz ben seni çekerim özledik walla çekirdek kadro iyice dağıldı..

• Beğen
Tepkiler: STORMER
Geri