Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Samurai Jack

geçmiş olsun
bendede aynı sorun,asırlardır var:D
ama hangi doktora gidersem gidiğim,bana o göveni vermemiştir:Skull-175

bu akşam kas bozmacaya,devaaam,,

ayrıca,hakanım zanım benimin,anneside bu gün kalp operasiyonu geçirdi,
kendisiyle konuştum,çok iyimiş,
hakanım telyakarım,büyük geçmiş olsun,aklında olsun,verilen kanlardan,fazla ünite artdğise,getir fransa turundaki sporculara,lazım olacak:D :D

http://img266.imageshack.us/img266/3356/im123og2.jpg

Cross training başlamış galiba, valla bu ekip zımba gibi gidiyor.
Böyle giderse ilkbaharda bu ekip kök söktürür.

• Beğen
Tepkiler: hız
@Mustafa İçdağ

hocam hoş geldin:)
bu yaza ekip adına çok farklı şeyler düşünuyorum,kısmet olursa
bu arada nejat bey demin yanımdaydı,çok selamı var,senin denize girme işi nasıl oldu?saygılar

@hız

Nejat abiye bendende selamlar, çay varmı çay. Cidden özledim.

Yahu aklıma gelmişken benim GIOS evde yatıyor hamlanacak, arada bir alında yola çıkarın garibim sıkılmıştır.

• Beğen
Tepkiler: hız
@Mustafa İçdağ
Abi benim yazın da var halı saha, yaz kış. Geçen karla karışık yağmurda bile oynadık.

@Mustafa İçdağ

:eek:
Ya GIOS a binmek kim istemez. Ama ben kıyamam. Senin kadar temiz tutamam, korkarım.

@Mustafa İçdağ

Çay olmamı,hemde irandan gelen siyah çay,oy oy:D

sen giderken bana bırakacaktın,bak nasıl bakardım,gözüm gibi,akşamlarıda yanımda yatırırdım:D :D

amaaaaa o safkan sahibini ister illaki

• Beğen
Tepkiler: Mustafa İçdağ
arkadaşlar selamlar,

hakancım,serkancım annenize geçmiş olsun.ciddi bir operasyon tıbbın gelişmesi ile kolay olmuştur umarım,acil şifa diliyorum.inşallah biran önce sağlığına kavuşur.

mertçim sana da geçmiş olsun.sen de ciddi bir operasyon geçirdin.ama güzel ve rahat bir gelecek yaşayacaksın,biran önce iyileşmeni dilerim.

mustafa abicim,özledik,gel artık.oralarda kampa çekildin,muhteşem bir dönüş bekliyoruz.

akşam kas bozucu çalışmalara başlayalım dedik ama bakıyorum iki kişi de kaldı, o kadar istememe rağmen bir türlü başlamak kısmet olmadı.ama bu hafta ben de katılacam,

hafta sonu hava şartları ne olur,çıkabilirmiyim kısmet ama kalbim,sizlerle.

merhaba,
nihayet yağmurun durmasiyle bu gün çıkabildik,ama tabi sabah hava -2 dereceydi ıslak bölgeler,buz bağlamıştı(mustafa hocam sen orada kaaaal:D )ama tabi bizim gurubu durduramadı,
bostancı,tuzla yaptık,toplam 50km
karşıdan gelen 4 kişi(özgür,emre,aytekin,diğer arkadaşın ismini unuttum:D )
teşekkür ederim,saygılar

burasıda tuzla piyade okulu:)
http://img404.imageshack.us/img404/9638/image894jp8.jpg

bugün nihayet istanbul yol grobu ile ilk turuma çıktım hava çok soğuk fakat arkadaşlık sıcaktı muhammed hocanın gözetimi ve uyarıları doğrultusunda tam tahmin ettiğime yakın bi çalışma oldu tabiki daha önce hiç bilmediğim denemediğim bir teknik sürüş olduğu için biraz kasıldım ama zannediyorum sırıtmadan turu tamamladığıma inanıyorum ilk olduğu için ve farklı bi sürüş tekniği olduğundan ben pek fazla eğlendiğimi söyleyemem fakat gerek bu tekniğe ve arkadaşlara alıştıktan sonra daha fazla keyif alacağımı umuyorum herkese teşekkürler bidahaki çalışmada görüşmek üzere

Herkese selamlar

Ilk basta sımdıye kadar kan veren butun arkadaslarıma tesekkurlerımı borcbılırım.Hepınızın ayagına saglık usenmedınız mesafeyı dusunmedınız geldınız.Tekrar tekrar hepınıze tesekkurler arkadaslar
Bu arada gelemeselerde gerek telefonla gerek forumdakı mesajlarla gecmıs olsun dıleklerını ıleten arkadaslarıma da tesekkurlerımı borc bılırım

Annemın amelıyatı ve sonrası evrelerı gayet duzgun bır sekılde gelısıyor.Su anda hersey olması gerektıgı gıbı ılerlıyor.Annemde emegı gecen butun arkadaslarıma selamlar soyledı.Herhalde onların sayesınde yokusları daha rahat cıkıcam dıyor:D

Samuraı cım sanada gecmıs olsun burun ısının agrısı fazla olur senınde bu acıdan tez zamanda kurtulmanı dılerım.Ama sonucu guzel olucak nede olsa nekadar cok oksıjen okadar guc :D Ama sen yıne de bogazına hakımol dostum:D :D :D

Mustafa abı bunlar nıyetı bozdu dedıgın gıbı bu yaz guzel olucak gıbı gozukuyor:D Senın Gıos a gelınce bırak da bıraz ozlesın abıcım ama kavustugunuzda noolur tahmın edemıyorum:D :D :D

Doktor valla bugun hava soguktu ama aklım sızdeydı :rolleyes: Bır aksılık olmazsa yarın malum gelemem ama haftaya kadar kudurmadan durabılırsem beraberız:D

Bu arada karsıdan gelen arkadasları takdır etmemek mumkun degıl ozverının boylesıne sapka cıkartırım hepsının ayagına saglık

@STORMER

hocam öncelikle annenizin iyi olması devindirici bende yerdımınıza gelen arkadaşlara teşekkür ederim benim başımdanda böyle şeyler çok geçti sizi anlayabiliyorum tekrar tekrar geçmiş olsun sağlıklı ömürler dilerim bu arada bir arkadaşımızda operasyon geçirmiş ama kim olduğunu çözemedem onada buradan geçmişolsun dileklerimi yolluyorum sağlıklı mutlu günlerd3e birlikte olmak dileğiyle hoşçakalın

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@Mustafa İçdağ

hocam aynen öyleydi,ama bizim sağlıklı guruba ne yazar,taş gibiler vallah
aytekin arkadaşda 100 kg olmasına rağmen,sürekli binmenin faydasını gördü bu gün,onada perfonmansından dolayı tebrik ederim

sevgili arkadaşlarım,yarın yağmur olmassa,yine yollardayız,durmak yok,yola devam demiş şaiir efendi:D

ey pendikliler,yarın sabah çocukları uyutun,yılanlarıda uyandırın,geliiiin:D :D

evet -2 süperdi gerçekten jilet gibi kesiyormuş hergün başka bir tecrübe oluyor benim için bugünde acele işe şeytan karıştığını öğrendim ve bir virajda mayıs güzeli gibi poz verdim ama allah'dan önemsiz 1 sıyrıkla atlattım bende karşıdan gelen arkadaşları hem bisiklet sevgileri hemde özverileri için tebrik ediyorum, ve tekrar sevgili hakan arkadaşımızın annesine geçmiş olsun.görüşmek üzere,

Geri